örülök a cinikus hangvételü hszednek de látom már rögtön csak a knox probléma maradt és nem az ár szal örülök hogy sikerült minden másben meggyöznöm:)
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
engedd meg, hogy utolsó h.sz-mat hozzád írjam. három dolgot szeretnék megemlíteni.
1, cinizmus
teljesen igazad van cinikus volt a h.sz-em, de nem én voltam az első aki megtalálta a másikat.
"aki igy áll hozzá felesleges venni androidos készüléket"
nem is értem, nem is a te h.sz-ra válaszoltam, ezek után miért vársz más hangvételű választ.
2,knox
én voltam itt a fórumon az első aki két napig könyörgött mindenkinek, hogy ne frissítsen mert gáz van.
akkor is te hurrogtál le, hogy ez visszaállítható, hiába írtam, hogy nem, csak írtad a magadét.
persze megszoktam, hogy itt másnak nem lehet igaza csak neked.
3, telefon ár
ha már guglizol, akkor vedd a fáradságot és arra guglizd azt amit írtam.
nem arra voltam kíváncsi, hogy mennyi volt anno az új ára, és mennyi most az új ára, hanem arra,
hogy megjelenéskor mennyi volt és most tíz hónap után mennyiért lehet eladni használtan.
most 80-ért nem tudom eladni. persze nem is csodálkozom rajta, ha valakinek esze van hozzárak 20-25-öt
és vesz egy lg g2-öt újat!! ami minden tekintetben kenterbe veri az s4-et, rootolhato, bármikor visszaállítható
gyárira.
részemről befejeztem a veled való vitatkozást és a fórumon való részvételemet is.
ezúton szeretném megköszönni aki bármiben is segített az elmúlt négy évben.
további sok sikert és kitartást azokhoz akik folyamatosan szurkálódnak, oktatás helyett kioktatnak.
neked pedig piec sok sikert a fórumodhoz!!!!!!!
remélem tartod magad az elveidhez és kitartasz a samu mellet, mert akkor biztosan nem futunk össze sehol.
szép estét
profil törölve.