aha, s3 al semmi baj nem volt, kezdem unni a beszólogatásod, menj és nyalj be a ferdeszeműeknek ha ennyire ki vagy nyúlva a samsungtól, örülj h te nem f-ost kaptál 200 rugóért
Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről
Igazad van, sok
aki a hozzászólását akarja növelni beírogat baromságokat, egy ilyen szintű telefonnál, főleg ilyen szintű ár mellett, nem elfogadható, hogy hibás, le kellene meózni mielőtt a boltba kerül, ami nálunk volt és hibás az már szemmel látható, pár sec és észre is vehetnék... és kidobhatnák a kukába... Még a sok barom meg akarja magyarázni, hogy kussoljunk... én szerencsére 72 ezerét vettem darabját és éppen úgy vagyok vele kb ennyit is ér az S4. nagyon valószínű, hogy már nekem nem lesz S5 valami más márka lesz ami nem selejt..
Szeretnék olyan dolgot venni amit nem kell másnap vissza vinni, hogy
, minél magasabb az ára annál jobban elvárható a minőség.
Úgyhogy akinek jó az S4 az örüljön neki, és ne ugassa le aki hibásat vett, ha akarunk had lázadjunk már ezért, és had legyen már negatív reklám is a S4nek, legalább aki ezután fog venni tudni fogja, hogy érdemes odafigyelni és jól átnézni....
Még meg akarják magyarázni, hogy ez így elfogadható... A samsung egyáltalán nem ezen a véleményen van, sajnálatosnak tartják ezt a dolgot, és hidd el sok embert ki rúgnak emiatt, valaki valakik hibáztak, és ezért került ki olyan ami hibás, de a lényeg, hogy ez nem elfogadható, és EZ CSALÓDÁS A SAMSUNGAL SZEMBEN.
MÉG EGYSZER LEÍROM AMI NÁLUNK VOLT HIBÁS S4 SZABAD SZEMMEL LÁTHATÓ A HIBA... ezt el lehetett volna kerülni. a cseredarab is hibás volt, és amire végül kicserélték az is hibás... 4db S4 ből 3 hibás...amit én láttam saját szemmel. jönnek itt a 4S4 egy sec alatt, hát án meg azt mondom. 4-S4 -ből 3selejt.