2024, 11 24, 06:25:47

Szerző Téma: Gyári romok  (Megtekintve 28109 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető FIREBLADE

• Nem: Férfi
  • Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Re: Re: Gyári romok
« Reply #25 Dátum: 2013, 05 04, 17:20:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Itt van egy friss Május 1.-i FeedBack

Ami már a fenti I9500-hoz tartozik a 4 eladásból az egyik! :)

Bocsi hogy annyi képet lökök be,de rendesen belém adtátok az ideget!  :D

De van 14 napos visszafizetési garancia is!  :taps: :taps:
egyúttal rendelhetnél nekem is:D természetesen fizetném az árát

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető kovacsabesz

• Cool Miui by kovacsabesz launcher
Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #26 Dátum: 2013, 05 04, 17:22:27 »
egyúttal rendelhetnél nekem is:D természetesen fizetném az árát

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről

Most már  ez jöjjön meg. Mert ideges vagyok. :)
Ha nem azt kapom nagyon kib.... ok csávóval ;)

Sent by Samsung Galaxy Note 10.1 N8013

CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #27 Dátum: 2013, 05 05, 13:58:14 »
Most már  ez jöjjön meg. Mert ideges vagyok. :)
Ha nem azt kapom nagyon kib.... ok csávóval ;)

Sent by Samsung Galaxy Note 10.1 N8013
csak keményen, verj az asztalra  :D de tuti nem bas-z-nak át
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #28 Dátum: 2013, 05 05, 15:16:19 »
csak keményen, verj az asztalra  :D de tuti nem bas-z-nak át

Remélem.  ;)
Egyébként pár óra ás kiderül mert most van Hong-Kongban 21:15 másnap reggel elolvassa a csávó és válaszolni fog!
Írtam neki ha nincs az amit kértem,dobja vissza a PayPal-ra a pénzem.  ;)
CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Gyári romok
« Reply #29 Dátum: 2013, 05 05, 20:24:21 »
Jojo nyugi nyugi de akkor se az van od írva hogy dual quad core ha már hasogatom a szőrt tovább... szal mindegy és tisztába vagyok vele hogy 2*4 magos az octa;) mint ahogy írtam is hogy a leírásban már ugy szerepelt engem csak a neve zavart meg hogy szimplán quad core-nak van írva;) ez alapján ha vki nem olvassa el a telo leírását simán elfut felette....:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #30 Dátum: 2013, 05 05, 20:27:19 »
Amúgy egy ilyenen én is gondolkozok már erősen de mon egyelőre nincs egy bolt ahol kilenne rakva egy octás hogy nesze bmeg nyomkodd;) Meg kivárom egy kicsit hírek hogy menyni ficsőrt visz át s3ra a samu majd a 4.2.2 es romban (ha egyszer valaha kijön) xD fordító, s4 voice meg camera már van.....:D  igaz nem samu álltal kiportolt:D

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #31 Dátum: 2013, 05 05, 23:35:15 »
Amúgy egy ilyenen én is gondolkozok már erősen de mon egyelőre nincs egy bolt ahol kilenne rakva egy octás hogy nesze bmeg nyomkodd;) Meg kivárom egy kicsit hírek hogy menyni ficsőrt visz át s3ra a samu majd a 4.2.2 es romban (ha egyszer valaha kijön) xD fordító, s4 voice meg camera már van.....:D  igaz nem samu álltal kiportolt:D

Kíváncsi leszek én is rá,most van Hong-Kong ban hajnali 5:42 perc,és hétfő kezdődik a hét!  :D
A csávónak megírtam hogy nekem mi kell,az üzenetben is le van írva mikor is megkérdi hogy melyik kell.
Holnap már többet tudok mondani miután válaszolt a csákó mivel írtam neki hogy ha nincs a Fekete I9500 akkor inkább küldje vissza a pénzt!
Ezt már nem tudja kimagyarázni az ebayn.  ;)

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #32 Dátum: 2013, 05 06, 11:27:00 »
Nos,Írt a csávó hogy mindjárt postázza,pontosabban már a FedEx-re vár!!!!  :taps: :taps: :taps:

Itt van még két kép a levelezésünkből.

Tehát tuti hogy I9500 Octa 5
És hogy Fekete!  ;) ;) :D
Ha nem írtam le neki már vagy 20 x hogy I9500 meg hogy Fekete,akkor egyszer se!  :D

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
« Reply #33 Dátum: 2013, 05 06, 12:04:49 »
Nos,Írt a csávó hogy mindjárt postázza,pontosabban már a FedEx-re vár!!!!  :taps: :taps: :taps:

Itt van még két kép a levelezésünkből.

Tehát tuti hogy I9500 Octa 5
És hogy Fekete!  ;) ;) :D
Ha nem írtam le neki már vagy 20 x hogy I9500 meg hogy Fekete,akkor egyszer se!  :D

Már én is nagyon kíváncsi vagyok.
Az érdekel pl., hogy milyen garanciapapírral jön majd meg (névre szól-e, le van-e bélyegezve, kapsz-e a számlát is vele, elfogadják-e az itteni samu szervizek a garanciához)? Az itthoni vám is érdekes lesz, hogy átcsúszik-e (pl. ha ráírják, hogy 10 € értékű játék)?
Aztán mindezek után persze marhára érdekelnek majd a személyes tapasztalatok a telefonnal kapcsolatban (rootolás, akksiidő, stb.)
Remélem mindenről beszámolsz majd.

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #34 Dátum: 2013, 05 06, 12:30:03 »
Már én is nagyon kíváncsi vagyok.
Az érdekel pl., hogy milyen garanciapapírral jön majd meg (névre szól-e, le van-e bélyegezve, kapsz-e a számlát is vele, elfogadják-e az itteni samu szervizek a garanciához)? Az itthoni vám is érdekes lesz, hogy átcsúszik-e (pl. ha ráírják, hogy 10 € értékű játék)?
Aztán mindezek után persze marhára érdekelnek majd a személyes tapasztalatok a telefonnal kapcsolatban (rootolás, akksiidő, stb.)
Remélem mindenről beszámolsz majd.

öööö én Írországban lakom!  :taps:
Itt nem nagyon van vám,valami pöti pénz.

Add róla papírt még a FedEx is,hiszen ott is van szállító levél tudomásom szerint!  ;)
Tehát mér mindenképpen lesz róla papírom.
A másik meg hogy ez egy bolt,tehát nem 2 dolgott vettem már így:Galaxy S,Galaxy S2,Galaxy S3,Galaxy Tab 10.1 (a régi p7510),Asus Transformer Infinity TF700T,Samsung Galaxy Note 10.1 N8013,Logitech Z-5500,

Csak azért írtam le a Logitech-et,mert pont azzal volt problémám,
Elment a világítás a kijelzőből!Látni táttam mit ír,csak este nem világított!!!
Az Ír ügyfélszolgálat magasról szart rám,hiszen ezek mindenre tojnak (Írek) felhívtam a magyar Logitech-et 200 elnézést közepette lefényképezve a szállító levelet küldtek nekem egy zsír új Z-5500-at!  :D
A másikat is itt hagyták!  :taps: :taps:

Tehát nem hiszem hogy attól függetlenül hogy te már online vásárolsz (üdvözlet a 21. században) a gyártó ne adna 2 év garanciát a papírokat bemutatva!
Hiszen a gyártói két év garanciát nem a bolt adja,már elnézést hanem a gyártó!

Szép is lenne,ha az 5 év garanciás Audid beszarna valahol Győrben,és te azt Szegeden veted ,akkor csak abban az Audi üzletben javítanák meg ahol vetted!  :D

Gyorsan meglestem a Galaxy S3 papírját!!!!
Dátum
Név
Cég ahol vettem
Elérhetőség!
Ennyi röviden!  :D :taps: :taps:

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #35 Dátum: 2013, 05 06, 12:54:36 »
Most írt a bolt,hogy a FedEx átvette a telefonom.
Úton van ide
Remélem csütörtök körül itt lesz majd!  :shock:

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #36 Dátum: 2013, 05 06, 13:12:10 »
Most néztem át tüzetesebben hogy a cég is ahonnan veszem NEMZETKÖZI 12 hónapos garanciát vállal  a telefonra!

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
« Reply #37 Dátum: 2013, 05 06, 13:16:12 »
öööö én Írországban lakom!  :taps:
Itt nem nagyon van vám,valami pöti pénz.

Add róla papírt még a FedEx is,hiszen ott is van szállító levél tudomásom szerint!  ;)
Tehát mér mindenképpen lesz róla papírom.
A másik meg hogy ez egy bolt,tehát nem 2 dolgott vettem már így:Galaxy S,Galaxy S2,Galaxy S3,Galaxy Tab 10.1 (a régi p7510),Asus Transformer Infinity TF700T,Samsung Galaxy Note 10.1 N8013,Logitech Z-5500,

Csak azért írtam le a Logitech-et,mert pont azzal volt problémám,
Elment a világítás a kijelzőből!Látni táttam mit ír,csak este nem világított!!!
Az Ír ügyfélszolgálat magasról szart rám,hiszen ezek mindenre tojnak (Írek) felhívtam a magyar Logitech-et 200 elnézést közepette lefényképezve a szállító levelet küldtek nekem egy zsír új Z-5500-at!  :D
A másikat is itt hagyták!  :taps: :taps:

Tehát nem hiszem hogy attól függetlenül hogy te már online vásárolsz (üdvözlet a 21. században) a gyártó ne adna 2 év garanciát a papírokat bemutatva!
Hiszen a gyártói két év garanciát nem a bolt adja,már elnézést hanem a gyártó!

Szép is lenne,ha az 5 év garanciás Audid beszarna valahol Győrben,és te azt Szegeden veted ,akkor csak abban az Audi üzletben javítanák meg ahol vetted!  :D

Gyorsan meglestem a Galaxy S3 papírját!!!!
Dátum
Név
Cég ahol vettem
Elérhetőség!
Ennyi röviden!  :D :taps: :taps:

OK, akkor a vámról így nem lesz infóm.
A számla és garanciapapírt csak ezért kérdeztem:
"Samsung ügyfélszolgálat:

Kérdésére válaszolva, amennyiben az adott web-shop biztosít az Ön számára vásárláskor a termék mellé egy érvényes és hivatalos, magyar nyelvű, Samsung által kibocsájtott jótállási jegyet, valamint Ön rendelkezik a készülék vásárlását igazoló számlával, akkor igénybe veheti a hivatalos Samsung márkaszervizeink garanciális szolgáltatásait a jótállási időszak alatt.

Annak érdekében, hogy a garancia jegy érvényes legyen, a termék vásárlásakor az alábbi adatokat írják rá: modellkód, sorozatszám/gyári szám, IMEI szám, vásárlás dátuma. Továbbá, a garancia jegyet lebélyegzik és aláírják.

Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat
Galaxy S4 Elküldve: 2013. május 05. Tisztelt Ügyfélszolgálat,"

Azaz eszerint magyar nyelvű jótállási jegy kéne nekik, hát csak ezért kérdeztem

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #38 Dátum: 2013, 05 06, 13:20:54 »
Hát így hogy a cég ahonnan veszem nem hiszem hogy ne javítaná meg ha már vállal rá 12 hónap nemzetközi szervizt.
Ill. Engem a magyar Samu szerviz nem nagyon érdekel mint hogy írtam is hogy én Írben lakom.
A telefon papírján fel van tüntetve minden adat,csak most hirtelen ezt találtam meg.
Nem hiszem hogy ezek után probléma lenne!

Most őszintén!  ;)

Ui: Legfeljebb ha nincs valahová feltüntetve az IMEI szám vagy valami a papíron,felveszem videóra a kicsomagolást,és az lesz amit elsőnek beütök a telefonba.

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
« Reply #39 Dátum: 2013, 05 06, 13:27:35 »
Most néztem át tüzetesebben hogy a cég is ahonnan veszem NEMZETKÖZI 12 hónapos garanciát vállal  a telefonra!

Ezt néztem én is és pont ez, ami gyanús egy kicsit, mert a Samsung nemzetközi garancia az 2 év lenne elvileg az S4-re

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #40 Dátum: 2013, 05 06, 13:30:17 »
Nezegetem en is egyre jobban es mintha a kicsikem(s3) erezne is es feltekenykedne picit:( ujra kellet pakolnom az egeszet a hetvegen...::D meg ahogy nezem az amcsi reklamokat ahogy opatjak az almat megin mar csak azert is kelllll:D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #41 Dátum: 2013, 05 06, 17:05:12 »
Ezt néztem én is és pont ez, ami gyanús egy kicsit, mert a Samsung nemzetközi garancia az 2 év lenne elvileg az S4-re

Igen,
Tehát a cég biztosít 1 évet,a Samu szerintem is pedig 2 évet!
Nem értem még mindig mi a problémád!?  :ima:

Ez nem
Global Moderator Comment olvasgasd a szabályzatot. /marcedli
,hogy hogyan szívassuk meg az embereket!
Beviszem ott a Nevem a Dátum ,Az IMEI szám,oszt fogják és megcsinálják!
Ennyi!!!  ;)

Itt azért rengetegen vásárolnak online!
És kicsit rugalmasabban mennek itt a dolgok!
Magyarországan még a kocsid gumi méretét is kérnék hozzá,csak hogy ne kelljen megcsinálniuk,és le tudjanak húzni!

A Logitech-nél a csávó (pedig az már magyar volt) semmit se szólt hogy az Ebayn vettem és NEM BOLTBAN!  :D

Egy az egyben rögtön küldték a másikat miután megmutattam a vásárlás dátumát,és a széria számát!  :taps:

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #42 Dátum: 2013, 05 06, 17:06:29 »
Nezegetem en is egyre jobban es mintha a kicsikem(s3) erezne is es feltekenykedne picit:( ujra kellet pakolnom az egeszet a hetvegen...::D meg ahogy nezem az amcsi reklamokat ahogy opatjak az almat megin mar csak azert is kelllll:D

Most passzold el,mert még van ára!  ;)
Remélem te is csatlakozol minél hamarabb ha meg tudod játszani!  ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #43 Dátum: 2013, 05 06, 19:52:24 »
Most passzold el,mert még van ára!  ;)
Remélem te is csatlakozol minél hamarabb ha meg tudod játszani!  ;)
Elpasszolni biztos nem fogom eddig ez a drága nőtt legjobban a a szívemhez törékenyebb és téglásíthatóbb mint az elődei de többet bírt ki teszem hozzá nálam mint az s2-pl aki egy "kis" víztől megadta magát rögtön:(. sztem marad itthon ő is második telónak vagy kocsiba gps-média lejátszónak vagy bárminek:) sajnos tényleg a szívemhez nőtt...:D s4 re meg vhogy összekotrom max sok túlórát vállalok xD

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #44 Dátum: 2013, 05 06, 22:07:49 »
Most nézem a fuvarlevél száma alapján a FedEx oldalát,hogy holnap már itt is lesz a telefonom!
Ha minden jól megy!  :D :D :D :taps: :taps: :taps:
Ez aztán gyors volt!  :ok:
Már annak is utána jártam,hogy ez a bolt már 10 éve foglalkozik mobil eladásokkal!
Tehát nem tegnap kezdték!  :D

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #45 Dátum: 2013, 05 06, 22:19:28 »
Elpasszolni biztos nem fogom eddig ez a drága nőtt legjobban a a szívemhez törékenyebb és téglásíthatóbb mint az elődei de többet bírt ki teszem hozzá nálam mint az s2-pl aki egy "kis" víztől megadta magát rögtön:(. sztem marad itthon ő is második telónak vagy kocsiba gps-média lejátszónak vagy bárminek:) sajnos tényleg a szívemhez nőtt...:D s4 re meg vhogy összekotrom max sok túlórát vállalok xD

Én is nagyon szeretem az S3-at.De nekem nem kell 2 telefon.Egyébként meg szerintem igazán majd csak az S4 fog a szívedhez nőni!  ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Gyári romok
« Reply #46 Dátum: 2013, 05 06, 23:50:41 »
Én is nagyon szeretem az S3-at.De nekem nem kell 2 telefon.Egyébként meg szerintem igazán majd csak az S4 fog a szívedhez nőni!  ;)
Lehet ;) sot mar most is kezd:) igazabol mar meglenne ha lenne a szolgaltatoknal octas itthon ... mert allt viszonylag a ceges csomagom miatt olcson jutok hozza a keszulekekhez ... igy most kicsit hisztis vagyok a samura hogy nem a szamomra jol bevalt exynos procit kaptuk itthon. Meg kicsit varok hatha lesz ha nem akkor johet a rendeles;)

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #47 Dátum: 2013, 05 07, 09:46:50 »
egy jó pár helyen már utána néztem.
- a gsmline-nál már volt néhány darab, és lesz is majd.
- az aqua electro-nál is lesz, állítólag
- a többiek csak 9505-össel vannak ellátva

ja és nem kell parázni a külföldről beszerzett cuccokkal, anno nekem még a nokia 6700-am is szingapúrba szánt termék volt, de itt is jól működött.... :ok:

Köszi, közben volt időm, kicsit telefonálgattam:

GSMPalota, GSM line - talán jövő héten lesz, amúgy sehol sincs... i9500 verzió...
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
« Reply #48 Dátum: 2013, 05 07, 10:29:46 »
Köszi, közben volt időm, kicsit telefonálgattam:

GSMPalota, GSM line - talán jövő héten lesz, amúgy sehol sincs... i9500 verzió...

partnerogsm?

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #49 Dátum: 2013, 05 07, 11:59:38 »
Komolyan mondom megőrülök mire a FedEx megjön a telefonnal!
 :oops:

És milyen igaz :
Mi a különbség a felnőtt férfi és a 8 éves kisfiú között????

Hogy mennyibe kerül a játéka!  :taps: