2024, 11 24, 11:42:44

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395241 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #6650 Dátum: 2016, 04 07, 09:59:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A hozzá való romot próbálod rátenni? Esetlega SmartS. (Kies)ben próbáld ki a vészhelyzeti helyreállítást.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G935F-ről

kies nem csatlakozik hozzá, sem download módban sem recoveryben, a rendszer meg ugye nem áll fel. vészhelyzetnél meg azt irja ki, hogy az ön készüléke nem támogatja..?? SmartS? mi az? igen, saját rom, de tulajdonképpen mindennel próbálkoztam már, főzött, gyári, egy fájlos, 4 fájlos, 5 fájlos ....
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #6651 Dátum: 2016, 04 07, 10:13:16 »
kies nem csatlakozik hozzá, sem download módban sem recoveryben, a rendszer meg ugye nem áll fel. vészhelyzetnél meg azt irja ki, hogy az ön készüléke nem támogatja..?? SmartS? mi az? igen, saját rom, de tulajdonképpen mindennel próbálkoztam már, főzött, gyári, egy fájlos, 4 fájlos, 5 fájlos ....

A Smart Switch a Kies utódja. Az újabb telók ezt használják. Próbáld ki.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #6652 Dátum: 2016, 04 07, 11:19:33 »
A Smart Switch a Kies utódja. Az újabb telók ezt használják. Próbáld ki.

köszönöm, de azt irja, nem támogatott eszköz...

még annyit, hogy mikor be akarok lépni recoverybe azt irja ki, hogy "elsősorban: "booting recovery" második sorban" recovery is not seandroid enforcing " harmadik sorban: set waranty bit: recovery és vagy befagy vagy újraindul 100-ból 1-szer be enged recoverybe.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #6653 Dátum: 2016, 04 08, 10:18:55 »
köszönöm, de azt irja, nem támogatott eszköz...

még annyit, hogy mikor be akarok lépni recoverybe azt irja ki, hogy "elsősorban: "booting recovery" második sorban" recovery is not seandroid enforcing " harmadik sorban: set waranty bit: recovery és vagy befagy vagy újraindul 100-ból 1-szer be enged recoverybe.

naiv kérdés, elképzelhető, hogy az aksi miatt csinálja? olvastam valami olyat, hogy ha az aksi val baj van akkor is lehet sorozatos újraindulás, nem látszik az aksin semmi, de...vélemények? köszönöm.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #6654 Dátum: 2016, 04 08, 11:11:50 »
naiv kérdés, elképzelhető, hogy az aksi miatt csinálja? olvastam valami olyat, hogy ha az aksi val baj van akkor is lehet sorozatos újraindulás, nem látszik az aksin semmi, de...vélemények? köszönöm.

Elképzelhető.
Erről viszont az jutott az eszembe, hogy a rom felrakást egy másik USB porton kellene kipróbálni. Vagy a kábelt kicserélni, egy másik eredeti samura. Lehet az rosszalkodik.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
Re: Re: Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #6655 Dátum: 2016, 04 08, 11:35:44 »
Elképzelhető.
Erről viszont az jutott az eszembe, hogy a rom felrakást egy másik USB porton kellene kipróbálni. Vagy a kábelt kicserélni, egy másik eredeti samura. Lehet az rosszalkodik.

meg próbálom, bár az igazság az, hogy egyszer csak elkezdte ezt az újraindulásokat és gyári rom volt rajta, utána kezdtem romolgatni. de mindenképpen kipróbálom. köszönöm a tippet. meg veszek akkor egy másik aksit, hátha...

Nem elérhető JDeere

• PDA: i9300
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #6656 Dátum: 2016, 05 23, 17:43:49 »
Sziasztok!
Az S4-em a következőt produkálja: bekapcsolás után van hang,zenelejátszás, bill.hangok stb.
Aztán egyszercsak, elmegy mindennnek a hangja, tárcsázáskor nem hallom, hogy kicsöng, kamerával felvett videónak a készüléken lejátszva, szintén nincs hangja(gépre áttöltve van), tehát hardverileg jó mindene.
Valakinek vmi ötlet?
I9505XXUHOJ2 rom van rajta.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #6657 Dátum: 2016, 05 23, 19:30:01 »
Sziasztok!
Az S4-em a következőt produkálja: bekapcsolás után van hang,zenelejátszás, bill.hangok stb.
Aztán egyszercsak, elmegy mindennnek a hangja, tárcsázáskor nem hallom, hogy kicsöng, kamerával felvett videónak a készüléken lejátszva, szintén nincs hangja(gépre áttöltve van), tehát hardverileg jó mindene.
Valakinek vmi ötlet?

Gondolom a hangszóród behalt.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #6658 Dátum: 2016, 05 23, 21:07:15 »
Sziasztok!
Valakinek vmi ötlet?
Aztán visszajön a hang?
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető JDeere

• PDA: i9300
« Reply #6659 Dátum: 2016, 05 24, 13:45:50 »
Aztán visszajön a hang?
Egy példa: youtubon nézek vmit, leteszem, elmegy alvóba, folytatom a videót, nincs hang, újraindítom a telefont, van hang. Elképzelésem sincs mit tudnék vele tenni  >:(

Nem elérhető Worin

• PFC Fan
  • PDA: Mio a702
  • PDA ROM: rom r38.4.123
« Reply #6660 Dátum: 2016, 06 11, 10:30:49 »
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Az S4 I9506-osom képernyőcserére kényszerült. Rendelt, mert a szervizben 40K-ért akarták kicserélni. Tesztelve lett, jó. Viszont bekapcsoláskor a felső kék led kivillan + az alsó 2, rezeg egy rövidet és semmi. fekete képernyő....
Viszont ha rádugom töltőre, pirosan világít a felső led, dehát érzékeli, hogy ki van kapcsolva a képernyő.
Számítógépre hiába dugom nem érzékeli...
A kérdés:
Alaplapi hiba? ha igen, akkor érdemes kicseréltetni?
Vagy valami más?

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: SM-N910C + SM-N960F/DS
  • PDA ROM: stock 6.0.1 + stock 8.1
« Reply #6661 Dátum: 2016, 06 12, 07:04:06 »
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Az S4 I9506-osom képernyőcserére kényszerült. Rendelt, mert a szervizben 40K-ért akarták kicserélni. Tesztelve lett, jó. Viszont bekapcsoláskor a felső kék led kivillan + az alsó 2, rezeg egy rövidet és semmi. fekete képernyő....
Viszont ha rádugom töltőre, pirosan világít a felső led, dehát érzékeli, hogy ki van kapcsolva a képernyő.
Számítógépre hiába dugom nem érzékeli...
A kérdés:
Alaplapi hiba? ha igen, akkor érdemes kicseréltetni?
Vagy valami más?

hát picit nehéz értelmezni amit írtál

szóval a szerviz drágán csinálta volna így Te vettél valahol egyet és beletetted
használt volt vagy új? hogy próbáltátok ki ?
ha a telefon a kijelző csere előtt ment rendesen, akkor szerintem csak rosszul lett összerakva
valamelyik érintkező nem jól lett összedugva, le kell ellenőrizni újra

A recoveryt vagy a download módot látod rajta ha ebbe a két módba belépsz
mert ha igen akkor újra kell rakni a romot

Nem elérhető Worin

• PFC Fan
  • PDA: Mio a702
  • PDA ROM: rom r38.4.123
« Reply #6662 Dátum: 2016, 06 12, 10:02:08 »
Idézet
hát picit nehéz értelmezni amit írtál

szóval a szerviz drágán csinálta volna így Te vettél valahol egyet és beletetted
használt volt vagy új? hogy próbáltátok ki ?
ha a telefon a kijelző csere előtt ment rendesen, akkor szerintem csak rosszul lett összerakva
valamelyik érintkező nem jól lett összedugva, le kell ellenőrizni újra

A recoveryt vagy a download módot látod rajta ha ebbe a két módba belépsz
mert ha igen akkor újra kell rakni a romot

Akkor kezdem az elején:
Ez már a második kijelző csere. Az elsőt szerviz cserélte, biztosítással 10K. Miután visszaküldték touchpad nem működött rendesen. Így 2 nap után ment vissza. Onnan egy törött képernyőről küldtek képet, és mondták , hogy 40K-ért szívesen kicserélik. Mivel hülyének néznek , így nem fogják.
Miután visszakaptam volt még rajt fél kép-hang. 3 hónapot "állt"  a telefon.
Ezek után rendeltem meg az új kijelzőt.
A régi képernyővel  3 hónap bekapcsoltam, és ugyanazokat a dolgokat tapasztaltam mint most az újjal:
Bekapcsoláskor felvillan a felső kék led, majd az alsó kettő. Rezzen egy rövidet és se kép se hang. (semmi se jön be a kijelzőn).
Bármilyen módban próbálom bekapcsolni a telefont, a számítógép nem érzékeli (usb driver rajta van a gépen)

Nem elérhető norbi145

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: Gyári :-)
« Reply #6663 Dátum: 2016, 06 18, 06:03:52 »
Sziasztok!
Egy kis tanácsra/segítségre lenne szükségem.....
Adott egy gyári szoftveres/beállítású S4-es, amiben meg van adva egy guglis fiók, majd belekerült később egy másik is (előzőleg az enyém volt, majd megörökölte a gyerkőc).
Hogy ne legyen kavarodás, most már ki szeretném törölni az én fiókomat, de nem engedi a telefon....
Amikor a beállítások menüben rányomok a Google fiókra "A(z) Beállítások leáll" üzenettel ki is lép.....
Hogyan tudom kitörölni, hogy utolsó megoldásként, a gyári visszaállítást kelljen alkalmaznom? Van valami másik opció?

Előre is köszönöm szépen a segítséget.

Üdv. Mindenkinek

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: SM-N910C + SM-N960F/DS
  • PDA ROM: stock 6.0.1 + stock 8.1
« Reply #6664 Dátum: 2016, 06 18, 21:59:43 »
Sziasztok!
Adott egy gyári szoftveres/beállítású S4-es, amiben meg van adva egy guglis fiók, majd belekerült később egy másik is (előzőleg az enyém volt, majd megörökölte a gyerkőc).
Hogy ne legyen kavarodás, most már ki szeretném törölni az én fiókomat, de nem engedi a telefon....
Amikor a beállítások menüben rányomok a Google fiókra "A(z) Beállítások leáll" üzenettel ki is lép.....
Hogyan tudom kitörölni, hogy utolsó megoldásként, a gyári visszaállítást kelljen alkalmaznom? Van valami másik opció?

Üdv. Mindenkinek

Azért nem tudod törölni, mert a tied az elsődleges
Googla playben váltsd át a profilt a gyerkőcödére és indítsd újra a készüléket és már törölheted is a sajátodat

Nem elérhető sinesz

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505 Telenor
  • PDA ROM: ANDROID 4.4.2 Telenor
« Reply #6665 Dátum: 2016, 06 21, 12:30:40 »
Sziasztok!

Üdv. Mindenkinek
Igen, ez a hiba több embernél is jelentkezik. Nálam is. Azt mondják a Google frissített valamit, azóta nem lehet belépni a Google fiókokhoz, azokat beállítani. Szerintem amúgy egyszerűbb volna full visszaállítani egy teljes törléssel.

Tapatalkkal küldve az én SM-T533 eszközömről

Nem elérhető norbi145

« Reply #6666 Dátum: 2016, 06 21, 13:28:41 »
Azért nem tudod törölni, mert a tied az elsődleges
Googla playben váltsd át a profilt a gyerkőcödére és indítsd újra a készüléket és már törölheted is a sajátodat

Kipróbáltam, sajnos nem működik, de azért köszönöm a tippet..

Nem elérhető norbi145

« Reply #6667 Dátum: 2016, 06 21, 13:30:05 »
Igen, ez a hiba több embernél is jelentkezik. Nálam is. Azt mondják a Google frissített valamit, azóta nem lehet belépni a Google fiókokhoz, azokat beállítani. Szerintem amúgy egyszerűbb volna full visszaállítani egy teljes törléssel.

Tapatalkkal küldve az én SM-T533 eszközömről

Ezt a legvégső megoldást szerettem volna elkerülni, de ha nem marad más.....

Nem elérhető vati22

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S4
  • PDA ROM: 19500XXUHOB8
« Reply #6668 Dátum: 2016, 07 06, 16:19:30 »
Sziasztok a segítségeteket kérném. A rootolt S4 gyári visszaállítás után nem tud bejelentkezni a szolgáltató hálózatába. Minden általam ismert módszer elfogyott, szóval szakember segítsége kellene. A Samsung szerviz
már kilőve, kétperces vizsgálat után alaplap cserét javasoltak (természetesen). Ha tudtok olyan szervizt aki tud segíteni, kérlek osszátok meg. Előre is köszi.   

Nem elérhető AlbaBACSI

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 ;iPhone 4
  • PDA ROM: Gyári v5.0.1 I9505XXUHOJ2 ;Gyári iOS 7.1.2
« Reply #6669 Dátum: 2016, 07 18, 13:03:07 »
Sziasztok!

Valaki találkozott már ezzel a hibával ? Vagy erre van valami megoldás?
A wifi teljesen ki van kapcsolva a speciális beállításoknál is kivan szedve a pipa a hálózatkeresésnél és sohára van állítva. Ennek ellenére az akkumulátor monitornál mutatja hogy be van kapcsolva illetve akkor is ha a telefon ki van kapcsolva :)  Android verzió : 5.0.1 Samsung s4
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #6670 Dátum: 2016, 07 24, 08:36:31 »
Sziasztok!

Valaki találkozott már ezzel a hibával ? Vagy erre van valami megoldás?
A wifi teljesen ki van kapcsolva a speciális beállításoknál is kivan szedve a pipa a hálózatkeresésnél és sohára van állítva. Ennek ellenére az akkumulátor monitornál mutatja hogy be van kapcsolva illetve akkor is ha a telefon ki van kapcsolva :)  Android verzió : 5.0.1 Samsung s4

A hely meghatározás szokta folyamatosan használni. Vagy a Viber. Az is állandóra bekapcsolja.
Ezeket lődd ki. De lehet még más app is.

Nem elérhető csaba2

• Navigáció / Navigation: Waze/Sygic
  • PDA: Samsung GalaxyGT I9505
  • PDA ROM: CyanogenMod11
« Reply #6671 Dátum: 2016, 08 07, 18:22:25 »
Sziasztok!
S4-es telefonomon CyanogenMod 13 rom van és cwm recovery. A romot addig tudtam frissiteni, amig a teefon külső sd kártyája hordozható tárolóként volt formázva. Vettem bele egy 64 gigásat és egybeformáztam belsőmeghajtóként az egészet. Igenám, de most ha frissíteni szeretnék a recoveryben nem látja a recoverymodban a meghajtót ahol a cm zip fájl ban. Próbáltam ide-oda pakolgatni, hasztalan, sehol sem tudom recoveryben "látni" a zip fájlt. Próbáltam appokkal (ROMmanagger, ROM essential) flashelni, nem sikerült. Nem szeretném vissza állítani a hordozható tároló állapotot. Valakinek esetleg ötlet, tanács hogy tudnék recoveryben flashelni?
Előre is köszi.
Még valami! Cyanogen recovery telepítés után sem látta a fájlt.
üdv:
Csaba

Nem elérhető csapeszka

• PFC Fan
  • PDA: samsung
  • PDA ROM: gt-i9500
« Reply #6672 Dátum: 2016, 10 23, 10:43:45 »
Sziasztok,az lenne a kérdésem,hogy gt-i9500-as telefont. download moban nem ismeri fel az odin.Driverek fenn vannak a gépen,és a cwm-et sem tudom előhozni.Ehhez kellene segitség!! Köszi.

Nem elérhető lalika101

• PDA: samsung i900 omnia
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
« Reply #6673 Dátum: 2016, 11 30, 21:24:29 »
Sziasztok!Felraktam ezt a romot(cm-13.0-20161102-NIGHTLY-jfltexx),az a problémám hogy amikor a telefon belső tárhelyéről,vagy sd kártyáról szeretnék apk kiterjesztésű fájlt telepíteni ezt írja ki (szintaktikaielemzés hibája.gond volt a csomag elemzésekor.)Tudna valaki segíteni?

Nem elérhető zoolee10

• PDA: Huawei P8 LITE
« Reply #6674 Dátum: 2016, 12 25, 07:55:02 »
Sziasztok!

Először is Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
Szeretném a fiam S4 i9505 telefonját függetleníteni. Amit a neten lehet találni, hogy belépve a szerviz menübe és ott lehetőségképp egy két mozdulattal megoldható, az sajna itt nem működik, mert csak az INFO menüt adja fel.

Tudnátok adni tippet hogyan tudnám függetleníteni?

Köszönöm!