Már én is nagyon kíváncsi vagyok.
Az érdekel pl., hogy milyen garanciapapírral jön majd meg (névre szól-e, le van-e bélyegezve, kapsz-e a számlát is vele, elfogadják-e az itteni samu szervizek a garanciához)? Az itthoni vám is érdekes lesz, hogy átcsúszik-e (pl. ha ráírják, hogy 10 € értékű játék)?
Aztán mindezek után persze marhára érdekelnek majd a személyes tapasztalatok a telefonnal kapcsolatban (rootolás, akksiidő, stb.)
Remélem mindenről beszámolsz majd.
öööö én Írországban lakom!
Itt nem nagyon van vám,valami pöti pénz.
Add róla papírt még a FedEx is,hiszen ott is van szállító levél tudomásom szerint!
Tehát mér mindenképpen lesz róla papírom.
A másik meg hogy ez egy bolt,tehát nem 2 dolgott vettem már így:Galaxy S,Galaxy S2,Galaxy S3,Galaxy Tab 10.1 (a régi p7510),Asus Transformer Infinity TF700T,Samsung Galaxy Note 10.1 N8013,Logitech Z-5500,
Csak azért írtam le a Logitech-et,mert pont azzal volt problémám,
Elment a világítás a kijelzőből!Látni táttam mit ír,csak este nem világított!!!
Az Ír ügyfélszolgálat magasról szart rám,hiszen ezek mindenre tojnak (Írek) felhívtam a magyar Logitech-et 200 elnézést közepette lefényképezve a szállító levelet küldtek nekem egy zsír új Z-5500-at!
A másikat is itt hagyták!
Tehát nem hiszem hogy attól függetlenül hogy te már online vásárolsz (üdvözlet a 21. században) a gyártó ne adna 2 év garanciát a papírokat bemutatva!
Hiszen a gyártói két év garanciát nem a bolt adja,már elnézést hanem a gyártó!
Szép is lenne,ha az 5 év garanciás Audid beszarna valahol Győrben,és te azt Szegeden veted ,akkor csak abban az Audi üzletben javítanák meg ahol vetted!
Gyorsan meglestem a Galaxy S3 papírját!!!!
Dátum
Név
Cég ahol vettem
Elérhetőség!
Ennyi röviden!