0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Spanyolok meg közben suttyomban kaptak egy MF5-öst.Model: GT-I9505Country: SpainVersion: Android 4.2.2Changelist: 768421Build date: Tue, 11 Jun 2013 00:58:33 +0000Product Code: PHEPDA: I9505XXUBMF5CSC: I9505OXXBMF2MODEM: I9505XXUBMF5Esetleg valaki nem tesztelte ?
Én is szedem töltöm:) gondolom abban hogy mi változott nincs most link xD
MEA Changeloglist. Tehát nem sok változás várható.
Valaki egy 3 filos mea vagy mf romot nem tudna linkelni ... lehet taferna a dragara egy takaritas annyi gyari romot pakoltam mar a masikra wipe nelkul mar lehet haldoklik egy ket dolog...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Parancsolj: XXUAMDF - You are not allowed to view links. Register or Login
Isten vagy koszonom:)Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Hi.A letöltött csomagban lévő fájlokat, mit és hová kell betenni?
Repart legyen bepipálva.PIT > pitBOOTLOADER>BOOTLOADERPDA > PLATFORMCSC > CSCPHONE>MODEMNexus 7 + Tapatalk HD
XXUBMF4 nagyobb changelog listtel rendelkezik. F5 ua mint a MEA, de F4 - nek - 779953 MF5 nek és MEA - nak 768421.Szóval MF4 ben több a változás. Lesz időm rákeresek, mert érdekel.
You are not allowed to view links. Register or Loginz
I9505XXUBMF8 Changelog: 917495 Lehet a végén még lesz egy egész jól használható kütyü az S4-ből, ami kezdi megközelíteni használhatóság szempontjából a Note II-őt
Ez a "gyorsaság" nem megszokott.. Hivatalos XXUBMEA XEH-re..
Én nem látom Sammobilon a feltöltöttek és a feltöltés alatti szekcióban sem...
En errol tavaly meg s3nal erdeklodtem mint a samunal mind a szolgaltatomnal hogy uygan mer kell honapokat varni egyes frissitesekre. Mindket helyen a kapcsolatatrto annyit mondott hogy mocskos sok panasz erkezett mar erre szal lehet politikat valtottak es osszekaptak mar magukat idenre Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Elvileg Kies UpdateYou are not allowed to view links. Register or Login
Az új Google Edition féle Vanilla ROM-ról tud bárki bármilyen közelebbi infót? Tegnap jött ki azt hiszem a Verizon-nál, de remélem nem kellenek hetek a portolásához.