2024, 11 29, 15:30:58

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395725 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető rtitusz

• Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus One
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #900 Dátum: 2013, 06 06, 00:45:37 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia tudna nekem segíteni valaki aki 9500 as s4 et használ megkérhetném arra,hogy a play áruházból letöltené ha nincs meg a Zen Pinball Hd és nyomnál vele egy két játékot és megnézné,hogy akad e mert ha nem akad megy a levesbe a 9505 mert akármit csinálok vele már főztem rá kigyomlált romot,procit is húztam és valahogy nem az igazi a böngésző is lagg ol mint állat.Note2 után ez egy visszalépés.Thx a válaszokat.

Szerintem várj meg egy frissítést a játékra, mert szerintem csak nem optimalizált. A One X-emen sem akad, úgyhogy az S4-en sem kéne.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

failed

• Vendég
« Reply #901 Dátum: 2013, 06 06, 07:47:39 »
A Dongle-val kapcsolatban kérdezném: milyen rom van a telódon? Rootolt? Nekem német AMDK van fenn rootolva, ezzel nem megy.

az Algir változat volt fenn (root nélkül, )  azzal azonnal konnektolt, két játékot , filmeket, stb. próbáltam....hibátlan.
Tegnap este aztán próbáltam az orosz ROM-al is, root nincs még, ezzel is ment.
Kvázi, szerintem a root miatt nem jó Neked, pedig elvileg a root-nak se kellene ezt a részt befolyásolnia:)
Rakj fel egy oroszt, aztán azzal próbáld.
Van még egy tippem: próbáld a dongle-t egy PC-s monitorra kötni, amin van HDMI bemenet, mert lehet hogy a TV-d nem igazán kompatibilis a dongléval.

failed

• Vendég
« Reply #902 Dátum: 2013, 06 06, 07:50:19 »
Mar mint hogy teljesbe az ertesitesi panel atlatszodik a hatterrel?
Eddigi tapasztalataim alapjan az  csak gyari launcherrel megy es gyari haterrekkel....

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

téves, fel kell tenni az ingyenes nova launchert a store-ból, be kell kapcsolni nála az átlátszó státuszbár opciót, és láss csodát: a saját képek is teljes képernyősek :ok: :taps:

failed

• Vendég
« Reply #903 Dátum: 2013, 06 06, 07:51:36 »
Szia tudna nekem segíteni valaki aki 9500 as s4 et használ megkérhetném arra,hogy a play áruházból letöltené ha nincs meg a Zen Pinball Hd és nyomnál vele egy két játékot és megnézné,hogy akad e mert ha nem akad megy a levesbe a 9505 mert akármit csinálok vele már főztem rá kigyomlált romot,procit is húztam és valahogy nem az igazi a böngésző is lagg ol mint állat.Note2 után ez egy visszalépés.Thx a válaszokat.
jó, majd este kipróbálom.
kis türelmet kérek:)

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #904 Dátum: 2013, 06 06, 10:31:58 »
Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy I9500 vagy 9505-öt érdemesebb-e vásárolni, melyiknek mi az előnye illetve hátránya.

Köszi

failed

• Vendég
« Reply #905 Dátum: 2013, 06 06, 10:44:23 »
Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy I9500 vagy 9505-öt érdemesebb-e vásárolni, melyiknek mi az előnye illetve hátránya.

Köszi
ha nem gond hogy nem szolgáltatónál veszed részletre, és lekötéssel, akkor vegyél függetlent, boltban, és én nem bántam meg hogy a 9500-asra vártam 2 hetet ....most is ezt választanám.
előny hátrány?....a 9500-as gyorsabb, 9505-ös meg mindenhol kapható
De a döntés a Tied ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #906 Dátum: 2013, 06 06, 10:49:29 »
téves, fel kell tenni az ingyenes nova launchert a store-ból, be kell kapcsolni nála az átlátszó státuszbár opciót, és láss csodát: a saját képek is teljes képernyősek :ok: :taps:
nem teves amit mondtam az igaz csak en apexet hasznalok nem novat;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #907 Dátum: 2013, 06 06, 10:51:16 »
9505m van megsr nyekken ez a jatek (nem hogy ez joval komolyabbak se)a bongeszo se " laggol" nalam. Sztem te raksz fel vmit ami lefogja a telot vagy nem tudom...:)
Ui.: most nezem es meg energia takarekos modban is van szal vegkepp nem ertem mert akad nalad bmi is...:)

failed

• Vendég
« Reply #908 Dátum: 2013, 06 06, 11:11:27 »
nem teves amit mondtam az igaz csak en apexet hasznalok nem novat;)

akkor ideje váltani :D

Nem elérhető ivi10

• PDA: LG G3 32 GB
« Reply #909 Dátum: 2013, 06 06, 12:39:31 »
az Algir változat volt fenn (root nélkül, )  azzal azonnal konnektolt, két játékot , filmeket, stb. próbáltam....hibátlan.
Tegnap este aztán próbáltam az orosz ROM-al is, root nincs még, ezzel is ment.
Kvázi, szerintem a root miatt nem jó Neked, pedig elvileg a root-nak se kellene ezt a részt befolyásolnia:)
Rakj fel egy oroszt, aztán azzal próbáld.
Van még egy tippem: próbáld a dongle-t egy PC-s monitorra kötni, amin van HDMI bemenet, mert lehet hogy a TV-d nem igazán kompatibilis a dongléval.

S3-mal sem működött az elején roottal, majd a későbbiekben már igen, tehát egyértelműen a root az akadályozó tényező. Vagy root nélkül, vagy várni későbbi verziókra, melyek már roottal is kapcsolódnak a Dongle-hoz. Sajnos ez van.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #910 Dátum: 2013, 06 06, 13:05:36 »
ha nem gond hogy nem szolgáltatónál veszed részletre, és lekötéssel, akkor vegyél függetlent, boltban, és én nem bántam meg hogy a 9500-asra vártam 2 hetet ....most is ezt választanám.
előny hátrány?....a 9500-as gyorsabb, 9505-ös meg mindenhol kapható
De a döntés a Tied ;)
jaj istenem ez a gyorsabb?:) napi használatba mibe veszed észre? vagy csak azzal 1000+pontal amit tesztekbe kapsz dobálozol te is?:) napi használatba hogy észre nem veszed a Különbséget a kettő között az is biztos...:)
és azt is higgyétek el nekem hogy lehet hogy több a potencia az octában :) de hogy ez gyári rom(és gyári rom alapú főzőttökön se) alatt sose fogjátok észrevenni mert a samsung az s4el nem fogja saját maga alatt vágni a fát az is biztos mindig ennyi lesz a különbség;) rakhattok fel másik kernelt húzhatjátok fel 1,9-re mondjuk 9505 re is van már kernel ami felrántja 2,2 re... megint ugyan ott vagy:).
Szóval döntse el maga szerint rendel vhonna egyet külföldről ahol lehet olyan gyári garit kap hozzá amit euban nem tud érvényesíteni és hívhatja mindig a futárt hogy elvigyék és majd egyszer visszahozzák. Vagy vesz vmelyik sufni gsmben 1 év sufni gsm garival vagy elmegy a samsungba vagy a szolgáltatókhoz és normális garival kap egy készüléket... Inkább csak ez a mérvadó a kettő között;). Sztem és most lehet savazni meg kövezni;) (ezt úgyis írom hogy ismerősöm és kollégám vett egy 9500-t ebayről és két-három munka nap a munkára sz...va :D úgy ment el hogy egymás mellé raktuk a kettőt és megnéztük azt a hihetetlen erő fölényt amivel állítólag rendelkezik a 9500, és hát nyugtáztuk hogy annak aki nem a teszteket futtatja mindig ha nem használja rendesen amire való nulla különbséget vesz észre böngészés,  játék, programok  indulási sebessége terén...:)

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
  • Nem: Dehogynem !
  • Navigáció / Navigation: My Way
  • PDA: i9505
  • PDA ROM: ROM nélkül használom a készülékem.
« Reply #911 Dátum: 2013, 06 06, 14:01:33 »
Hát beléptem közétek egy 9505 masinával  :oops:  :)
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #912 Dátum: 2013, 06 06, 14:33:04 »
Hoho gratu:) varhato majd rom is toled ?;)

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
  • Nem: Dehogynem !
  • Navigáció / Navigation: My Way
  • PDA: i9505
  • PDA ROM: ROM nélkül használom a készülékem.
« Reply #913 Dátum: 2013, 06 06, 14:52:51 »
Hoho gratu:) varhato majd rom is toled ?;)
Nem tudom még  :) Még csak egy órája van nálam. Root persze kész, és nézegetem mi a helyzet Rom ügyileg  :D
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

failed

• Vendég
« Reply #914 Dátum: 2013, 06 06, 15:04:59 »
jaj istenem ez a gyorsabb?:) napi használatba mibe veszed észre? vagy csak azzal 1000+pontal amit tesztekbe kapsz dobálozol te is?:) napi használatba hogy észre nem veszed a Különbséget a kettő között az is biztos...:)
és azt is higgyétek el nekem hogy lehet hogy több a potencia az octában :) de hogy ez gyári rom(és gyári rom alapú főzőttökön se) alatt sose fogjátok észrevenni mert a samsung az s4el nem fogja saját maga alatt vágni a fát az is biztos mindig ennyi lesz a különbség;) rakhattok fel másik kernelt húzhatjátok fel 1,9-re mondjuk 9505 re is van már kernel ami felrántja 2,2 re... megint ugyan ott vagy:).
Szóval döntse el maga szerint rendel vhonna egyet külföldről ahol lehet olyan gyári garit kap hozzá amit euban nem tud érvényesíteni és hívhatja mindig a futárt hogy elvigyék és majd egyszer visszahozzák. Vagy vesz vmelyik sufni gsmben 1 év sufni gsm garival vagy elmegy a samsungba vagy a szolgáltatókhoz és normális garival kap egy készüléket... Inkább csak ez a mérvadó a kettő között;). Sztem és most lehet savazni meg kövezni;) (ezt úgyis írom hogy ismerősöm és kollégám vett egy 9500-t ebayről és két-három munka nap a munkára sz...va :D úgy ment el hogy egymás mellé raktuk a kettőt és megnéztük azt a hihetetlen erő fölényt amivel állítólag rendelkezik a 9500, és hát nyugtáztuk hogy annak aki nem a teszteket futtatja mindig ha nem használja rendesen amire való nulla különbséget vesz észre böngészés,  játék, programok  indulási sebessége terén...:)

jól van....."legyen a Te hited szerint"    :ima:
csak halkan jegyzem meg, hogy a hozzászólásomban írtam: " én nem bántam meg a választásom...és Te döntesz".....észrevetted ?

egyébként a cimborám vett egy 9505-öt az én tapasztalataimon felbátorodva, hozta is hozzám hogy tegyük fel rá a szokott programokat, és így a végén volt alkalmunk  egymás mellett  tesztelni a két készüléket.
Játék program ( NFS, ami a S4-re van már kitalálva....mindenben lényegesen gyorsabb volt a 9500-on, mint a 9505-nél.
Működésüket illetően is a partner által is elismerten jobb volt a 8 magos....
Jelzem hogy én SOHA nem tuningolom a gépet, alap-gyári proci beállításokkal használom, nincs is rá szükségem hogy húzassam, és nem is fogom ezután sem.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #915 Dátum: 2013, 06 06, 15:20:59 »
jól van....."legyen a Te hited szerint"    :ima:
csak halkan jegyzem meg, hogy a hozzászólásomban írtam: " én nem bántam meg a választásom...és Te döntesz".....észrevetted ?

egyébként a cimborám vett egy 9505-öt az én tapasztalataimon felbátorodva, hozta is hozzám hogy tegyük fel rá a szokott programokat, és így a végén volt alkalmunk  egymás mellett  tesztelni a két készüléket.
Játék program ( NFS, ami a S4-re van már kitalálva....mindenben lényegesen gyorsabb volt a 9500-on, mint a 9505-nél.
Működésüket illetően is a partner által is elismerten jobb volt a 8 magos....
Jelzem hogy én SOHA nem tuningolom a gépet, alap-gyári proci beállításokkal használom, nincs is rá szükségem hogy húzassam, és nem is fogom ezután sem.

lényegesen gyorsabb ? 5-tel többel ment az auto az nfsben vagy mi?:) mert nektek akkor nagyon jó szemetek van ha 50 fps felett észre veszitek a különbséget (ugye az emberi szem 30 fpsig lát kb utána már nem lát különbséget nem véletlen vannak a konozolok állandó 30 fpsre belőve ugye) a tiéden ment 53 fps el a 9505 meg 48al?:) Mi leteszteltük az nfs-t szint úgy mind a real recinget mind a most wantedet nove 3-t batmant és sorolhatnám "lényegesen" gyorsabb nem volt:) azért azt ne mond:) weboldalak ugyan olyan gyorsan töltődtek, programok ugyan úgy indultak talán a gyári galéria gyorsabb volt 9500ben meg a root explorer... de másban nem vettünk észre:). Minimális Különbségek vannak de nem lényeges...:) és ez változni mint mondtam soha nem is fog szerintem elég nagy férfi nemiszerv lenne a samsung és sok vásárlót vesztene ha elkezdené szoftveresen sokkal gyorsabbra húzni az octáját...:) majd ez az octa a note3ba belekerül ott már  censored a lesz:) (márha belekerül mert arról is felmerültek a pletyik hogy snapdragon 800 at kap) ... de mindegy leszúrni nem akartalak ezer elnézést kérek ha úgy jött le...:) de azért annyira lényeges különbségek nincsenek vagy csak ez a szó nem ugyan azt jelenti a szótárunkban lényeges különbséget főleg játékban én s3 s4 között látok de a két s4 között nem...:)

failed

• Vendég
« Reply #916 Dátum: 2013, 06 06, 15:38:22 »
... de mindegy leszúrni nem akartalak ezer elnézést kérek ha úgy jött le...:) de azért annyira lényeges különbségek nincsenek vagy csak ez a szó nem ugyan azt jelenti a szótárunkban lényeges különbséget főleg játékban én s3 s4 között látok de a két s4 között nem...:)

peace O->- :)

amúgy én is várom az augusztus- szeptembert hogy lássam a note3-at, és akkor lehet a  9500-am is gazdát fog cserélni...hagyom magam majd elcsábítani....valahogy  :D

Nem elérhető norbertpalla

• PFC Fan
  • PDA: s2
« Reply #917 Dátum: 2013, 06 06, 15:40:05 »
Mar mint hogy teljesbe az ertesitesi panel atlatszodik a hatterrel?
Eddigi tapasztalataim alapjan az  csak gyari launcherrel megy es gyari haterrekkel....

Igen arra gondoltam!

Nem elérhető norbertpalla

• PFC Fan
  • PDA: s2
« Reply #918 Dátum: 2013, 06 06, 15:52:36 »
Én ezt a gyári launcherel szerettem volna elérni!

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #919 Dátum: 2013, 06 06, 16:49:14 »
hejjj ez az, üdvözlet mester! O0
Várjuk a cuccost nagyon ^-^

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #920 Dátum: 2013, 06 06, 17:42:18 »
Én ezt a gyári launcherel szerettem volna elérni!
az új német rom már a normál saját hátterekkel is átlátszóvá teszi gyári launcher alatt status bárt:)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #921 Dátum: 2013, 06 06, 19:35:32 »
Már láttátok?
Gondolom igen.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető atomprof

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy note 10.1, Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: Omega v7
« Reply #922 Dátum: 2013, 06 06, 19:46:34 »
Szia!!!!!!
Nagyon örülök neki, hogy itt vagy, és remélem készítesz nekünk valami finomat, mint az S3-ra... :ok:

szizso

• Vendég
« Reply #923 Dátum: 2013, 06 06, 20:27:31 »
Hello R2
Most értem haza a melóból, de ennél jobb hír nem is fogadhatott volna.
iszok is v.mit gyorsan. :D ;)
remélem kapunk tőled v.mit, mert a hármason is a tied volt a kedvenc.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #924 Dátum: 2013, 06 06, 20:32:09 »
Szerintem a párbaj részbe nyitni kéne S4 vs S4 topicot. Sok hsz. oda való lenne.  Melyik a jobb? :-)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login