SZEVASZTOOOK!
Na én se tudom melyiket vegyem. Halljam az érveket. Megmondom őszintén szerintem mind a két készülék egy talicska kinderGUÁNÓ.
Ez mindegyik csúcsra elmondható a piacon per pill.
(Főleg az xperia Z-re.) Egyik sem tud annyit, hogy ne tudjak belekötni.
Nyilván célzok ezzel az ÉN nézőpontomra, nem máséra. Nem teszem magasra a mércét, de ... Megmondom őszintén nekem ezek a nagyon agyon dícsért gyártóspecifikus kezelőfelületek ocsmányok. A samsungé főleg, de a HTC féle csempeklón is borzasztó. Én tökre vágyom a natúr android rendszerre.
Az hogy valamiből az akksi kivehető-e. Teszek rá. Bővíthető-e? Legyen 32-es bele és azt is letojom. A mostani Razr-om aksija se vehető ki, volt már tégla, de egy éjjelnél nem tovább. 4.2.2 lazán felmegy rá és tökéletesen fut. CPU-GPU meg van rángatva kicsit, persze opcionálisan választható módon, szóval a rendszer akkor is gyors, ha lehúzom, de nem szaggat a 3d-se ha fel. És a 8 belső, 32 külső tárhelyet se használom ki túlzottan. Játszani nemigazán szoktam, szóval... Az adataim nagy része pedig felhőkben/bárhonnan elérem a gépem, net meg van 4giga.
Agyaghasználatnál a htc üt, de ki tudja milyen szoftvert kap később.
Egyelőre ott tartok, hogy mindegyik gagyi. És egyik sem vízálló.
Persze "bírja mind az esőt" de azért a defy-vel és a razrral vizet lapátoltam a strandon.
Veszek egy ConCorde 5700-at és várom mit dob a Motorola (ha minden igaz akkor nyár végén). Annak se szervize, se szoftvertámogatása mégis jobban megfogtak a termékei. Hogy van ez? Igaz bajom se volt vele soha, vagy javítottam házilag. (Hangszórócsere, Proximity javítás....)
Dobáljatok meg k*kival, de engem elkényeztetettek motkóék még a tucatnyi negatívumával együtt is ezért nem vagyok hajlandó alább adni. (A ConCorde is csak azért szükséges, mert tetszik és jó árban van. Plusz megtartom játékszernek, szakácskönyvnek, ha veszek jobbat.)
Had szóljon!