0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Én 95 ert vettem 3 hónaposan 3 hónap garival és azt csinálok vele amit akarok.Hálisten komolyabb baja nincsen.
Üdv. Minden tiszteletem a tiétek, de esetleg beszélhetnénk a romokról?
+1Este OTA-n frissítettem és várom, hogy le legyek nyűgözve tőle. egyelőre semmi jelentős változást nem látok, reset nem volt megmaradt minden.
Én 150k vettem az első hetekben, tehát jobban jártam, mint te Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Hello,Hogy könyebb legyen az új XEH 4.4.2-t elérni feltoltam a saját szerveremre.You are not allowed to view links. Register or LoginÜdv..KovA
95ért vettem 3 hónaposan,3 hónap garival és vigyázok rá.kicsit jobban jártam,több maradt a pénztárcámba
Mivel jobb mint a GT-I9505XXUFNB8?
hm ha bekakil az aksid vagy bmi belsö dolog vigyázhatsz rá ahogy akarsz:D Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Vettem tartalékba 10 ert akksit az már nem fog
úűAzt,hogy meg ellopják különösen vigyázok
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy ha jelenleg most xxuemkf (nee) van fent a telefonomon, és én ezt lecserélem magyarra XEH-re. akkor a knox számláló mozdulni fog?
mkf az XEH rom, de ha kitkat xeh romra gondolsz, akkor nyugodtan felrakhatod. Ha odinnal raksz fel hivatalos ( lehet külföldi) romot nem fog ugrani. Ugrani akkor fog, ha cwm-et raksz fel vagy cf root stb.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Rendben akkor felrakom hamarosan! (Nekem OTA-n nem látja a kitkat-et még) Köszönöm a segítséget!
de csinálj full wipeot, mert írtak, hogy villódzás stb. lesznek Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Igazolom.Megpróbáltam kihagyni, de nem lett OK! Ma wipe minden aztán most állítgatom be.