Sziasztok
A neo spigen hybrid toknál nincs valami trükk amivel egyszerűbben ki lehet szabadítani a telót a tokból mert ugy fogja hogy szabályosan rá kell feszülni hogy kilehessen belőle szedni... ha nincs trükk akkor ez nem romereknek való... mert ugye előferdül hogy az aksit kikéne néha kapni... de hát ebben a tokkban kb 5 perc mire kiszabadítod:D
Sziasztok!
Én is ilyen tokot használok, szerintem könnyen és gyorsan ki-be lehet tenni a telót, ha a gyári csomagolás kinyitható hátlapján lévő ábrákat követed. Megérkezés után engem is megleptek a rajzok, mert a neten lévő videókon egész másképpen mutatták (tokba be a teló, majd a keret ráerőszakolása). A rajzok alapján először össze kell illeszteni a tokot és a keretet, alul behelyezni a vasat, majd ezután felül megnyomva kell bepattintani a tokba. Kivételnél a két hüvelyk ujjaddal megtámasztod elöl felül a gumikeret szélét, majd a két mutató ujjaddal pedig hátulról megnyomod a tokot, és kipattan a belőle a masinka.
Nagyon szuper kis cucc, nekem kicsit szögletes (de szokható). Én övtáskában szeretném hordani (a munkám miatt), de a nagyon lágyan működő a gombok miatt ebben a tokban ez szinte lehetetlen. Még szokjuk egymást, ha találok más tokot az övtáskához akkor valószínű ez eladó lesz (SPIGEN SGP Samsung Galaxy S4 Case Neo Hybrid Satin Silver +Jelly Bean Button).