2024, 11 29, 06:41:15

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395674 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bulika

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung I9505
  • PDA ROM: I9505XXUBMEA
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #725 Dátum: 2013, 05 27, 19:49:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
hm érdekes mégse jött be az a 8 mag még akkuban?:)

Úgy tűnik nem!
Azóta kint van a teszt is.  :)

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #726 Dátum: 2013, 05 27, 20:53:37 »
Egy kis érdekesség :)

Hmm, tényleg érdekes. Pont ilyen teszteket vártam a választáshoz.  ;)
Van azonban egy link egy másik teszthez is, amelyikben a frissített szoftverű I9505-öt hasonlítják egy korábbihoz.
A frissített többnyire jobban teljesít, kivéve a böngészőhasználatot.

Ez a frissített és legutóbbi kiadású szoftverű i9505 lett összehasonlítva az I9500 típussal az idézett tesztben, ahogy az adatokból látszik.

Kérdés, hogy az Octa-ra lehetne-e még hasonló optimalizálást csinálni, mert annak adata hasonlít a frissítés előtti I9505-höz.
Vagy igen, vagy nem, mert az Octa ilyen.  :hmm: A jó ég tudja.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #727 Dátum: 2013, 05 27, 21:43:32 »
Úgy tűnik nem!
Azóta kint van a teszt is.  :)

ilyeneket meg ne is linkelj mert jönnek majd megint az octások hogy a 9505 húzva van már alapból és az övéket majd felhúzzák 1,9 re akkor mi lesz xD :P

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #728 Dátum: 2013, 05 27, 22:05:41 »
Nem ez lehet, de ha meglesz, átnézem újra.És jelentkezem a Dongle eszközzel kapcsolatos tapasztalatokkal is!

Holnap várom a Dongle eszközről a infókat.  Ha neked bejön,  akkor holnap meg is tudom rendelni :-)

Tapatalk Galaxy S 4

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 5 N920C
« Reply #729 Dátum: 2013, 05 27, 22:11:55 »
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. A minap ajánlottak nekem egy S4-es készüléket - állítólag - 3 napos használtan 140.000-ért. Amit tudok a készülékről, hogy 2 éves gyári garancia van rá amit bolton keresztül tudok csak intézni mert azt mondta a srác, hogy bármi probléma van vele akkor visszaállítják az eredeti IMEI számát és küldik vissza a szervizbe.

Mint laikus kérdezem, hogy mi célt szolgálhat egy használt készülék IMEI számának a mókolása? Mennyire reális ez az ár ezért a készülékért ilyen feltételekkel?

Előre is köszönöm!

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #730 Dátum: 2013, 05 27, 22:17:12 »
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. A minap ajánlottak nekem egy S4-es készüléket - állítólag - 3 napos használtan 140.000-ért. Amit tudok a készülékről, hogy 2 éves gyári garancia van rá amit bolton keresztül tudok csak intézni mert azt mondta a srác, hogy bármi probléma van vele akkor visszaállítják az eredeti IMEI számát és küldik vissza a szervizbe.

Mint laikus kérdezem, hogy mi célt szolgálhat egy használt készülék IMEI számának a mókolása? Mennyire reális ez az ár ezért a készülékért ilyen feltételekkel?

Előre is köszönöm!
Ha akarsz magadnak egy kis minuszt akkor megveszed!

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #731 Dátum: 2013, 05 27, 22:49:03 »
ilyeneket meg ne is linkelj mert jönnek majd megint az octások hogy a 9505 húzva van már alapból és az övéket majd felhúzzák 1,9 re akkor mi lesz xD :P

Arra emlékeztet ez engem, mikor avval nyaggattak anno, hogy nem zavar-e, hogy a Pajero-m 11-12 litert eszik, míg az ő Corsa-juk csak 6 litert... Nehéz is volt megértetnem velük, miben nyújt többet egy óriasi tank egy dodgemhez képest azért a fogyasztáskülönbségért. Ma már persze nem szeretném azt tankolni, de nagyon hiányzik a tudása. De ma sem a Suzuki-mmal mászkálok, hanem a 2 literes 16 szelepessel, mert bár drágább, de élvezetesebb a dolog...

Kíváncsi vagy a fogyasztáson kívül másra is egy átfogó véleményalkotás tárgyában? Kellene.

Aztán: az octa kernele még mindig gyerekcipőben jár, ezt beleveszi bárki is az elemzésbe?

Tehát, ha egy keveset fogyasztó cucc kell, akkor valóban nem az Exynos hajtású S4 kell, ezt elismerem.

De nem is az S600-as...  ;)

Valamint "tankolni" sem annyival drágább...  :D

Na, mindegy, nekem elegendő, ha tud:

- 11 óra beszélgetési időt (inkább, mint egy Motorola RAZR MAXX (ICS) 21 órát...)
- 7 óra agresszív böngészőtesztet (ami normál böngészésben sokkal több) (inkább, mint egy HTC One 10 órát...)
- 11,5 óra SD video-t (inkább, mint egy Motorola RAZR MAXX (ICS) 16,5 órát...) (ha meg már FullHD kijelző, akkor egy teljesen értelmetlen FullHD-s teszt is helyénvaló lett volna.)

Remélem érthető, mire szeretnék kilyukadni: az S600-as S4 csúnyán alulmarad más telefonokhoz képest UGYANEBBEN a tesztben, tehát azok akkor jobb telefonok?  :whistle:

Egy a lényeg, ha tetszik, ha nem, az octa jobb lesz rövidesen és az octa-s S4 meg pláne. Nem egy hónap múlva, így aki pár hónapra vesz telefont, annak nem való tényleg...

Ja és igen, egy geek-nek az octa jelent melegséget a naciban  ;D rotfl ::P
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #732 Dátum: 2013, 05 27, 22:50:06 »
Sziasztok!

Előre is köszönöm!
Imei mokolas : lopott letiltott keszulek. Vagy szolgaltatonal lett vasarolva es nem lesz fizetve a reszlet es ezert megeloztek a letiltast egy imei cserevel:) szal tenyleg csak akkor vedd meg ha sok penzed van es nem szamit;)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #733 Dátum: 2013, 05 27, 22:56:38 »
Imei mokolas : lopott letiltott keszulek. Vagy szolgaltatonal lett vasarolva es nem lesz fizetve a reszlet es ezert megeloztek a letiltast egy imei cserevel:) szal tenyleg csak akkor vedd meg ha sok penzed van es nem szamit;)

Ennél ez furább, hiszen ha nemfizetés miatt letiltják, akkor mire is állítja vissza és küldi szervizbe?  :shock:

Egy biztos, nem szabad ilyet megvenni!

Még akkor sem, ha biztos az ember, hogy legális frissítést soha nem kap, tehát magától nem áll vissza rá a korlátozás esetleg.

Gyári garancia, ami egy bolton keresztül? Na, ez is tutira tilos kategória eleve.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #734 Dátum: 2013, 05 27, 22:56:51 »

Arra emlékeztet ez engem, mikor avval nyaggattak anno, hogy nem zavar-e, hogy a Pajero-m 11-12 litert eszik, míg az ő Corsa-juk csak 6 litert... Nehéz is volt megértetnem velük, miben nyújt többet egy óriasi tank egy dodgemhez képest azért a fogyasztáskülönbségért. Ma már persze nem szeretném azt tankolni, de nagyon hiányzik a tudása.

Kíváncsi vagy a fogyasztáson kívül másra is egy átfogó véleményalkotás tárgyában? Kellene.

Aztán: az octa kernele még mindig gyerekcipőben jár, ezt beleveszi bárki is az elemzésbe?

Tehát, ha egy keveset fogyasztó cucc kell, akkor valóban nem az Exynos hajtású S4 kell, ezt elismerem.

De nem is az S600-as...  ;)

Valamint "tankolni" sem annyival drágább...  :D

Na, mindegy, nekem elegendő, ha tud:

- 11 óra beszélgetési időt (inkább, mint egy Motorola RAZR MAXX (ICS) 21 órát...)
- 7 óra agresszív böngészőtesztet (ami normál böngészésben sokkal több) (inkább, mint egy HTC One 10 órát...)
- 11,5 óra SD video-t (inkább, mint egy Motorola RAZR MAXX (ICS) 16,5 órát...) (ha meg már FullHD kijelző, akkor egy teljesen értelmetlen FullHD-s teszt is helyénvaló lett volna.)

Remélem érthető, mire szeretnék kilyukadni: az S600-as S4 csúnyán alulmarad más telefonokhoz képest UGYANEBBEN a tesztben, tehát azok akkor jobb telefonok?  :whistle:

Egy a lényeg, ha tetszik, ha nem, az octa jobb lesz rövidesen és az octa-s S4 meg pláne. Nem egy hónap múlva, így aki pár hónapra vesz telefont, annak nem való tényleg...

Ja és igen, egy geek-nek az octa jelent melegséget a naciban  ;D rotfl ::P
Oke oke akkor csak egyett arulj meg el tesztekben jobb lesz majd meg ennel is ertem en de egyett mondj meg hasznalatban eszre veszed majd szerinted?:) bongeszes, video, jatek stb?:) innen nezve ha kijon a franko kerneled is fel ev mulva piacra raknak egy masik telefont ami az octat is veri majd ;) szal kerdem biztos megeri innen nezve hogy rizikozz egy kulfoldrol berendelt telefonnal?:) hamar ennyire a teljesitmenyt nezed:) mas reszt ahogy itt is irjak a teszt vegen mivan ha a samu szandekosan tartja egy szinten szal majd max mokolt kernellel lesz sokkall jobb ez esetleg meg er annyit hogy megsusse veletlen a procidat majd?:) en ezeket a kerdeseket teszem fel magamnak mikor nezek vmit nem pedig hogy jujuj quadeantba melyik mutat tobbet;) es ezzel megin befejztem a temat

Nem elérhető le_vente

« Reply #735 Dátum: 2013, 05 27, 23:01:39 »
Oke oke akkor csak egyett arulj meg el tesztekben jobb lesz majd meg ennel is ertem en de egyett mondj meg hasznalatban eszre veszed majd szerinted?:) bongeszes, video, jatek stb?:) innen nezve ha kijon a franko kerneled is fel ev mulva piacra raknak egy masik telefont ami az octat is veri majd ;) szal kerdem biztos megeri innen nezve hogy rizikozz egy kulfoldrol berendelt telefonnal?:) hamar ennyire a teljesitmenyt nezed:) mas reszt ahogy itt is irjak a teszt vegen mivan ha a samu szandekosan tartja egy szinten szal majd max mokolt kernellel lesz sokkall jobb ez esetleg meg er annyit hogy megsusse veletlen a procidat majd?:) en ezeket a kerdeseket teszem fel magamnak mikor nezek vmit nem pedig hogy jujuj quadeantba melyik mutat tobbet;) es ezzel megin befejztem a temat

Átlag felhasználónak ez valóban nem szempont, de átlag felhasználónak nem is kell ilyen erejű telefon és átlag felhasználónál talán be sem indul az erősebb mag, ezt ne feledd. Ez esetben egy olyannak, mint pl. párom, akár tovább is bírná egy octa-s.

Az egyetlen, amit az octa-s S4 ellen fel lehet hozni, az az, hogy PILLANATNYILAG többet fogyaszt. Ha ezen sikerül túllendülnöd, már csak pozitívumokat kell ELVISELNED.

A szintetikus tesztekkel és azok eredményeivel pedig CSAKIS laikusok dobálóznak.

A tapasztaltak tudják, hogy egy sokkal gyorsabb, frissebb, "smooth"-abb ROM sz.a.rul szerepelhet eme teszteken, pedig MINDENBEN felülmúlja a "győztest". Ez akár ugyanazon a telefonon is megtapasztalható, tehát az esetlegesen különböző hardware elemekre sem lehet fogni.

Én igen jó ideje nem futtatok ilyen célból teszteket, többek közt emiatt. Másért igen, de fütyiméregetésért semmiképp, mert arra nem jó. ;)

Nem elérhető Koon

• PDA: Samsung S7 edge SM-G935F
  • PDA ROM: G935FXXU1APEQ
« Reply #736 Dátum: 2013, 05 27, 23:12:19 »
Szerintem lehet nézni a másik oldalról is... mi az ami nem megy el az egyiken mi az ami a másikon.... Szerintem egy darabig nem lesznek olyan játékok,programok amik megakasztanák akár az egyiket akár a másikat!
Az meg hogy melyik tesztprogram hány pontot ad, melyiké kicsit több, azt a különbséget használat során nem veszed észre.

Koon

Nem elérhető Locuste

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: WAYTEQ
  • PDA: SGS 4 9505 16G BLACK, SAMSUNG P7510 16G
  • PDA ROM: ICS 4.0.4
« Reply #737 Dátum: 2013, 05 28, 07:47:54 »
Kicsit olyan lett a 9500 / 9505 közötti párbeszéd, mint az iOS / Android között.

Tessék, Samu összeugrasztotta a buta embereket :D

/kinek nem inge.../

Szerény véleményem, ha választanom lehetett volna szolgáltatónál, biztos a 9500-t vittem volna haza, de sajnos nem tudtam. Ennek ellenére a 9505 is tökéletes választás, és az üzemideje nagyon jó.

Igen, ha valakinek az üzemidő fontos CSAK akkor vegyen egy konvervdobozt madzaggal, de ha a teljesítmény/élmény/üzemidő, akkor szerintem jelenleg a 9505-tel jobban jár...  ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #738 Dátum: 2013, 05 28, 08:39:39 »
Kicsit olyan lett a 9500 / 9505 közötti párbeszéd, mint az iOS / Android között.

Tessék, Samu összeugrasztotta a buta embereket :D

/kinek nem inge.../

Szerény véleményem, ha választanom lehetett volna szolgáltatónál, biztos a 9500-t vittem volna haza, de sajnos nem tudtam. Ennek ellenére a 9505 is tökéletes választás, és az üzemideje nagyon jó.

Igen, ha valakinek az üzemidő fontos CSAK akkor vegyen egy konvervdobozt madzaggal, de ha a teljesítmény/élmény/üzemidő, akkor szerintem jelenleg a 9505-tel jobban jár...  ;)
+1;) meg tok mindegy samsung samsung jovore ugyis s5 :D egy evig mindegy melyik van nalam:D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #739 Dátum: 2013, 05 28, 08:55:21 »
Engem az erdekelne hogy szerintetek a telo szenzorait legyezgetessel lapozas ecete valaha elkezdik hasznalni mas alkalmazasok is a sajatokon kivul vagy majd max fozott romokban oldjak meg mint a multi ablakot is?:) en mar egeszen hozza szoktam es megkedveltem sok progibol hianyolom:D

Nem elérhető ivi10

• PDA: LG G3 32 GB
« Reply #740 Dátum: 2013, 05 28, 10:01:22 »
Holnap várom a Dongle eszközről a infókat.  Ha neked bejön,  akkor holnap meg is tudom rendelni :-)

Tapatalk Galaxy S 4
Sokadszorra sem jött össze a kapcsolódás ezzel a Dongle eszközzel. Este még megpróbálom, mert tudom, S3-al is rengeteget kínlódtam, míg rájöttem. Később próbálkozom!

Nem elérhető pippin80

« Reply #741 Dátum: 2013, 05 28, 10:21:39 »
Sziasztok!

Előre is köszönöm!
Én nem venném meg.S3-al jártam így.Az első frissités után lezárt a telefon.Nagy nehezen megcsinálták.De az imei szám utánacse stimmelt,mert egy letiltott telefon volt.

Nem elérhető le_vente

« Reply #742 Dátum: 2013, 05 28, 11:38:53 »
Engem az erdekelne hogy szerintetek a telo szenzorait legyezgetessel lapozas ecete valaha elkezdik hasznalni mas alkalmazasok is a sajatokon kivul vagy majd max fozott romokban oldjak meg mint a multi ablakot is?:) en mar egeszen hozza szoktam es megkedveltem sok progibol hianyolom:D

Na, ez egy valóban fontos dolog, mocskosul nem értem, miért csak a gyári alkalmazások tudnak ilyeneket.

Hirtelen arra gondolna az ember, hogy azért, mert Samu nem adja ki a drivereket, de ez téves, hiszen a ROM használja azokat az eszközöket, így más alkalmazás is képes lehetne erre elvben.

Jó példa a fényérzékelő, a GPS, a proximity és a többi szenzor, amiket külsős alkalmazások kitűnően tudnak használni.

Ellenpélda a rádió, amihez anno visszafejtéssel szerezte meg a kódot a Spirit készítője.

Arra számítottam egyébként én is, hogy pl. a  MultiWindow frissítések nyomán kiterjeszthető lesz használható módon, de hát ez se történt meg, pedig ezt aztán nem nehezíti semmi nekik...

De legalább a bootloader lezárását már kerülgetik a kis  k.o.cs.o.g.o.k.  >:(

Kíváncsian várom, mit hoz a jövő...

Nem hinném, hogy igaza lesz azoknak, akik ilyet jósolnak, de ha a sötétség ránk száll, a végén Apple lesz a megmentőnk, mert esetleg észbe kap...

Árban, marketingben és hozzáállásban egyre több apró jelet láthatunk, ami aggodalomra adhat okot a nem közvetlen, de nem is távoli jövőben.

Több olyan cég létezik, akik ha ráeszmélnének dolgokra, akkor képesek lennének előrukkolni nagyszerű termékkel, de mostanában csak a viszonylag kis, illetve e területen nem túl ismert nevek képesek igazán ígéretes dolgokkal színre lépni, pl. Huawei.

Nem, nem temetem Samsung-ot, de ezek intő jelek és én egy másik  k.o.cs.o.g vagyok, aki szemrebbenés nélkül fogok N3 helyett másik telefont venni, ha az az én megítélésem szerint jobb és netalán még olcsóbb is.
Valószínű, ehhez évek kellenek még, de a józanul gondolkodó már látja, illetve hallja az üldözők lihegését a kanyarból, okos tábornok pedig soha nem becsüli alá az ellenfelét.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #743 Dátum: 2013, 05 28, 11:44:36 »

Na, ez egy valóban fontos dolog, mocskosul nem értem, miért csak a gyári alkalmazások tudnak ilyeneket.

Hirtelen arra gondolna az ember, hogy azért, mert Samu nem adja ki a drivereket, de ez téves, hiszen a ROM használja azokat az eszközöket, így más alkalmazás is képes lehetne erre elvben.

Jó példa a fényérzékelő, a GPS, a proximity és a többi szenzor, amiket külsős alkalmazások kitűnően tudnak használni.

Ellenpélda a rádió, amihez anno visszafejtéssel szerezte meg a kódot a Spirit készítője.

Arra számítottam egyébként én is, hogy pl. a  MultiWindow frissítések nyomán kiterjeszthető lesz használható módon, de hát ez se történt meg, pedig ezt aztán nem nehezíti semmi nekik...

De legalább a bootloader lezárását már kerülgetik a kis  k.o.cs.o.g.o.k.  >:(

Kíváncsian várom, mit hoz a jövő...

Nem hinném, hogy igaza lesz azoknak, akik ilyet jósolnak, de ha a sötétség ránk száll, a végén Apple lesz a megmentőnk, mert esetleg észbe kap...

Árban, marketingben és hozzáállásban egyre több apró jelet láthatunk, ami aggodalomra adhat okot a nem közvetlen, de nem is távoli jövőben.

Több olyan cég létezik, akik ha ráeszmélnének dolgokra, akkor képesek lennének előrukkolni nagyszerű termékkel, de mostanában csak a viszonylag kis, illetve e területen nem túl ismert nevek képesek igazán ígéretes dolgokkal színre lépni, pl. Huawei.

Nem, nem temetem Samsung-ot, de ezek intő jelek és én egy másik  k.o.cs.o.g vagyok, aki szemrebbenés nélkül fogok N3 helyett másik telefont venni, ha az az én megítélésem szerint jobb és netalán még olcsóbb is.
Valószínű, ehhez évek kellenek még, de a józanul gondolkodó már látja, illetve hallja az üldözők lihegését a kanyarból, okos tábornok pedig soha nem becsüli alá az ellenfelét.
Igen kicsit a samu kezd elszallni...:) egyre nagyobb az arc:) . Am lehet tudnak hasznalni az alkalmazasok az uj szenzorokat csak meg nincs belejuk taplalva:) esetleg a samsung ba...a kiadni a kodot hozza franc se tudja csak valtozik meg;)

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #744 Dátum: 2013, 05 28, 14:29:23 »
Ma jött a nagy prémium futár. Annyit csinált h felvitte pestre. Kiderült h ő nem javít, holott direkt ezért vártam egy rohadt hetet. Szétvet az ideg, mocskos samsung. Minek hìrdetek olyat ami nincs?! Ez volt az utolsó h samsungot veszek,ennyi erővel htcm is lehetne,mert arra is egy hónapot kell várni,és erre is

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S5830-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #745 Dátum: 2013, 05 28, 15:17:12 »
Én nem venném meg.S3-al jártam így.Az első frissités után lezárt a telefon.Nagy nehezen megcsinálták.De az imei szám utánacse stimmelt,mert egy letiltott telefon volt.

Nem jó hír :-(  azért még néz már rá ma,  persze ha van időd :-)

Tapatalk Galaxy S 4

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #746 Dátum: 2013, 05 28, 15:37:11 »
Ma jött a nagy prémium futár. Annyit csinált h felvitte pestre. Kiderült h ő nem javít, holott direkt ezért vártam egy rohadt hetet. Szétvet az ideg, mocskos samsung. Minek hìrdetek olyat ami nincs?! Ez volt az utolsó h samsungot veszek,ennyi erővel htcm is lehetne,mert arra is egy hónapot kell várni,és erre is

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S5830-ről
Szerintem azért vitték el, mert a futárt kérted, nem a helyszíni javítást (legalábbis ezt írtad).
Egyébként az jó, hogy adnak cserekészüléket, de MicroSIM adaptert is adnak vagy azt már nekem kellene elintéznem?

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #747 Dátum: 2013, 05 28, 16:02:11 »
Szerintem azért vitték el, mert a futárt kérted, nem a helyszíni javítást (legalábbis ezt írtad).
Egyébként az jó, hogy adnak cserekészüléket, de MicroSIM adaptert is adnak vagy azt már nekem kellene elintéznem?
ugyan úgy kértem, mint tavaly az s3 nál, helyszínen javítást, Samsung oldalán keresztül töltöttem ki a dolgokat. Megvolt a simnek a körbe hasított része, ezek nem adnak csak egy ace telot, töltő sincs

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #748 Dátum: 2013, 05 28, 16:18:51 »
" Futárunk az Ön által meghatározott helyen és napon javításra átveszi Öntől a készüléket.
Lehetőség szerint 1 munkanapon belül megjavítjuk a készüléket, majd az Ön által megjelölt helyen és napon visszaadjuk azt.
Telefonok esetén a javítás idejére díjmentesen kölcsönkészüléket* biztosítunk Önnek "
Tehát megszűnt a helyszínen javítás? ???

Nem elérhető bulika

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung I9505
  • PDA ROM: I9505XXUBMEA
« Reply #749 Dátum: 2013, 05 28, 16:57:58 »
" Futárunk az Ön által meghatározott helyen és napon javításra átveszi Öntől a készüléket.
Lehetőség szerint 1 munkanapon belül megjavítjuk a készüléket, majd az Ön által megjelölt helyen és napon visszaadjuk azt.
Telefonok esetén a javítás idejére díjmentesen kölcsönkészüléket* biztosítunk Önnek "
Tehát megszűnt a helyszínen javítás? ???

Nem szűnt meg, csak S4-re még nem lehet kérni jelenleg. Június közepétől lesz állítólag..