ha nem gond hogy nem szolgáltatónál veszed részletre, és lekötéssel, akkor vegyél függetlent, boltban, és én nem bántam meg hogy a 9500-asra vártam 2 hetet ....most is ezt választanám.
előny hátrány?....a 9500-as gyorsabb, 9505-ös meg mindenhol kapható
De a döntés a Tied
jaj istenem ez a gyorsabb?
napi használatba mibe veszed észre? vagy csak azzal 1000+pontal amit tesztekbe kapsz dobálozol te is?
napi használatba hogy észre nem veszed a Különbséget a kettő között az is biztos...
és azt is higgyétek el nekem hogy lehet hogy több a potencia az octában
de hogy ez gyári rom(és gyári rom alapú főzőttökön se) alatt sose fogjátok észrevenni mert a samsung az s4el nem fogja saját maga alatt vágni a fát az is biztos mindig ennyi lesz a különbség;) rakhattok fel másik kernelt húzhatjátok fel 1,9-re mondjuk 9505 re is van már kernel ami felrántja 2,2 re... megint ugyan ott vagy:).
Szóval döntse el maga szerint rendel vhonna egyet külföldről ahol lehet olyan gyári garit kap hozzá amit euban nem tud érvényesíteni és hívhatja mindig a futárt hogy elvigyék és majd egyszer visszahozzák. Vagy vesz vmelyik sufni gsmben 1 év sufni gsm garival vagy elmegy a samsungba vagy a szolgáltatókhoz és normális garival kap egy készüléket... Inkább csak ez a mérvadó a kettő között;). Sztem és most lehet savazni meg kövezni;) (ezt úgyis írom hogy ismerősöm és kollégám vett egy 9500-t ebayről és két-három munka nap a munkára sz...va
úgy ment el hogy egymás mellé raktuk a kettőt és megnéztük azt a hihetetlen erő fölényt amivel állítólag rendelkezik a 9500, és hát nyugtáztuk hogy annak aki nem a teszteket futtatja mindig ha nem használja rendesen amire való nulla különbséget vesz észre böngészés, játék, programok indulási sebessége terén...