2024, 11 29, 13:35:39

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395718 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #850 Dátum: 2013, 06 03, 23:09:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nem semmi, üdv a gyárilag sz,art kapó tulajok közt :D kezd szánalmas lenni az egész >:(

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről
S3 al is ez volt az elejen;) mint minden telefonnal nezd meg a htc one-t mennyi bibi van...:) de mondom higy te egyre jobban keresed a hibat a samsungban....:D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #851 Dátum: 2013, 06 03, 23:31:44 »
S3 al is ez volt az elejen;) mint minden telefonnal nezd meg a htc one-t mennyi bibi van...:) de mondom higy te egyre jobban keresed a hibat a samsungban....:D

Mikor tanuljátok meg azt, hogy ha hibátlan telefont akartok venni, akkor várnotok kell fel évet? Az összes gyártó összes első szériás készüléke extra hibákat tartalmazhat. Mindig így volt, mindig így lesz. Persze ez nem vígasz a pórul járt vásárlókra nézve...

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #852 Dátum: 2013, 06 03, 23:43:45 »

aha, s3 al semmi baj nem volt, kezdem unni a beszólogatásod, menj és nyalj be a ferdeszeműeknek ha ennyire ki vagy nyúlva a samsungtól, örülj h te nem f-ost kaptál 200 rugóért

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #853 Dátum: 2013, 06 04, 02:22:43 »
Mikor tanuljátok meg azt, hogy ha hibátlan telefont akartok venni, akkor várnotok kell fel évet? Az összes gyártó összes első szériás készüléke extra hibákat tartalmazhat. Mindig így volt, mindig így lesz. Persze ez nem vígasz a pórul járt vásárlókra nézve...

Ezep nem értek egyet...  De 1 hónap alatt 10millio telefonból lehet 0.5% hibás. S2,S3,S4 elsők között vettem.  S4 nekem is hibás volt,  de a vásárlástól eláltam (9nap van rá,  online vásárlásnál)  Aznap vissza kaptam a pénzt és vettem egy másikat,  ami tökéletes.

Tapatalk Galaxy S 4

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #854 Dátum: 2013, 06 04, 08:29:46 »
aha, s3 al semmi baj nem volt, kezdem unni a beszólogatásod, menj és nyalj be a ferdeszeműeknek ha ennyire ki vagy nyúlva a samsungtól, örülj h te nem f-ost kaptál 200 rugóért

Igazad van, sok  censored  aki a hozzászólását akarja növelni beírogat baromságokat, egy ilyen szintű telefonnál, főleg ilyen szintű ár mellett, nem elfogadható, hogy hibás, le kellene meózni mielőtt a boltba kerül, ami nálunk volt és hibás az már szemmel látható, pár sec és észre is vehetnék... és kidobhatnák a kukába... Még a sok barom meg akarja magyarázni, hogy kussoljunk... én szerencsére 72 ezerét vettem darabját és éppen úgy vagyok vele kb ennyit is ér az S4. nagyon valószínű, hogy már nekem nem lesz S5 valami más márka lesz ami nem selejt..
Szeretnék olyan dolgot venni amit nem kell másnap vissza vinni, hogy  censored , minél magasabb az ára annál jobban elvárható a minőség.

Úgyhogy akinek jó az S4 az örüljön neki, és ne ugassa le aki hibásat vett, ha akarunk had lázadjunk már ezért, és had legyen már negatív reklám is a S4nek, legalább aki ezután fog venni tudni fogja, hogy érdemes odafigyelni és jól átnézni....

Még meg akarják magyarázni, hogy ez így elfogadható... A samsung egyáltalán nem ezen a véleményen van, sajnálatosnak tartják ezt a dolgot, és hidd el sok embert ki rúgnak emiatt, valaki valakik hibáztak, és ezért került ki olyan ami hibás, de a lényeg, hogy ez nem elfogadható, és EZ CSALÓDÁS A SAMSUNGAL SZEMBEN.
MÉG EGYSZER LEÍROM AMI NÁLUNK VOLT HIBÁS S4 SZABAD SZEMMEL LÁTHATÓ A HIBA... ezt el lehetett volna kerülni. a cseredarab is hibás volt, és amire végül kicserélték az is hibás... 4db S4 ből 3 hibás...amit én láttam saját szemmel. jönnek itt a 4S4 egy sec alatt, hát án meg azt mondom. 4-S4 -ből 3selejt.

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #855 Dátum: 2013, 06 04, 08:50:21 »
 :hmm: Érdekes dolgok ezek... Én még csak 2 "hibás" Samsung telót vettem eddig, pedig vettem egy csomót. A Vodafone-os Omnia 1 kijelzője gyárilag "selejt" kijelző volt ami nem sokáig bírta, és az Omnia 2 mire hazaértem az üzletből megnémult :) Az összes többi tökéletes  :ok:

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #856 Dátum: 2013, 06 04, 09:29:04 »
:hmm: Érdekes dolgok ezek... Én még csak 2 "hibás" Samsung telót vettem eddig, pedig vettem egy csomót. A Vodafone-os Omnia 1 kijelzője gyárilag "selejt" kijelző volt ami nem sokáig bírta, és az Omnia 2 mire hazaértem az üzletből megnémult :) Az összes többi tökéletes  :ok:

Én kütyübolond vagyok, minden Samsung eszközöm (kb 7-8 db volt eddig) a megjelenés utáni hetekben lett megvásárolva. Egy sem volt még hibás... (kopp, kopp, kopp:)
Miért nincs tökéletes PDA???

failed

• Vendég
« Reply #857 Dátum: 2013, 06 04, 09:40:06 »

nem szoktam ilyen témában állást foglalni, pedig vannak tapasztalataim nekem is.
Általánosságban véve azt lehet mondani hogy MINDEN gyár, minden termékében előfordul hibás is.
Mindenhol EMBEREK dolgoznak, akik közül egy sem tökéletes. Miért lenne akkor a munkájuk az ?
( anno a szüleim BÁRMIT vettek- mosógép, tv, autó,  stb. : az 3 napon belül mind hibás volt...de ők pld sose szidták ezért a gyártókat )
8 éve használok különféle pda-kat, okos telókat. Van hogy az elsők között veszem meg én is.
Volt már szinte minden márka a kezemben.  Nem volt egy se amire azt mondanám hogy tuti rossz, és ne vegyed.
Az S1, Nexus, Htc One X, S3, S4 közül mind az elsők között vettem, ameddig nálam voltak, mind jó volt.  Az S1 ma is működik, pedig megért már egy pár ROM cserét is:-)
Most az S4 nálam volt  meg itt elsőnek a PFC tagok közül.
Behozták kereskedők, nem szolgáltatós, GT-I9500-as.
Hibátlan minden része.
A nagy számok törvénye alapján azonban valóban 10 millió példányban óhatatlan hogy ne legyen selejt.
Ismerem a koreai munka morált.
Nem szimpatikus, de hatékony.
No, "röviden" ennyit erről mára......
Béke :)

Nem elérhető stodyx

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S6
  • PDA: G920FXXU3DPGB
  • PDA ROM: G920FPAN3DPB1
« Reply #858 Dátum: 2013, 06 04, 09:46:03 »
Hát nagyon szépen köszönöm a kimerítő információkat. Az én telómnál sajnos nem triviális a gond, valamikor előjön a vibráció, van amikor nem. Kérdés, hogy most azonnal rohanjak a samsung sw-be, vagy várjak egy kicsit, hátha szarabb lesz? Ja, és jelent e valamit, hogy, hogy 72 órán belül vagyok?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #859 Dátum: 2013, 06 04, 09:52:21 »
Hát nagyon szépen köszönöm a kimerítő információkat. Az én telómnál sajnos nem triviális a gond, valamikor előjön a vibráció, van amikor nem. Kérdés, hogy most azonnal rohanjak a samsung sw-be, vagy várjak egy kicsit, hátha szarabb lesz? Ja, és jelent e valamit, hogy, hogy 72 órán belül vagyok?
ha 72 órán belül vagy sicc és cseréltesd ki 3napon belül cserélniük kell...

Nem elérhető stodyx

• PFC Fan
« Reply #860 Dátum: 2013, 06 04, 09:53:56 »
Ööö, és a samsung sw-be vagy a Telenorhoz vigyem?

failed

• Vendég
« Reply #861 Dátum: 2013, 06 04, 10:21:32 »
Ööö, és a samsung sw-be vagy a Telenorhoz vigyem?
ahol vetted, oda kell vissza vinni még.

Kérlek javítsd a fórum adatlapod, ha már S4-ed van_)

Nem elérhető stodyx

• PFC Fan
« Reply #862 Dátum: 2013, 06 04, 11:23:47 »
Köszi az infót. Adatlap Javítva.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #863 Dátum: 2013, 06 04, 12:31:36 »
Tudom, hogy emberek dolgoznak stb bla bla bla
Akkor is vérlázító h 50% rossz. Elegem van, h mindenki kérdezi hol az s4? Mondom szervizben, és kiröhögnek. Inkább kihozták volna egy hónappal később és nincs ennyi gond. Teljesen a profitról szól ez az egész világ, az más kérdés h szart adunk el, majd megveszi a másik 10 milla ember

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #864 Dátum: 2013, 06 04, 14:42:37 »
Akinek nem tetszik vegyen más fajta telefont.  Majd a HTC szerviz kukutyinban biztos jobb lesz ^_^

Tapatalk Galaxy S 4

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #865 Dátum: 2013, 06 04, 14:58:59 »
Akkor is vérlázító h 50% rossz. Elegem van, h mindenki kérdezi hol az s4? Mondom szervizben, és kiröhögnek. Inkább kihozták volna egy hónappal később és nincs ennyi gond. Teljesen a profitról szól ez az egész világ, az más kérdés h szart adunk el, majd megveszi a másik 10 milla ember
te milyen 50%rol beszélsz?:DDDDDDDDDDD kb eddig 4 en írták hogy vmi probléma van vele...:D olvasgass már a neten könyörgöm... azért mert te kifogtál egy sz...rt még nem kell lehordani valamit...:) nézd már meg akár külföldi forumokon is hány darabot kell vissza vinni mert vmi galiba van vele hány tesztelős oldal írja azt hogy már megin az s4-l vana  gond... és ne is haragudj ha te azért veszel telefont hogy a haverjaid ne röhögjenek ki és tudj nekik vagizni akkor vegyél szifont;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #866 Dátum: 2013, 06 04, 14:59:22 »
Akinek nem tetszik vegyen más fajta telefont.  Majd a HTC szerviz kukutyinban biztos jobb lesz ^_^

Tapatalk Galaxy S 4
nah ez meg a másik fele;)

failed

• Vendég
« Reply #867 Dátum: 2013, 06 04, 15:12:55 »

na itt már a többiek próbáltak Neked segíteni hogy korrekt számokat írj inkább:-) 50% helyett 0,0005 %-ot kellett volna írnod, ami 10 millió db esetén se túl kicsi szám...de elfogadható.
Egyébként én olvastam a beírásaid, mielőtt a futár elvitte a készüléked.
Ha inkább odin-nal feltoltál volna rá egy újabb gyári ROM-ot, akkor megszűnt volna minden bajod azonnal, és most nem kellene várnod hogy visszakerüljön a szervizből, ahol ue. fogják vele elkövetni ;)

Nem elérhető Fapuma77

• Navigáció / Navigation: NavigoN
  • PDA: Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: Gyári egyenlőre
« Reply #868 Dátum: 2013, 06 04, 16:57:12 »
Galaxy S4 beszerezve a T-töl.Viszont szeretném T mentesíteni.Melyiket tehetem fel amiben nem piszkált senki semmit?Tudnátok ebben segíteni?

Nem elérhető Koon

• PDA: Samsung S7 edge SM-G935F
  • PDA ROM: G935FXXU1APEQ
« Reply #869 Dátum: 2013, 06 04, 17:36:32 »
Sziasztok. Holnap viszi a futár a telómat. A csaj mondta hogy törésre nem lesz gari, mondtam neki hogy elpattant a gorilla glass. (Amúgy nem zavaró) azt mondta bevizsgálják.
A kérdésem az:lenne,ha nem cserélik gariba,és én nem szeretném hogy kisebb vagyonért kicseréljék, attól még a gari marad?
Csak mert akkor úgy használnám hogy beégjen a kijelző,ès cseréltetném azért. Addig fólia.)

Koon

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #870 Dátum: 2013, 06 04, 19:45:04 »
Galaxy S4 beszerezve a T-töl.Viszont szeretném T mentesíteni.Melyiket tehetem fel amiben nem piszkált senki semmit?Tudnátok ebben segíteni?
már mint hogy t mentesíteni függetlenítés vagy gyári rom? ha simán gyári rom felmész sammobile.com-ra firmwareknél beállítod a top 10 latest és mindegyik független szolgáltató sz...tól mentes gyári rom lesz lényeg hogy vmi eut vadász és me2-t.. nekem a német van fent van benne magyar nyelv és gyönyörűen működik most már régóta...

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #871 Dátum: 2013, 06 04, 19:58:02 »
Emiatt nem kell romolni.Úgyis rootolni fogod előbb utóbb,akkor meg csak megnyitod a root explorert és olyan szépen t mentesíteni lehet.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Fapuma77

« Reply #872 Dátum: 2013, 06 04, 21:14:03 »
már mint hogy t mentesíteni függetlenítés vagy gyári rom? ha simán gyári rom felmész sammobile.com-ra firmwareknél beállítod a top 10 latest és mindegyik független szolgáltató sz...tól mentes gyári rom lesz lényeg hogy vmi eut vadász és me2-t.. nekem a német van fent van benne magyar nyelv és gyönyörűen működik most már régóta...
Amikor bekapcsolom és megláttam a T-s bootlogot+az a hülye zenéjük,majd elhánytam magam.Könyörgöm!!!FullHD a kijelző,legalább FullHD felbontású képpet tennének bele...
Szedem már a lengyelt.De igen Unrabláncosítani is szeretném...kellene külföldön is használnom...ebben helpet vki tudna adni?
Ui:nincs gyorsabb hely ahonnan szedhető a gyári ROM?Több mint 1 napot ír :(

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
  • Nem: Dehogynem !
  • Navigáció / Navigation: My Way
  • PDA: i9505
  • PDA ROM: ROM nélkül használom a készülékem.
« Reply #873 Dátum: 2013, 06 04, 21:54:57 »
Hahó mindenki ! Hol van most legjobb aron az S4 ? És ki akarja eladni az övét ?  :D
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

Nem elérhető Fapuma77

« Reply #874 Dátum: 2013, 06 04, 22:14:12 »
Hahó mindenki ! Hol van most legjobb aron az S4 ? És ki akarja eladni az övét ?  :D
Én pénteken tudok eladni egyet.Akkor kapom a másodikat :)Így is,úgy is járna ,akkor meg miért hagyjam ott a T-nél...privátban ha kell...