2024, 11 29, 05:36:47

Szerző Téma: Gyári romok  (Megtekintve 138929 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

szizso

• Vendég
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #1425 Dátum: 2014, 03 04, 12:59:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login

aki igy áll hozzá felesleges venni androidos készüléket.. mindegyik bukik.. sok a versenytárs..

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
mi van bakker, bal lábbal keltél?
nem hiszem, hogy az én hozzáállásommal lenne a probléma, te vagy az egyedül itt a fórumon aki  isteníti a samut meg a knoxot. akkor kinek a hozzáállásával van a probléma?
néz meg az összes androidos versenytárs mobil árakat, és azt hogy ennyi idő után  mennyit esik az ára!!!!!!!
a s4 magasan viszi a prímet értékcsökkenésben, na én ezt nem bírom benyelni!!!!!!!!!!!!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #1426 Dátum: 2014, 03 04, 13:10:15 »
mi van bakker, bal lábbal keltél?
nem hiszem, hogy az én hozzáállásommal lenne a probléma, te vagy az egyedül itt a fórumon aki  isteníti a samut meg a knoxot. akkor kinek a hozzáállásával van a probléma?
néz meg az összes androidos versenytárs mobil árakat, és azt hogy ennyi idő után  mennyit esik az ára!!!!!!!
a s4 magasan viszi a prímet értékcsökkenésben, na én ezt nem bírom benyelni!!!!!!!!!!!!

inkább ahogy nézem te kelltél bal lábbal..:) nah nézzük sonyknak is kb ugyan igy csökken az ára htcröl ne is beszéljünk:) knoxot nem istenitem csak valahol értem a célját ;) az a baj hogy hozzá szoktunk a mokoláshoz és valahol lehet ezeknek a szervizelése sokba fájt a samsungnak nem?:) oké a root már f..ság hogy nem lehet... igen szeretem a samut mutass másik céget ami mon kijön és 5 perc alatt rendbe rakja a telod és nem kell heteket várnod:). mennyiröl idnult az s4 180 rol most 120 130 kb magyargarival lassan egy év alatt..  ahogy nézem sony z1 is ennyi az is kb 160 180 körül kezdte  lg g2 110  120 körül van erröl fogalmam sincs mennyiröl kezdte :) mivan még ami hasonlo htc one 120 tudtommal az vmivel drágábban indult mint az s4 ... noh szal azért annyira nem torony magas az :) más nem rögtön kell megvenni androidos csucsot várni kell fél évet..:) és már is nem buksz annyit:) jah és igen most gugliztam rájuk szal nem hasra ütöttem:D

szizso

• Vendég
« Reply #1427 Dátum: 2014, 03 04, 13:45:43 »

inkább ahogy nézem te kelltél bal lábbal..:) nah nézzük sonyknak is kb ugyan igy csökken az ára htcröl ne is beszéljünk:) knoxot nem istenitem csak valahol értem a célját ;) az a baj hogy hozzá szoktunk a mokoláshoz és valahol lehet ezeknek a szervizelése sokba fájt a samsungnak nem?:) oké a root már f..ság hogy nem lehet... igen szeretem a samut mutass másik céget ami mon kijön és 5 perc alatt rendbe rakja a telod és nem kell heteket várnod:). mennyiröl idnult az s4 180 rol most 120 130 kb magyargarival lassan egy év alatt..  ahogy nézem sony z1 is ennyi az is kb 160 180 körül kezdte  lg g2 110  120 körül van erröl fogalmam sincs mennyiröl kezdte :) mivan még ami hasonlo htc one 120 tudtommal az vmivel drágábban indult mint az s4 ... noh szal azért annyira nem torony magas az :) más nem rögtön kell megvenni androidos csucsot várni kell fél évet..:) és már is nem buksz annyit:) jah és igen most gugliztam rájuk szal nem hasra ütöttem:D

meggyőztél!
átállok a sötét oldalra. :)
a samsung szép, a samsung jó, a samsung jó úton halad, a knox qrva jó dolog,árképzés fenomenális.
máris jobb a napom ;)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1428 Dátum: 2014, 03 04, 13:50:19 »
meggyőztél!
a samsung szép, a samsung jó, a samsung jó úton halad, a knok qrva jó dolog,árképzés fenomenális.
máris jobb a napom ;)
igen ez a knox,marhaság betett nálam is ,meg sokaknál,samu ellen,és ne feledjük,az efs,marhaságát se ami s 1 óta létezik ugyi,hány teló halt már meg miatta,sehol máshol nincs efs,csak samunál.knox 2 meg szerintem még rá fog tenni,hozzányulhatatlan lesz az egész,pedig min a root az azért kéne.

Nem elérhető zlatan

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: iPhone 7, iPad 2017
  • PDA ROM: Legújabb IOS :)
Re: Gyári romok
« Reply #1429 Dátum: 2014, 03 04, 14:08:50 »
Nekem sincsen semmi bajom a Samuval. :oops:
Nincsen jelenleg a piacon, olyan telefon amire lecserélném az S4-em. (nem is tervezem még jó ideig)
A mai világban minden műszaki cikknek hatalmasat esik az ára a megjelenés után pár hónappal.
Ezek használati cikkek nem pedig befektetések.
A knox-ot is megértem. Ha nem akarta volna minden félkegyelmű szénné romolni a telefonját alapvető tudás nélkül akkor lehet, hogy nem kellett volna bevezetni.
Nekem a root is csak a reklámok (Adaway) és a zene (ViperandroidFX) miatt szükséges.
Egyelőre a KitKat is több bosszúságot okoz, mint előnyt. (Nem csak itt a Nexus tulajoknál is).
Van egy hibátlan 4.3-am, így semmi szükségét nem érzem frissíteni.
Ha egyszer mégis rászánom magam, akkor meg elleszek root nélkül is.
Bár addigra szerintem megoldott lesz.

Limahl

Ha jól tudom S3-nál nincsen knox. :oops:
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

szizso

• Vendég
« Reply #1430 Dátum: 2014, 03 04, 14:21:44 »
Nekem sincsen semmi bajom a Samuval. :oops:
Nincsen jelenleg a piacon, olyan telefon amire lecserélném az S4-em. (nem is tervezem még jó ideig)
A mai világban minden műszaki cikknek hatalmasat esik az ára a megjelenés után pár hónappal.
Ezek használati cikkek nem pedig befektetések.
A knox-ot is megértem. Ha nem akarta volna minden félkegyelmű szénné romolni a telefonját alapvető tudás nélkül akkor lehet, hogy nem kellett volna bevezetni.
Nekem a root is csak a reklámok (Adaway) és a zene (ViperandroidFX) miatt szükséges.
Egyelőre a KitKat is több bosszúságot okoz, mint előnyt. (Nem csak itt a Nexus tulajoknál is).
Van egy hibátlan 4.3-am, így semmi szükségét nem érzem frissíteni.
Ha egyszer mégis rászánom magam, akkor meg elleszek root nélkül is.
Bár addigra szerintem megoldott lesz.

Limahl

semmi gond azzal, ha nem egyezik a véleményünk,  nem vagyunk egyformák.
nem sok ember maradt itt az s4 fórumán aki életben tartja, és egyre kevesebb lesz, olvasom más telók fórumát és csak lesek, hogy hányon pártoltak el a samutól, és most nem csak az s4-re gondolok, de sokan s2 s3-ról is más gyártóra váltottak. nekem a root alap és ha nem tudom rootolni garivesztés nélkül, akkor köszönöm, de nem kérek belőle.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1431 Dátum: 2014, 03 04, 14:27:05 »

Limahl

jol tudod,(hálisten nincs)nem hagyhatsz ki mi? ;) de nem is oda irtam,root nélkül 200 akárhányezer ft os teló sokaknál felejtösé teszi ezt a projektet hidd el,nem kellet 4 se,5 se fog. ha ezt az utat járják nokia már kitaposta nekik,(ezt is már csak az s név tartja életben)én pl szanaszét romoltam mindet s1 s2 s3 de fözött rom miatt még sose halt meg telom,nem ugy mint gyári miatt,efs vesztésem sem volt 1 en se,nem ugy mint :D ugy hogy az miatt van az is marhaság,nem kicsit,de higgyünk még a mesékben. :D befejezve. ;)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1432 Dátum: 2014, 03 04, 14:46:23 »
jol tudod,(hálisten nincs)nem hagyhatsz ki mi? ;) de nem is oda irtam,root nélkül 200 akárhányezer ft os teló sokaknál felejtösé teszi ezt a projektet hidd el,nem kellet 4 se,5 se fog. ha ezt az utat járják nokia már kitaposta nekik,(ezt is már csak az s név tartja életben)én pl szanaszét romoltam mindet s1 s2 s3 de fözött rom miatt még sose halt meg telom,nem ugy mint gyári miatt,efs vesztésem sem volt 1 en se,nem ugy mint :D ugy hogy az miatt van az is marhaság,nem kicsit,de higgyünk még a mesékben. :D befejezve. ;)
ja és mielött megkövezel,csak arra akartam kilyukadni,sok helyen panaszkodott samu s4 sem úgy fogyott ahogy várták,s 3 után,s5 meg s 4 után még úgy se fog,semmi sincs benne amiért cserélni kéne s 4 röl,elöbb útobb vissza üt, ;) ugyan az a kaptafára gyártott teló,az a pár újdonság ami benne van meg kb 0.semmi innováció,csak sablon telok,uncsi.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #1433 Dátum: 2014, 03 04, 15:37:01 »
meggyőztél!
a samsung szép, a samsung jó, a samsung jó úton halad, a knox qrva jó dolog,árképzés fenomenális.
máris jobb a napom ;)
örülök a cinikus hangvételü hszednek  de látom már rögtön csak a knox probléma maradt és nem az ár szal örülök hogy sikerült minden másben meggyöznöm:)

szizso

• Vendég
« Reply #1434 Dátum: 2014, 03 04, 20:20:18 »
örülök a cinikus hangvételü hszednek  de látom már rögtön csak a knox probléma maradt és nem az ár szal örülök hogy sikerült minden másben meggyöznöm:)

engedd meg, hogy utolsó h.sz-mat hozzád írjam. három dolgot szeretnék megemlíteni.
1, cinizmus
teljesen igazad van cinikus volt a h.sz-em, de nem én voltam az első aki megtalálta a másikat.
"aki igy áll hozzá felesleges venni androidos készüléket"
nem is értem, nem is a te h.sz-ra válaszoltam, ezek után miért vársz más hangvételű választ.
2,knox
én voltam itt a fórumon az első aki két napig könyörgött mindenkinek, hogy ne frissítsen mert gáz van.
akkor is te hurrogtál le, hogy ez visszaállítható, hiába írtam, hogy nem, csak írtad a magadét.
persze megszoktam, hogy itt másnak nem lehet igaza csak neked.
3, telefon ár
ha már guglizol, akkor vedd a fáradságot és arra guglizd azt amit írtam.
nem arra voltam kíváncsi, hogy mennyi volt anno az új ára, és mennyi most az új ára, hanem arra,
hogy megjelenéskor mennyi volt és most tíz hónap után mennyiért lehet eladni használtan.
most 80-ért nem tudom eladni. persze nem  is csodálkozom rajta, ha valakinek esze van hozzárak 20-25-öt
és vesz egy lg g2-öt újat!! ami minden tekintetben kenterbe veri az s4-et, rootolhato, bármikor visszaállítható
gyárira.
részemről befejeztem a veled való vitatkozást és a fórumon való részvételemet is.
ezúton szeretném megköszönni aki bármiben is segített az elmúlt négy évben.
további sok sikert és kitartást azokhoz akik folyamatosan szurkálódnak, oktatás helyett kioktatnak.
neked pedig piec sok sikert a fórumodhoz!!!!!!!
remélem tartod magad az elveidhez és kitartasz a samu mellet, mert akkor biztosan nem futunk össze sehol.
szép estét
profil törölve.

Nem elérhető zlatan

« Reply #1435 Dátum: 2014, 03 04, 21:27:55 »

Nem hagyhatlak ki, mert továbbra sem értem ,hogy miért írogatsz folyamatosan negatív kritikákat egy, olyan telefon topikjába ami sosem volt neked és állításod szerint nem is lesz. :hmm:

Idézet
ja és mielött megkövezel,csak arra akartam kilyukadni,sok helyen panaszkodott samu s4 sem úgy fogyott ahogy várták,s 3 után,s5 meg s 4 után még úgy se fog,semmi sincs benne amiért cserélni kéne s 4 röl,elöbb útobb vissza üt, ;) ugyan az a kaptafára gyártott teló,az a pár újdonság ami benne van meg kb 0.semmi innováció,csak sablon telok,uncsi.

40 millió S4-et adtak el. A többi gyártó összesen nem adott el ennyit a zászlóshajóiból.
Az istenített G2-ből 5 milliót adtak el!!!!
Az a gond, hogy sok fórumozó azt gondolja, hogy az a pár százalék geek aki a fórumokon jelen van tényező a piacon.
Pedig nem. A vásárlók 90%-át nem érdekli a root, a romok és a knox. És,akkor lehet, hogy még keveset mondtam.
A külső pedig teljesen szubjektív. Viszont az eladási mutatók szerint a vásárlóknak tetszik.
Mára divat lett a Samsungot fikázni. Korábban az Iphone gyűlölők tábora volt nagy.
Mindig a legsikeresebbet utálják az emberek.
Hogy őszinte legyek engem az sem zavar, ha én leszek itt az utolsó S4 tulaj.
Inkább csak társalogni járok ide. Nagyjából azt hiszem minden esetlegesen felmerülő problémát meg tudok oldani.
De,ha mégsem,akkor hívom a szervizest és a konyhaasztalon 10 perc alatt megcsinálja.
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Re: Re: Gyári romok
« Reply #1436 Dátum: 2014, 03 04, 21:40:25 »
Nem hagyhatlak ki, mert továbbra sem értem ,hogy miért írogatsz folyamatosan negatív kritikákat egy, olyan telefon topikjába ami sosem volt neked és állításod szerint nem is lesz. :hmm:

40 millió S4-et adtak el. A többi gyártó összesen nem adott el ennyit a zászlóshajóiból.
Az istenített G2-ből 5 milliót adtak el!!!!
Az a gond, hogy sok fórumozó azt gondolja, hogy az a pár százalék geek aki a fórumokon jelen van tényező a piacon.
Pedig nem. A vásárlók 90%-át nem érdekli a root, a romok és a knox. És,akkor lehet, hogy még keveset mondtam.
A külső pedig teljesen szubjektív. Viszont az eladási mutatók szerint a vásárlóknak tetszik.
Mára divat lett a Samsungot fikázni. Korábban az Iphone gyűlölők tábora volt nagy.
Mindig a legsikeresebbet utálják az emberek.
Hogy őszinte legyek engem az sem zavar, ha én leszek itt az utolsó S4 tulaj.
Inkább csak társalogni járok ide. Nagyjából azt hiszem minden esetlegesen felmerülő problémát meg tudok oldani.
De,ha mégsem,akkor hívom a szervizest és a konyhaasztalon 10 perc alatt megcsinálja.
Maradunk ketten. :D
Viszont igaza van szizsonak, hogy legalább a rootot hagynák meg nekünk, nekem elég a gyári rom, csak ki tudjam gyomlálni. De nem kell itt cirkuszolni, jön elvileg a luxus f széria, de tőlem lehet zx is a neve, majd vesszük azt. ::)

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető zlatan

Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #1437 Dátum: 2014, 03 04, 21:47:47 »
Maradunk ketten. :D
Viszont igaza van szizsonak, hogy legalább a rootot hagynák meg nekünk, nekem elég a gyári rom, csak ki tudjam gyomlálni. De nem kell itt cirkuszolni, jön elvileg a luxus f széria, de tőlem lehet zx is a neve, majd vesszük azt. ::)

Aztán ,majd sztorizgatunk, mint az öregek a nyugdíjas otthonban, hogy mik voltak a régi szép időkben.:D

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1438 Dátum: 2014, 03 04, 22:13:30 »
engedd meg, hogy utolsó h.sz-mat hozzád írjam. három dolgot szeretnék megemlíteni.
1, cinizmus
teljesen igazad van cinikus volt a h.sz-em, de nem én voltam az első aki megtalálta a másikat.
nem is értem, nem is a te h.sz-ra válaszoltam, ezek után miért vársz más hangvételű választ.
2,knox
én voltam itt a fórumon az első aki két napig könyörgött mindenkinek, hogy ne frissítsen mert gáz van.
akkor is te hurrogtál le, hogy ez visszaállítható, hiába írtam, hogy nem, csak írtad a magadét.
3, telefon ár
nem arra voltam kíváncsi, hogy mennyi volt anno az új ára, és mennyi most az új ára, hanem arra,
hogy megjelenéskor mennyi volt és most tíz hónap után mennyiért lehet eladni használtan.
most 80-ért nem tudom eladni. persze nem  is csodálkozom rajta, ha valakinek esze van hozzárak 20-25-öt
és vesz egy lg g2-öt újat!! ami minden tekintetben kenterbe veri az s4-et, rootolhato, bármikor visszaállítható
gyárira.
részemről befejeztem a veled való vitatkozást és a fórumon való részvételemet is.
további sok sikert és kitartást azokhoz akik folyamatosan szurkálódnak, oktatás helyett kioktatnak.
remélem tartod magad az elveidhez és kitartasz a samu mellet, mert akkor biztosan nem futunk össze sehol.
szép estét
profil törölve.
ha ennyi miatt te törlöd magad gondolom nekem volt igazam:)  ha számodra ez cinikus volt hogy aki androidot vesz minek veszi akkor egs. :)
Ő én sose mondtam azt hogy nullázható csak azt hogy MEGFOGJÁK oldani kettő között nagy a különbség:)
ha már guglizok ... igen mit írtam ? ne vegyél egy androidos készüléket ÚJként amikor megjelenik mert PÉNZ KIDOBÁS. Várj vele fél évet és megtudod a rendes értékét... innentől akármelyik készülékről beszélünk ami androidot futtat ez fog fogadni. Igen nem a használt árát nézem mert engem az nem mozgat hogy mennyiért tudom eladni... Engem az mozgat hogy az adott készülék miben és hogy és mennyire szolgál ki, mocskosmód nem foglalkoztat hogy amikor egy év múlva kijön az új verzió az adott gyártótól mennyiért tudom eladni a régit (igazából valahol úgy vagyok vele aki kidob egy TELEFONRA 100 ezernél többet az letudja nyelni hogy egy év múlva a készüléke megközelítőleg se fog érni annyit érni amennyiért épp topp áron vásásrolta). Tény és való hogy eddig évente cseréltem.. s2-t azért mert sikerült megfürdetnem amitől meghalt és akkor is megvolt hogy s2 legyen az utódja vagy inkább s3 mert újabb. Itt született egy rossz döntés hogy az s3-t választottam. Iszonyat mód rüheltem így amikor a céges flottán jött a hívás a szolgáltatómtól hogy lejárt a hűségem és náluk utoljára még az s2 szerepelt marha jó tarifák mellet válthatok s4re úgy kaptam rajta mint kis macska a tál tejen. Ez volt az egyetlen váltás amit nem bántam.. Imádom az s4et mindenben teljes értékűleg kiszolgál és ezt valahol luxusnak érzem hogy akármennyire így knoxx úgy knox a szerviz futár simán kijön és bmit cserél kérdés nélkül, nem kell vele elmennem sorba állni egy szerviz pontba(és várnom két hetet) se ha nem kijön és helyszínen orvosol mindent. Lehet szidni a knoxot meg a samut emiatt... de nagyon nagyon sok helyen le volt írva hogy a gyártók többsége ami droidot választ egy idő után elfog jutni arra a pontra hogy igenis a saját szoftverét és termékét gariban és egyéb jog védett címeken lefogja védni. Akkor nem lehetne pampogni ha a nexus féle alap google droidot kapnánk. Erre élő példa az s4 google edit verzió van benne knox? Nincs! Nem is ugrik benne a számláló:) Innentől nézzük úgy a dolgot legyen bármi a szakmád kitalálsz vmit sztem rohadt mód pipa lennél ha más megvenné tőled majd hozzá nyúl ami mégse jó de kihív téged hogy javítsd meg ingyen és bérmentve mert garanciális:) Kicsit nézzük kereskedő szemszögből. Más kérdés hogy bunkóság egy rendszert úgy eladni hogy nincs felette rendszergazdai jogosultságod (root), ezt a részét én is elutasítom mert megveszem pl. a pct, hozzá a winfost mondjuk mi az hogy a microsoft az én gépem rendszergazdája és nem én.Ennyivel befejeztem:) ÉS IGEN IMÁDOM A SAMSUNGOT KNOX IDE VAGY ODA. Ha az apple fanok divatból megtehetik akkor én is megtehetem a számomra értékesebb droiddal kapcsolatban hogy ha választani kell akkor igen is a SAMSUNGOT választom mert mind szervizben és mind egyéb szolgáltatásban jobban kiszolgál itthon mint bármelyik más gyártó.:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1439 Dátum: 2014, 03 04, 22:20:39 »
Jah és igen applékre is ezt mondja mindenki mikor megjelenik hogy nem fog elmenni annyi belőle amennyi:) majd hirtelen az első hétvégén még is alázza az előzőt;) ez lesz s5nél is amikor megjelenik   az s4 induló periódusát is alázni fogja meg a végét is;) Sajnos valahol a samsung is apple lett vagy legalábbis igyekszik az lenni, de ameddig az android 80%ban uralja a piacot és abból a 80%-ból 60% samsung sztem jogos hogy elhiszi magáról hogy ő maga az android császára:D ha annyira szar lenne senki nem venné mégis minden 3-4-ik okostelefon samsung ...:D

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #1440 Dátum: 2014, 03 04, 23:49:13 »
Neeee már!!!!! :hmm:
Most tényleg összevesztek meg vitáztok ilyenen!?Rosszabbak vagytok komolyan mint a gyerekek!Ejnye....
Szive joga valakinek utálni a samut vagy épp imádni!El kell fogadni hogy mindenkinek meg van a saját véleménye és nézőpontja ezzel kapcsolatban!!!Én nem tudom miért kell személyeskedésig fajulni egy egy ilyen eszmecserének!? :hmm: :(
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető zlatan

« Reply #1441 Dátum: 2014, 03 05, 08:17:02 »
Magyar független 4.4.2

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
« Reply #1442 Dátum: 2014, 03 05, 14:00:09 »
Jön OTA-n a frissítés. 424,53MB. Kíváncsi vagyok.  :'(  Vagy mégsem?  :(
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

okoska44

• Vendég
« Reply #1443 Dátum: 2014, 03 05, 15:02:49 »

aki igy áll hozzá felesleges venni androidos készüléket.. mindegyik bukik.. sok a versenytárs..

Én 95 ert vettem 3 hónaposan 3 hónap garival és azt csinálok vele amit akarok.Hálisten komolyabb baja nincsen.

Nem elérhető pociboy

« Reply #1444 Dátum: 2014, 03 05, 15:09:52 »
Én 95 ert vettem 3 hónaposan 3 hónap garival és azt csinálok vele amit akarok.Hálisten komolyabb baja nincsen.
Az jó.
Én 100-ért vettem 22 hó garival.
És már kellett a futár egy akksi cseréhez.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #1445 Dátum: 2014, 03 05, 17:14:24 »
3 hónap garival? Jól átbastak XD

Nem elérhető pociboy

« Reply #1446 Dátum: 2014, 03 05, 17:50:04 »

Szerintem valami ciprusi behozatal. Legalábbis az említett romja szerint.

okoska44

• Vendég
« Reply #1447 Dátum: 2014, 03 05, 18:34:36 »

De nem 160 ert vettem  ;)

okoska44

• Vendég
« Reply #1448 Dátum: 2014, 03 05, 18:37:14 »
1, cinizmus
2,knox
3, telefon ár

gyárira.
szép estét
profil törölve.
Közben vettél levegőt,hogy ezt leírtad?mindezt egy szuszra,még elolvasni is nehéz,hát még leírni;)

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #1449 Dátum: 2014, 03 05, 18:39:07 »
De nem 160 ert vettem  ;)
Én 150k vettem az első hetekben, tehát jobban jártam, mint te :D