Engem az erdekelne hogy szerintetek a telo szenzorait legyezgetessel lapozas ecete valaha elkezdik hasznalni mas alkalmazasok is a sajatokon kivul vagy majd max fozott romokban oldjak meg mint a multi ablakot is? en mar egeszen hozza szoktam es megkedveltem sok progibol hianyolom:D
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Na, ez egy valóban fontos dolog, mocskosul nem értem, miért csak a gyári alkalmazások tudnak ilyeneket.
Hirtelen arra gondolna az ember, hogy azért, mert Samu nem adja ki a drivereket, de ez téves, hiszen a ROM használja azokat az eszközöket, így más alkalmazás is képes lehetne erre elvben.
Jó példa a fényérzékelő, a GPS, a proximity és a többi szenzor, amiket külsős alkalmazások kitűnően tudnak használni.
Ellenpélda a rádió, amihez anno visszafejtéssel szerezte meg a kódot a Spirit készítője.
Arra számítottam egyébként én is, hogy pl. a MultiWindow frissítések nyomán kiterjeszthető lesz használható módon, de hát ez se történt meg, pedig ezt aztán nem nehezíti semmi nekik...
De legalább a bootloader lezárását már kerülgetik a kis k.o.cs.o.g.o.k.
Kíváncsian várom, mit hoz a jövő...
Nem hinném, hogy igaza lesz azoknak, akik ilyet jósolnak, de ha a sötétség ránk száll, a végén Apple lesz a megmentőnk, mert esetleg észbe kap...
Árban, marketingben és hozzáállásban egyre több apró jelet láthatunk, ami aggodalomra adhat okot a nem közvetlen, de nem is távoli jövőben.
Több olyan cég létezik, akik ha ráeszmélnének dolgokra, akkor képesek lennének előrukkolni nagyszerű termékkel, de mostanában csak a viszonylag kis, illetve e területen nem túl ismert nevek képesek igazán ígéretes dolgokkal színre lépni, pl. Huawei.
Nem, nem temetem Samsung-ot, de ezek intő jelek és én egy másik k.o.cs.o.g vagyok, aki szemrebbenés nélkül fogok N3 helyett másik telefont venni, ha az az én megítélésem szerint jobb és netalán még olcsóbb is.
Valószínű, ehhez évek kellenek még, de a józanul gondolkodó már látja, illetve hallja az üldözők lihegését a kanyarból, okos tábornok pedig soha nem becsüli alá az ellenfelét.