0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
És moco hamarosan visszakapja az újjáéledt S4-ét
Jessz. Pikkpakk alaplapot cseréltek. Friss agy, friss négyeske
Megrendeltem én is a szervizfutárt, még a Samsung logo se jön be, teljesen kifeküdt négyeske..
Milyen rommal használod most?
Nálam csak magától rebootol. Ha kicsit nagyobb lendülettel rakom le az asztalra egyből kikapcsol. Hiába nyomtam full wipeot. Egy fájlos rommal is ugyanez. Ez a 4+1-es kelleneTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Annak akkor nem szoftveres baja van,.. Mért kapcsolni ki a telefon ha nagyobb lendülettel rakod le? Ha megrazod nem kotyog benne semmi vagy rázástól nem indul Újra?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
óra után kipróbálom, de nem mindig van ez, volt, hogy zsebbe raktam vagy vettem elő Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Nem feltétlen kell 4+ 1 filos rom . Ha van fent rendes Cwm -ed akkor a mount részen csinálsz egy full formatot a külső sd - n kívül és utána odinnal felküldlesz egy gyári romot ugyan azt a hatást fogod elérni.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Sziasztok! Lehet valahogy hangerőt növelni S4-nél? Rootolt, és Adam kernel van fent.... Előre is köszönöm!
Ez engem is erdekelne igencsak! WanamLite es Adam kernel!
I9505XXUDMHA - PAN úgy látszik mindenki kap egy zárt bootloader-es romot..
ezért nem szabad frissíteni Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
A T-mobile-os rom is jön I9505XXUDMH7, már csak a függetlenek vannak kicsit elmaradva..
Sammobilon nincs, meg nagyon máshol sem találtam utalást a magyar MH7-re... :NSGS 4 + Tapatalk 4
Mit jelent, hogy zárt bootloaderes? Küldve az én GT-I9505-ről Tapatalk 4 használatával
Azt, hogy ha felrakod akkor utána nem tudsz downgrade-elni, azaz régebbi romot felrakni, illetve megnehezíti a costum romok felrakását is.