2024, 11 24, 08:48:45

Szerző Téma: Gyári romok  (Megtekintve 28117 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető kovacsabesz

• Nem: Férfi
    • Cool Miui by kovacsabesz launcher
Re: Gyári romok
« Reply #100 Dátum: 2013, 05 09, 12:18:37 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Azért még ez a szoftver verzió messze nincs kész...

böngésző: nem tudja a google könyvjelzőket, hiába teszem asztali nézetre, nem vált át
névjegyek: nincs vezeték/keresztnév szerinti rendezés
stb..

Remélem fejlesztik!

Azért van mert újra kéne indítani!!!!  :D
Akkor lépnek életbe a beállítások!  ;)
CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #101 Dátum: 2013, 05 09, 12:31:02 »
kiváncsi leszek a Tiednek milyen lesz a hátulja, mert én ugyan feketét vettem, és a rácsozás valóban fekete is, alatta viszont ilyen nikkel-fényes az alap...a sarkoknál pedig érdekes minta-töréssel....tetszik:-)

Igen, én is ezüst-szürkének hívnám inkább, mint feketének. Az előlapi részek sem lakk feketék... De amúgy tetszik, valamire emlékeztet a hátlap, de még nem tudom mire:) Viszont tükörként is használható:)
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #102 Dátum: 2013, 05 09, 12:34:07 »
kiváncsi leszek a Tiednek milyen lesz a hátulja, mert én ugyan feketét vettem, és a rácsozás valóban fekete is, alatta viszont ilyen nikkel-fényes az alap...a sarkoknál pedig érdekes minta-töréssel....tetszik:-)

Igen,ahogy Tom is mondta nekem se tök fekete.
De tetszik.
Egyébként meg rápusziltam azt a tokot:

Az oldala fém,így védve vagyon a kicsi!  :D

Ui:Nekem az Oprendszer mindenhol magyar!
Ott nálad van baki Tom!!!
Indítsd újra!! :taps:
CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #103 Dátum: 2013, 05 09, 12:37:16 »
Na mivel visszapakolom az Alkalmazásaim a Tibi vel (Titanium Backup)

Igy jöjjön egy kis Root!  :taps: :taps: :taps:

Még meg se melegedett a kezemben!  :D

+Kipakolok belőle jó pár fölös dolgot,és cserélem az érintés hangját meg hasonlók mert az engem marhára idegesít!  :ok:

Nem elérhető KovA

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Bluepanther Azure Slim 500 - S6EDGE - Nexus 7
  • PDA: SM-G925F (Galaxy S6 Edge) - Nexus 7 (2012)
  • PDA ROM: S6Edge: Gyári T-s ----- Nexus7 (2012): Stock 5.1.1+root
« Reply #104 Dátum: 2013, 05 09, 12:42:38 »
FYI :)

Van WanamLite Rom I9500-ra ..

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #105 Dátum: 2013, 05 09, 12:43:00 »
Na mivel visszapakolom az Alkalmazásaim a Tibi vel (Titanium Backup)

Igy jöjjön egy kis Root!  :taps: :taps: :taps:

Még meg se melegedett a kezemben!  :D

+Kipakolok belőle jó pár fölös dolgot,és cserélem az érintés hangját meg hasonlók mert az engem marhára idegesít!  :ok:

Milyen a PDA verziód?
Root az engem is érdekel, ha már Te ilyen bátor vagy:) Teszteld már le légy szíves, hogy tökéletesen vissza lehet-e állítani (számláló és original status)?

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #106 Dátum: 2013, 05 09, 12:43:37 »
FYI :)

Van WanamLite Rom I9500-ra ..

Köce,na ezt lehet meglesem! Volt fent jó párszor az S3-on!  :ok:

failed

• Vendég
« Reply #107 Dátum: 2013, 05 09, 13:04:41 »
MEEEGGGJJJÖÖÖTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :ok:

failed

• Vendég
« Reply #108 Dátum: 2013, 05 09, 13:10:38 »
Igen,ahogy Tom is mondta nekem se tök fekete.
De tetszik.
Egyébként meg rápusziltam azt a tokot:

Az oldala fém,így védve vagyon a kicsi!  :D

nekem is magyar...és egész jól alakul az akku-idő is...reggelig rajta volt a gyári töltőn...de. telefonálgatások, viber, gmail...a wifi is bekapcsolva felejtve ...stb...most van 74%-on ( 13h10min.)   

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
Re: Re: Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #109 Dátum: 2013, 05 09, 13:25:14 »
érvényes bolti gari papír, minden adattal, névvel.(2év)

akkor tehát nem samu gari, hanem csak bolti

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
« Reply #110 Dátum: 2013, 05 09, 13:28:47 »
Garancia mi egymás!

garanciapapír ki is van töltve rendesen (név, dátum, imei, sorozatszám, eladó pecsétje)?

failed

• Vendég
« Reply #111 Dátum: 2013, 05 09, 13:39:25 »
garanciapapír ki is van töltve rendesen (név, dátum, imei, sorozatszám, eladó pecsétje)?
nem  igazán értelek Téged. Ezt a 9500-as típust NEM EU-ba szánták eddig ( kivéve Fr.o. és Németo) Így be kell érni a kereskedő által biztosított garanciával, legalább is papír-szintjén.
Mert egyébként a Samu a saját külhoni garancia papírjait is azért elfogadja, mondjuk ha javításra kerül szó.
Max. nem csinálják meg a lakásodon, hanem szervizbe beviszi a futár.
Ezt csinálja a bolt is, leadod/elküldöd nekik, és ők meg elviszik a szakszervizbe.
De ha tutit akarsz, veszel szolgáltatónál 9505-öt, és ők majd javítják/cserélik ha gond van vele.

Én azért maradnék ennél a 9500-nál.
Nekem anno az első S1-em 1 év után hibátlanul cserélt gazdád, a második S1 most is megvan, még nem látta szerviz. Az S3amnál a keret cserére szorult, gyári hibás volt ebben az a széria, futár vitte/hozta.
S4 alu keretes már, ez nem fog elrepedni:-)

Nem elérhető kovacsabesz

Re: Re: Gyári romok
« Reply #112 Dátum: 2013, 05 09, 13:49:12 »
nem  igazán értelek Téged. Ezt a 9500-as típust NEM EU-ba szánták eddig ( kivéve Fr.o. és Németo) Így be kell érni a kereskedő által biztosított garanciával, legalább is papír-szintjén.
Mert egyébként a Samu a saját külhoni garancia papírjait is azért elfogadja, mondjuk ha javításra kerül szó.
Ezt csinálja a bolt is, leadod/elküldöd nekik, és ők meg elviszik a szakszervizbe.
De ha tutit akarsz, veszel szolgáltatónál 9505-öt, és ők majd javítják/cserélik ha gond van vele.

Nekem anno az első S1-em 1 év után hibátlanul cserélt gazdád, a második S1 most is megvan, még nem látta szerviz. Az S3amnál a keret cserére szorult, gyári hibás volt ebben az a széria, futár vitte/hozta.

Engem már hidegen hagy a srác ezzel a folytonos garancia sz...... al!
A bolt adott rá nekem 24 hónapot az a bolt ami már kereskedik 10 éve, nekem megteszi!
::)

Főleg hogy olyan telefon van a kezemben ami az EU ban nem is elérhető sőt Angliában sem. ;)
Legalább is egyelőre.

Sent by Samsung Galaxy Note 10.1 N8013

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #113 Dátum: 2013, 05 09, 14:14:23 »
...

Nekem is magyar, de pl. a zárol képernyőn a személyes üzetet betűtípusa borzasztó, ha magyar a nyelv. Ezen kívül hiányzik sok beállítási lehetőség, ami az S3-ban megvolt. Ezen kívül pl: a S-Heath nem frissül (a vérnyomás és egyéb funkciókra), mert hiányzik a boltból a verzió. Gondolom, hogy ez a BRI CSC miatt lehet (vagy lehet, hogy még nincs meg magyarul a kiegészítés?)

Apróságok ugyan, de remélem, hogy a német rom-ban jobb lesz (ami ugye újabb is, mert már májusi)

ui.:

Azzal kezdtem, hogy CWM-ből factory reset...

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #114 Dátum: 2013, 05 09, 14:15:00 »
MEEEGGGJJJÖÖÖTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Bronzérem!
 :taps: :D :taps:

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #115 Dátum: 2013, 05 09, 14:26:17 »
Bronzérem!
 :taps: :D :taps:

Igen igen,de még dobogós!  ;)
És már root-olt!  :D

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
« Reply #116 Dátum: 2013, 05 09, 14:39:24 »

próbálom akkor magam megértetni:
Először is, soha ne legyen szükségem a garanciára és ne romoljon el a teló.
De ha már esetleg gondja van: Samsung terméket veszek, amire Samsung 2 év garancia vonatkozik.
Ehhez az eladónak érvényesítenie kell az eladáskor a garanciajegyet (ami alapból a csomagban van). Ezt bárhol a világon megteheti és akkor az, a nevemre szóló számlával együtt elég a világon bárhol ahhoz, hogy a Samsunggal gariztassak (futárral, mindennel, ahogy ez rendesen jár a prémium áron vett telóhoz). Ha csak bolti garanciapapír van, akkor lehet visszaküldözgetni/visszavinni a hibás telót a boltba vagy esetünkben a világ túlsó felére. Ha meg van garanciapapír, de nincs kitöltve, akkor csak az adott samu szervizesre/futárra van bízva, hogy elfogadja-e javításra a cuccot vagy azt mondja, hogy vigyem vissza oda, ahol vettem. És még azt is elhiszem, hogy a boltok mindenhol jóhiszeműen állnak hozzám és tényleg állják is, amit papíron vállalnak, de amíg pl. a futárt kihívom házhoz és azonnal javít vagy elviszi javításra a telót és ez nekem semmibe sem fáj, addig pl. visszaküldözgetni probléma esetén az eladóhoz az már nem olcsó mulatság (pl. tengerentúlra).

9505-öt biztosan nem veszek, mert az nem pálya (akkor már inkább marad a GSII), de 9500-ba sem ugrom bele bizonytalan háttérrel, mert a jóról (értsd: hiba esetén részemre teljesen ingyenes ügyintézés a teljes garanciaidőn belül) azért nem szeretnék lemondani. SII-nél azért elég sok embernél ment tönkre az USB-csati, a kijelző, stb., ki tudja, hogy idővel mik fognak jönni majd a GS4-nél (olvastam már 4 nap után elszíneződő hátlapot is!). Ezért érdeklődöm ezekről a dolgokról és köszönöm is a válaszaitokat, még ha nem is mindig a kérdésre válaszoltok, hanem kitértek a konkrét válaszadás elől (mint most is). Csak tájékozódni próbálok a lehetőségekről, sajnos nem úgy vagyok vele, hogy bármikor kockára tehetek uszkve 200.000 pénzt.

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
« Reply #117 Dátum: 2013, 05 09, 15:14:47 »
Csak, hogy ne mindig a garanciát kérdezzem:

I9500-ban sincs rádió?

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #118 Dátum: 2013, 05 09, 16:12:10 »
Csak, hogy ne mindig a garanciát kérdezzem:

I9500-ban sincs rádió?

:) Nincs

Sent by Samsung Galaxy S4 I9500

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #119 Dátum: 2013, 05 09, 16:15:50 »
próbálom akkor magam megértetni:
Először is, soha ne legyen szükségem a garanciára és ne romoljon el a teló.
De ha már esetleg gondja van: Samsung terméket veszek, amire Samsung 2 év garancia vonatkozik.
Ehhez az eladónak érvényesítenie kell az eladáskor a garanciajegyet (ami alapból a csomagban van). Ezt bárhol a világon megteheti és akkor az, a nevemre szóló számlával együtt elég a világon bárhol ahhoz, hogy a Samsunggal gariztassak (futárral, mindennel, ahogy ez rendesen jár a prémium áron vett telóhoz). Ha csak bolti garanciapapír van, akkor lehet visszaküldözgetni/visszavinni a hibás telót a boltba vagy esetünkben a világ túlsó felére. Ha meg van garanciapapír, de nincs kitöltve, akkor csak az adott samu szervizesre/futárra van bízva, hogy elfogadja-e javításra a cuccot vagy azt mondja, hogy vigyem vissza oda, ahol vettem. És még azt is elhiszem, hogy a boltok mindenhol jóhiszeműen állnak hozzám és tényleg állják is, amit papíron vállalnak, de amíg pl. a futárt kihívom házhoz és azonnal javít vagy elviszi javításra a telót és ez nekem semmibe sem fáj, addig pl. visszaküldözgetni probléma esetén az eladóhoz az már nem olcsó mulatság (pl. tengerentúlra).

9505-öt biztosan nem veszek, mert az nem pálya (akkor már inkább marad a GSII), de 9500-ba sem ugrom bele bizonytalan háttérrel, mert a jóról (értsd: hiba esetén részemre teljesen ingyenes ügyintézés a teljes garanciaidőn belül) azért nem szeretnék lemondani. SII-nél azért elég sok embernél ment tönkre az USB-csati, a kijelző, stb., ki tudja, hogy idővel mik fognak jönni majd a GS4-nél (olvastam már 4 nap után elszíneződő hátlapot is!). Ezért érdeklődöm ezekről a dolgokról és köszönöm is a válaszaitokat, még ha nem is mindig a kérdésre válaszoltok, hanem kitértek a konkrét válaszadás elől (mint most is). Csak tájékozódni próbálok a lehetőségekről, sajnos nem úgy vagyok vele, hogy bármikor kockára tehetek uszkve 200.000 pénzt.
Mint mondtam a cég ahonnan vettem ad rá 2 évet, jó igen igen nem Samsung.
Dátum megvan mikor vettem ebay igazolás megvan oszt ennyi. Bármi van vissza lesz küldve, és kész. ;)

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #120 Dátum: 2013, 05 09, 16:32:22 »
Már most ki akarom jelenteni, hogy valami eszméletlen ez a telefon. Nem csak a sebessége végett mondom nem, a külső kialakítása végett is!
Bár nekem már benne van a Hybrid tokban, de valami eszméletlen.
Imádom hogy a home gomb kicsit kiemelkedik és így könnyebb lenyomni mint mondjuk az S3 esetében.
Imádom hogy lapos a hátulja, ezáltal könnyebb kényelmesebb a fogása és a lekerekített szélek is felejtősek! ;)
Ez a telefon úgy tökéletes ahogy van.

Sokan írták hogy nem nagy különbség van az Octa és a Snapdragon 600 proci között.
Ezeknek az embereknek mondanám hogy azt kérlek ne felejtsétek el, hogy a Snapdragon 600 alapból 1.6 GHz en ketyeg, és a Samu húzta fel 1.9 GHz re!
Az Octa pedig alap 1.6 + 1.2 GHz en is veri szépen.
Majd azt a tesztet szeretném megnéznéd mikor az Octa olyan 1.9 + 1.5 GHz en stabilan ketyeg majd! ;D

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #121 Dátum: 2013, 05 09, 16:37:14 »
Már most ki akarom jelenteni, hogy valami eszméletlen ez a telefon. Nem csak a sebessége végett mondom nem, a külső kialakítása végett is!
Bár nekem már benne van a Hybrid tokban, de valami eszméletlen.
Imádom hogy a home gomb kicsit kiemelkedik és így könnyebb lenyomni mint mondjuk az S3 esetében.
Imádom hogy lapos a hátulja, ezáltal könnyebb kényelmesebb a fogása és a lekerekített szélek is felejtősek! ;)
Ez a telefon úgy tökéletes ahogy van.

Sokan írták hogy nem nagy különbség van az Octa és a Snapdragon 600 proci között.
Ezeknek az embereknek mondanám hogy azt kérlek ne felejtsétek el, hogy a Snapdragon 600 alapból 1.6 GHz en ketyeg, és a Samu húzta fel 1.9 GHz re!
Az Octa pedig alap 1.6 + 1.2 GHz en is veri szépen.
Majd azt a tesztet szeretném megnéznéd mikor az Octa olyan 1.9 + 1.5 GHz en stabilan ketyeg majd! ;D

jól van már, fájdítod itt a szívem, jó ez a 4 magos is. Kinézete szerintem is zsír, hátlap mintája iszonyat jó.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető kovacsabesz

Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #122 Dátum: 2013, 05 09, 16:42:22 »
jól van már, fájdítod itt a szívem, jó ez a 4 magos is. Kinézete szerintem is zsír, hátlap mintája iszonyat jó.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

:D
Bocsi, nem akartam, csak tudattal az emberekkel nehogy tévedésben éljenek. ;)
Nagyon bejön ez a telefon Istenem mekkora már. Egy fillért nem bánok az árából ;)
Így főleg hogy ez volt 184 az S3 at meg eladtam 95 ért. :D

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #123 Dátum: 2013, 05 09, 16:45:12 »
:D
Bocsi, nem akartam, csak tudattal az emberekkel nehogy tévedésben éljenek. ;)
Nagyon bejön ez a telefon Istenem mekkora már. Egy fillért nem bánok az árából ;)
Így főleg hogy ez volt 184 az S3 at meg eladtam 95 ért. :D

Számláló nullázás hogyan is áll kérem szépen? :)

Nem elérhető kovacsabesz

Re: Re: Re: Re: Gyári romok
« Reply #124 Dátum: 2013, 05 09, 16:47:10 »
Számláló nullázás hogyan is áll kérem szépen? :)
Jó hogy írtál mert nem tudtam ki kérdezte. :D
Nem megy még, nincs támogatás egyelőre az I9500 ra. :o
Viszont azt valaki már írta hogy az I9505 ön tán megy.