2024, 11 29, 13:44:18

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395719 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető rtitusz

• Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus One
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #875 Dátum: 2013, 06 04, 22:18:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Amikor bekapcsolom és megláttam a T-s bootlogot+az a hülye zenéjük,majd elhánytam magam.Könyörgöm!!!FullHD a kijelző,legalább FullHD felbontású képpet tennének bele...
Szedem már a lengyelt.De igen Unrabláncosítani is szeretném...kellene külföldön is használnom...ebben helpet vki tudna adni?
Ui:nincs gyorsabb hely ahonnan szedhető a gyári ROM?Több mint 1 napot ír :(

CheckFussDownloader-t próbáltad?

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #876 Dátum: 2013, 06 04, 23:06:03 »
Igazad van, sok  censored  aki a hozzászólását akarja növelni beírogat baromságokat, egy ilyen szintű telefonnál, főleg ilyen szintű ár mellett, nem elfogadható, hogy hibás, le kellene meózni mielőtt a boltba kerül, ami nálunk volt és hibás az már szemmel látható, pár sec és észre is vehetnék... és kidobhatnák a kukába... Még a sok barom meg akarja magyarázni, hogy kussoljunk... én szerencsére 72 ezerét vettem darabját és éppen úgy vagyok vele kb ennyit is ér az S4. nagyon valószínű, hogy már nekem nem lesz S5 valami más márka lesz ami nem selejt..
Szeretnék olyan dolgot venni amit nem kell másnap vissza vinni, hogy  censored , minél magasabb az ára annál jobban elvárható a minőség.

Úgyhogy akinek jó az S4 az örüljön neki, és ne ugassa le aki hibásat vett, ha akarunk had lázadjunk már ezért, és had legyen már negatív reklám is a S4nek, legalább aki ezután fog venni tudni fogja, hogy érdemes odafigyelni és jól átnézni....

Még meg akarják magyarázni, hogy ez így elfogadható... A samsung egyáltalán nem ezen a véleményen van, sajnálatosnak tartják ezt a dolgot, és hidd el sok embert ki rúgnak emiatt, valaki valakik hibáztak, és ezért került ki olyan ami hibás, de a lényeg, hogy ez nem elfogadható, és EZ CSALÓDÁS A SAMSUNGAL SZEMBEN.
MÉG EGYSZER LEÍROM AMI NÁLUNK VOLT HIBÁS S4 SZABAD SZEMMEL LÁTHATÓ A HIBA... ezt el lehetett volna kerülni. a cseredarab is hibás volt, és amire végül kicserélték az is hibás... 4db S4 ből 3 hibás...amit én láttam saját szemmel. jönnek itt a 4S4 egy sec alatt, hát án meg azt mondom. 4-S4 -ből 3selejt.

Bár a kritika jogos és/de azt azért igenis bele kell számítani, hogy korai darabok vétele rizikósabb, mint kicsit kivárva, e mondatodon kicsit mosolyogtam:

"nagyon valószínű, hogy már nekem nem lesz S5 valami más márka lesz ami nem selejt.."

Hosszú keresgélés lesz, ami rád vár...  :D
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #877 Dátum: 2013, 06 04, 23:14:24 »
te milyen 50%rol beszélsz?:DDDDDDDDDDD kb eddig 4 en írták hogy vmi probléma van vele...:D olvasgass már a neten könyörgöm... azért mert te kifogtál egy sz...rt még nem kell lehordani valamit...:) nézd már meg akár külföldi forumokon is hány darabot kell vissza vinni mert vmi galiba van vele hány tesztelős oldal írja azt hogy már megin az s4-l vana  gond... és ne is haragudj ha te azért veszel telefont hogy a haverjaid ne röhögjenek ki és tudj nekik vagizni akkor vegyél szifont;)
azért röhögnek ki mert megvettema nagy s4et és máris sz,ar

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #878 Dátum: 2013, 06 04, 23:18:02 »
na itt már a többiek próbáltak Neked segíteni hogy korrekt számokat írj inkább:-) 50% helyett 0,0005 %-ot kellett volna írnod, ami 10 millió db esetén se túl kicsi szám...de elfogadható.
Egyébként én olvastam a beírásaid, mielőtt a futár elvitte a készüléked.
Ha inkább odin-nal feltoltál volna rá egy újabb gyári ROM-ot, akkor megszűnt volna minden bajod azonnal, és most nem kellene várnod hogy visszakerüljön a szervizből, ahol ue. fogják vele elkövetni ;)

szerintem közé nincs arom frissítéshez, de jól van. Többiek is azt mondták h nem ez a baj, de majd rákérdezek. Holnap hozzák, biztosan egy hétig ülnek egy nyomorult 5 perces rom frissítésen.  Lol

failed

• Vendég
« Reply #879 Dátum: 2013, 06 05, 08:03:30 »
szerintem közé nincs arom frissítéshez, de jól van. Többiek is azt mondták h nem ez a baj, de majd rákérdezek. Holnap hozzák, biztosan egy hétig ülnek egy nyomorult 5 perces rom frissítésen.  Lol

az hogy meddig van náluk, és hogy konkrétan ezzel a készülékkel mennyi időt foglalkoznak az KÉT külön dolog.
De kíváncsi vagyok most már én is a javítási adatlapra....kijelzőt biztos nem kellett cserélni ( LOL) ezenkívül már csak az alaplap meg az akku van....de én most úgy gondolom hogy az alaplapot se cserélték....de várjuk a beszámolód ;)

failed

• Vendég
« Reply #880 Dátum: 2013, 06 05, 08:15:40 »
Más téma:
tegnap végre megjött a Samsung Dongle,
 info:

Bár a honlapon ellenőrizve még azt írják hogy nem kompatibilis az én 9500-ammal (9505-el sem)
De azért ennek ellenére szépen működik, és a telefon képernyője egy az egyben a TV-n is látható vele :ok:

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #881 Dátum: 2013, 06 05, 08:29:06 »
az hogy meddig van náluk, és hogy konkrétan ezzel a készülékkel mennyi időt foglalkoznak az KÉT külön dolog.
De kíváncsi vagyok most már én is a javítási adatlapra....kijelzőt biztos nem kellett cserélni ( LOL) ezenkívül már csak az alaplap meg az akku van....de én most úgy gondolom hogy az alaplapot se cserélték....de várjuk a beszámolód ;)
akkor meg kapják be :D

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #882 Dátum: 2013, 06 05, 08:51:56 »
azért röhögnek ki mert megvettema nagy s4et és máris sz,ar

... és mi az, amit, ha megvennél és hibája lenne, nem nevetnének ki érte a 'barátok'?  ;)

Nem tudsz olyat mondani, ahol nem fordul elő hibás.

Ez persze nem ment senkit, magam is elégedetlenkedtem a Note II-m SDS gondja miatt, de talán túlpörgöd a dolgot már, nem gondolod?
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #883 Dátum: 2013, 06 05, 12:16:40 »

... és mi az, amit, ha megvennél és hibája lenne, nem nevetnének ki érte a 'barátok'?  ;)

Nem tudsz olyat mondani, ahol nem fordul elő hibás.

Ez persze nem ment senkit, magam is elégedetlenkedtem a Note II-m SDS gondja miatt, de talán túlpörgöd a dolgot már, nem gondolod?
nem pörgöm túl, nem érdekel az egész, lényeg h megjött, már hiányzott :-[

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #884 Dátum: 2013, 06 05, 12:20:39 »
Üzenem a sok okoskának, akik szerint elég egy rom frissítés. Cserélt alkatrészek : panel szenzor kábel, hangszóró + szenzor s4, headset csatlakozó + szenzor modul s4, ic-audio processzor, főpanel. Volt baj nem kicsi.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #885 Dátum: 2013, 06 05, 12:58:42 »
Üzenem a sok okoskának, akik szerint elég egy rom frissítés. Cserélt alkatrészek : panel szenzor kábel, hangszóró + szenzor s4, headset csatlakozó + szenzor modul s4, ic-audio processzor, főpanel. Volt baj nem kicsi.

Vagy csak szimplan rutinbol csereltek mindent aminek koze lehet az alltalad leirt problemahoz;) ez kb olyan amikor s3 hoz kihivtam a szervizfutart a foltos kijelzo miatt 3 honaposan.... cserelte a kijelzot a keretet az alaplapot es az aksit :D meg adott egy uj hatlapot "mert latom zsebkarcos:) . Tudjatok mi a baj az hogy minel tobbet adnak el egy termekbol annal tobb foleg a debut idejen a hibas darab:) DE TENYLEG KOMOLYAN KERLEK BENNETEKET HA TALALTOK EGY MARKAT AMINEK A FORUMJAIN NEM HISZTIZNEK EGY EGY GYARI HIBAS MODELL MIATT AZONNAL SZOLJATOK ES ONNANTOL INKABB VESZEM AZT. Mert ugye akkor nincs szukseg ilyen komoly szerviz halozatra stb stb;) ott van pl a retteget apple iphone 4 az elejen terero gondok iphone 4s az elejen szinten terero + hangero gondok, iphone 5 szar gps gyarilag kopott volt es remek szoftver hibak, akkor htc one hangproblemak kikelzo gondok es ezzel az a baj hogy a htcnal tenyleg tomegesen vannak a gondok:) sony z ? Ismerosom rohangal vele hogy az vizallosag nem is annyira vizallo elkapta egy nagyobb zuhany az utcan es borig azva bekaksizott a telefon. Jah es a benyalosdira a vagitt szemueknek mutass mar vmit amit nem taiwanin vagy kinaba vagy koreaba gyartanak a vagott szemuek... az applenel is amcsiban vagotr szemuek rakjak ossze.... :D szal errol is ennyit kicsit elvagy tevedve a valosagban. Es annak orulj a rossz mellet ha mar kifogtal egy gyari hibas keszuleket legalabb egy korrekt szervoz van ... ahol lesz majd szerviz futar es akar helyszinen javit + most is egy het alatr kapod vissza a tobbi gyartohoz kepest megszokott 2-3 het alatt;)  vegyel egy sony-t ismerosom.a zre 4 hetet vart amikor is megmondtak megjavitani nem tudtak kapott egy ujat... de erre kellett varni 4 hetet;) htcrol ne is beszeljunk :)

failed

• Vendég
« Reply #886 Dátum: 2013, 06 05, 13:43:00 »

köszi az infót.
Gyakorlatilag nem volt kedvük a hibakereséssel bajlódni, inkább cseréltek mindent ami volt a raktáron:)
Egy ilyen haszonkulcsú terméknél nem is szoktak kínlódni a keresgéléssel.....ennyiből is korrekt a szerviz.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #887 Dátum: 2013, 06 05, 13:44:38 »
Akkor miért nem írja oda,h semmi baja sincs? Feleslegesen kicserélt mindent? Igaz biztos nem ő fizeti

failed

• Vendég
« Reply #888 Dátum: 2013, 06 05, 13:58:45 »
Akkor miért nem írja oda,h semmi baja sincs? Feleslegesen kicserélt mindent? Igaz biztos nem ő fizeti
nem ő fizeti, a Cég meg bőven kibírja.
A szervizest  egyébként is a vevői elégedettség alapján értékelik az anyacégnél, így nem foglalkozik vele mi kellett és mi nem hogy jó legyen a készülék. :D

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #889 Dátum: 2013, 06 05, 14:19:19 »
nem ő fizeti, a Cég meg bőven kibírja.
A szervizest  egyébként is a vevői elégedettség alapján értékelik az anyacégnél, így nem foglalkozik vele mi kellett és mi nem hogy jó legyen a készülék. :D
lényeg,hogy már jó. Annak viszont nem örülök,hogy most nézem tiszta karc a hátlap... Lehet,hogy előtte is volt egy-két pici,de most tele van,pláne óriásiakkal is  >:(  :-X
Nem vigyáz  a gyökér rá,mert nem az övé,szarik rá, írni fogok egy szép kis levelet nekik  :taps:

Nem elérhető Fapuma77

• Navigáció / Navigation: NavigoN
  • PDA: Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: Gyári egyenlőre
« Reply #890 Dátum: 2013, 06 05, 14:26:17 »
Azt honnan tudható h MDM előtti vagy utáni? ?? Mi a különbség?  CWM-et tenném fel+root.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #891 Dátum: 2013, 06 05, 14:55:16 »
Azt honnan tudható h MDM előtti vagy utáni? ?? Mi a különbség?  CWM-et tenném fel+root.

ha mdm van a telefonon,akkor a 2ik root módszerrel kell csinálni,ha nem az van rajta akkor szerintem úgy a legegyszerűbb,ha sammobilon megnézed melyik mikor jelent meg.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #892 Dátum: 2013, 06 05, 15:16:35 »
Valaki tudna egy listát ahol le van írva,hogy mit lehet törölni system/app mappából ( ami nem fáj  :) )
Mely rövidítés mit jelent?

Nem elérhető ivi10

• PDA: LG G3 32 GB
« Reply #893 Dátum: 2013, 06 05, 18:29:00 »
Más téma:
tegnap végre megjött a Samsung Dongle,
 info:

Bár a honlapon ellenőrizve még azt írják hogy nem kompatibilis az én 9500-ammal (9505-el sem)
De azért ennek ellenére szépen működik, és a telefon képernyője egy az egyben a TV-n is látható vele :ok:
A Dongle-val kapcsolatban kérdezném: milyen rom van a telódon? Rootolt? Nekem német AMDK van fenn rootolva, ezzel nem megy.

Nem elérhető csuri04

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Galaxy S7
  • PDA: Samsung
« Reply #894 Dátum: 2013, 06 05, 19:14:13 »
Sziasztok.
Én is csatlakoztam az S4-esek táborához, nekem telenoros i9505 masinám van.
Nekem ez az első androidos telefonom, Nokia N8-am volt, de nekem Óriási élmény az android a symbian után a telefonról nem is beszélve.

Nagyon sokat olvasgattam az androidról, stb. Az lenne a kérdésem, hogy jelenleg ha rootolom a telot akkor milyen előnyeim lehetnek a jelenlegi állapot szerint.
Válaszokat köszönöm.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #895 Dátum: 2013, 06 05, 19:31:04 »
Sziasztok.
Én is csatlakoztam az S4-esek táborához, nekem telenoros i9505 masinám van.
Nekem ez az első androidos telefonom, Nokia N8-am volt, de nekem Óriási élmény az android a symbian után a telefonról nem is beszélve.

Nagyon sokat olvasgattam az androidról, stb. Az lenne a kérdésem, hogy jelenleg ha rootolom a telot akkor milyen előnyeim lehetnek a jelenlegi állapot szerint.
Válaszokat köszönöm.
Annyi előnyöd származik hogy hozzáférsz teljes egészében a rendszerhez.Úgy képzeld el mintha lenne egy windowst futtató pc-d,egy rendszergazda illetve egy vendég felhasználó fiókkal és a rootolás hatására a vendégből rendszergazda leszel.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Fapuma77

• Navigáció / Navigation: NavigoN
  • PDA: Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: Gyári egyenlőre
« Reply #896 Dátum: 2013, 06 05, 20:08:17 »
CheckFussDownloader-t próbáltad?
Sajnos nincs bent az S4...

Nem elérhető norbertpalla

• PFC Fan
  • PDA: s2
« Reply #897 Dátum: 2013, 06 05, 23:25:38 »
Sziasztok!

Nekem csak egy gondom van az s4-el!
Az, hogy csak a gyári háttérképeket tudom ki tenni teljes méretben!
A saját háttérképeim csak az értesitési panel aljáig érnek!
Tud valaki erre valami megoldást?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #898 Dátum: 2013, 06 05, 23:30:35 »
Sziasztok!

Nekem csak egy gondom van az s4-el!
Az, hogy csak a gyári háttérképeket tudom ki tenni teljes méretben!
A saját háttérképeim csak az értesitési panel aljáig érnek!
Tud valaki erre valami megoldást?
Mar mint hogy teljesbe az ertesitesi panel atlatszodik a hatterrel?
Eddigi tapasztalataim alapjan az  csak gyari launcherrel megy es gyari haterrekkel....

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #899 Dátum: 2013, 06 06, 00:12:22 »
Szia tudna nekem segíteni valaki aki 9500 as s4 et használ megkérhetném arra,hogy a play áruházból letöltené ha nincs meg a Zen Pinball Hd és nyomnál vele egy két játékot és megnézné,hogy akad e mert ha nem akad megy a levesbe a 9505 mert akármit csinálok vele már főztem rá kigyomlált romot,procit is húztam és valahogy nem az igazi a böngésző is lagg ol mint állat.Note2 után ez egy visszalépés.Thx a válaszokat.