0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
nincs lefedettség Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Tudtok egy progit amivel lehetne szerkeszteni a kettős nézet listáját? Vagy ez kernel tudja csak? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Közben meglett a probléma oka, APN beállításokba más van mint az eredeti T-Mobilos Romban.
nekem gyári rom nem 4g. Mit , mire állítottal be?
Erre gondoltál?You are not allowed to view links. Register or Login
Melyik szolgaltato melyik varos? q vodafonnal tudtommal megbalapbol nincs 4g halozat a tobbi meg inkabb csak nagy varosok de meg elenyrszo:)Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
tmobile es Budapest. Egyébként megoldodott. Nem kapcsolták be a 4g csomagomat. Most mar szuper LTE.
Akkor ok;)Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Sziasztok !egy kis segítséget szeretnék kérni nemrég vettem egy T-mobilos S4 et ami rootolva és függetlenítve lett, tettek rá egy I9505XXUAMDF romot és szeretnék rá egy I9505XXUAMDM hogy lehessen frissiteni kies-en és nem fog ez belegázolni a teló lelkivilágába ?
és még egy buta kérdés ha felrakok egy gyári romot megmarad a a root ?
Üdv én is tulaj vagyok és keresek valamit amit az istennek sem találok a Fejlesztői beállítások USB Hibakeresés hol van eme menüpont köszi a segítséget előre is.
Javaslom inkább az Odin-t, és a I9505XXUBMEA romot.
Üdv ! Hát te Remélem nem lesznek viták... Meg készülékszidás
Az I9505XXUAMDM és a I9505XXUAME2 rom között van valami érzékelhető különbség?
őőő volt me2 sokkal finomabb lagg mentesebb gyorsabb:)
igen a samu jelszó,ez minden új rom -nál irják,gs1 ota de azért szégyen és gyalázat,hogy ilyen proci,2gb ram ,stb stb,és lag-rol kell beszélni