Volt nálam eredeti is.. kicsit kerekebb keskenyebb.. de ez alapján is vaskoss nekem. Nem leszoltam a véleményem irtam le rola azért is irtam ugy hogy számomra vaskossá tette. Mondjuk én megveszek egy tokot kb két hétig van a telon és leveszem és rakom a polcra porosodni valahogy nem viselem el a tokokat egy készüléken se... mondjuk ez megis látszik szegényeken állt
Igen, próbáltam úgy írni, hogy ne az jöjjön le, hogy letollak, mert fikázod (mert nem)!
Érdekes, nekem a G2-n nem volt tok, azon bejött, de az S4-et (ésminden saját mobilt az SGS óta) úgy féltek, hogy mind tokban van. S2-höz 14 tokom volt...
S4-hez még csak 6...
Fene tudja, valahogy extra pánikos vagyok ilyen téren.
Bár tény, hogy mikor másfél évesen eladtam az SGS-t, a srác nézett, hogy kicserélték a telefont? MOndom mert? Hát mert ez tök új. Aztán megmutattam a tokokat, plusz fóliát, stb. Reakciója: hívj fel légyszi, ha a következőt is eladod.
De megértem, ha nem a tokot akarod nézni, párom dettó ugyanez, szegény S2-je most lesz 2 éves a napokban, úgy néz ki, mint amit a kutya szájából rángattak ki, őt nem érdekli. Kopik körbe a keret, de nagyon, a kamera plexit cseréltettük gariban, a fólia is KO, bár azt legalább kap majd újat. Ő azt vallja, hogy úgyse adja el és neki használati tárgy. Van belőle vitánk néha.