0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Rendben,nagyon koszi!:(
Szívesen!
Azt nem is irtam,hogy estetol reggelig repulo modban majdnem teljesen lemerult!:'(
Töröltem a knox cuccokat,de nem tudom recoveribe tenni a telefont!!!!!Csak download módba!
Hangerő fel utána bekapcsoló gomb.[/quoMár letörik az ujjam,de nem megy,egymás után utána egyszerre? És a harmadik gomb nem kell ami elol van?Már égnek áll a hajam!!
You are not allowed to view links. Register or Login Hangerő fel utána bekapcsoló gomb.[/quoMár letörik az ujjam,de nem megy,egymás után utána egyszerre? És a harmadik gomb nem kell ami elol van?Már égnek áll a hajam!! Sorrend: meü-hangerő fel-bekapcsoló-bekapcsolót felengedni miután bootolni kezd
Hangerő fel utána bekapcsoló gomb.[/quoMár letörik az ujjam,de nem megy,egymás után utána egyszerre? És a harmadik gomb nem kell ami elol van?Már égnek áll a hajam!! Sorrend: meü-hangerő fel-bekapcsoló-bekapcsolót felengedni miután bootolni kezd
Köszi,igy már sikerült!!!!
Ha jó lett írd meg!
Minden segitseget koszonok,sikerult,estig nezegettem,de aztan visszatettem azt,ami volt rajta, a SaberMod-t,ez a gyari ahhoz kepest nagyon gyenge.Azert neked hala tudom mar,milyen progival es hogy kell torolni pl a knoxot.Szep hetet kivanok!:P
Sziasztok,Gondoltam feltelepítem az UK Lollipoppot. Jelenleg custom echoe van rajta. Most nyomok pár resetet, és aztán Odinból telepítem és ennyi, ugye?Valaki próbálta már? Milyen az új rom? Olvastam több féle dolgot de kéne valami "official" álláspont.
mindenképpen factory resetet csinálj. Aztán mehet odinbol. Rootolni a cf auto root filelal lehet és utána tudsz telepíteni egy recoveryt. Leírás az xda-ról. Meg linkek is onnan. Most úton vagyok. Amúgy nekem annyira nem oké. Picit laggol nincs meg aza sima érzett. A ge verziónál megvan. Most a cm 12 nightly van és sokkal simább. Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Köszönöm a gyors választ.Hát laggoláshoz most nincs kedvem. Lehet akkor még várok 1 frissítést. Igazából csak csinálni akartam "valamit" De ezzel a laggal most lebeszéltél.
azért nem olyan nagy az a döcögés . Egy próbát megér. Inkább a lapozásnál van olyan érzetem mintha döccenne egyet. Próbáld ki és írd meg hogy nálad mi van. Kíváncsi vagyok. Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Sziasztok. i9505-öm van, 5.0.1 . XXUHOA7-rom van rajta. Hogy tudnám rootolni a telefont?SGS2-volt eddig, azzal simán mentek a dolgok, de hát azóta bonyolódtak a dolgok gondolom.Várom a választ.Előre is köszönöm.
Olvass vissza par oldalt,fent van az autoroot linkje,amit odinnal teszel fel,tuti rootol kiprobaltam!Kb 4 vagy 5 oldal!!:Küldve az én GT-N8010-emről
De ez ugye léptetik a knoxot? Valami 5.0.1-re ami nem nyul a knoxhoz?
Semmit nem valtoztat meg,csak rootol! Odin 3- oda es csak root!Küldve az én GT-I9505-emről
A CF-autoroot lépteti a KNOX-ot, akinek nem számít a garancia, csak az csinálja!!!!!