Knox ugrassal biztos a 4.3. Azon kivul.. haaat tenyleg aki megtartotta azt a gyari 4.2.2.t (amivel kijott) sot van kb fel eve hanem tobb mire kijott s4re a knox romilag. Kernel meg bootloader nelkul mobil odinnal lehetseges a 4.3. De sztem megfog hallni a telo nem kiserleteznek foleg knox 0x1 nel...
Fozott romban a jb ilyenkor inkabb
Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Oké, hogy mi a helyzet egyelőre. Csak azt mondom, hogy kérdés mi okozza, ha 4.4.2 már egyszer volt rajta, hogy nem lehet visszalépni. Én úgy gondolom vagy sejtem, hogy a 4.4.2 bootloader, ami felkerül a frissítéssel. Ettől van, hogy nem bootol be az ezután rátett 4.3. Még kérdés, hogy miért ugrik a Knox, ha ez is gyári ROM.
De ha a bootloader külön és gond nélkül visszaállítható a 4.3-asra, akkor már miért ne lehetne ezután Odinnal rátenni egy 4.3 ROM-ot, persze működőképesen. Ha nincs egyéb visszaállítandó változás a frissítéstől, és tényleg csak maga a bootloader okozza a gondot.
Pl. S2-nél is simán vissza lehetett tenni az old bootloadert, hogy működjön a JIG is egy valamelyik frissítés után.