2024, 11 29, 04:40:19

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395668 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető rsodon

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Galaxy S6 edge
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #650 Dátum: 2013, 05 23, 12:43:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ha őszintén nézzük,nem ér meg plusz 100 ezer ftot,annyi különbség nincs. Ha el tudod adni jó áron és venni jó áron pl előfizu stb stb ,akkor megéri. Nekem 60.000 Ft pluszt kellett csak fizetni

Szamomra inkabb az a kerdes melyiket. A 8 magosat amihez nincs magyar samu 2 ev gari vagy a 4 magosa amihez van. Jobb e annyival a 8 magos egyaltalan jobb e vagy en kihasznalom e a 8 mag elonyeit ha van?

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #651 Dátum: 2013, 05 23, 12:53:48 »
Szamomra inkabb az a kerdes melyiket. A 8 magosat amihez nincs magyar samu 2 ev gari vagy a 4 magosa amihez van. Jobb e annyival a 8 magos egyaltalan jobb e vagy en kihasznalom e a 8 mag elonyeit ha van?

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről
  szegedi vagyok, hangya fingal biztos gyorsabb, de úgy sem vesszük észre. Sokra megyek azzal, h 5 ezres másodpercel hamarabb betölt :) garancia fontosabb
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
« Reply #652 Dátum: 2013, 05 23, 13:04:57 »
  szegedi vagyok, hangya fingal biztos gyorsabb, de úgy sem vesszük észre. Sokra megyek azzal, h 5 ezres másodpercel hamarabb betölt :) garancia fontosabb

jelenleg nincs semmi érdemleges különbség, de hosszabb távon a Samsungnál biztosan a 8 mag lesz az irány (már csak azért is, mert ez a sajátjuk), azaz a hosszabb távú fejlesztés/támogatottság ebben az irányban várható. Szerintem.

Nem elérhető ivi10

• PDA: LG G3 32 GB
« Reply #653 Dátum: 2013, 05 23, 13:15:52 »
Az Air Gesture bekapcsolásakor miért nem jelenik meg a statuszbaron a kéz jel? Mit kell tennem, hogy ez megtörténjen?
A másik: Mediamarktban próbáltam, és az alvó képernyőt feloldotta egy ujjal történő képernyősimítás balról jobbra. Ezzel már találkoztatok? hol lehet beállítani?

Nem elérhető Locuste

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: WAYTEQ
  • PDA: SGS 4 9505 16G BLACK, SAMSUNG P7510 16G
  • PDA ROM: ICS 4.0.4
« Reply #654 Dátum: 2013, 05 23, 13:39:38 »
Nem tud valaki olyan záróképernyős alkalmazást/widgetet, ami az SMS-t szövegesen megjeleníti, nem pedig csak annyit, hogy 1 új szöveges üzenet?

Köszi...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #655 Dátum: 2013, 05 23, 14:00:21 »
jelenleg nincs semmi érdemleges különbség, de hosszabb távon a Samsungnál biztosan a 8 mag lesz az irány (már csak azért is, mert ez a sajátjuk), azaz a hosszabb távú fejlesztés/támogatottság ebben az irányban várható. Szerintem.
A fejlesztest a samunal s4-kent kezelik nem pedig kulon kulon... ugyan addig les6 frissites es tamogatas mind kettore... kicsit erdekes lenne ha nagyobb eladasi szamot produkalnanak s4-el mint s3-al es mondjuk a ket verzio legyen 30% 70% (9505,9500) es bekozolnr hogy csak 9500 tamogat tovabb egy evnel... az a 30% is jo par millio vevo veszteseg lenne;) szal ilyen biztos nem lesz hogy melyiket tamogatja tovabb foleg hogy egyszerre adta ki a kettot:)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #656 Dátum: 2013, 05 23, 14:05:08 »
Az Air Gesture bekapcsolásakor miért nem jelenik meg a statuszbaron a kéz jel? Mit kell tennem, hogy ez megtörténjen?
A másik: Mediamarktban próbáltam, és az alvó képernyőt feloldotta egy ujjal történő képernyősimítás balról jobbra. Ezzel már találkoztatok? hol lehet beállítani?
Az air gesture csak bizonyos programokban mukodik(samuzene,samubongesz ,snote, galeria, stb.) Mashol nem mukodik. Alvo kepernyon egy ujjal? Eddig se kellet tobb uj huzza meg barmere huzod feloldja a kepernyozarat. Ha meg a kozelitos megoldasra gondolsz ahol kiirja a  fobb adatokat (ora,er5esites, stb.) Azt meg bekell kapcsolni asszem air gestureben megin csak es a felso hangszoro mellet jobbrs az elso poty a sensora:)

Nem elérhető ivi10

• PDA: LG G3 32 GB
« Reply #657 Dátum: 2013, 05 23, 14:32:56 »
Az air gesture csak bizonyos programokban mukodik(samuzene,samubongesz ,snote, galeria, stb.) Mashol nem mukodik. Alvo kepernyon egy ujjal? Eddig se kellet tobb uj huzza meg barmere huzod feloldja a kepernyozarat. Ha meg a kozelitos megoldasra gondolsz ahol kiirja a  fobb adatokat (ora,er5esites, stb.) Azt meg bekell kapcsolni asszem air gestureben megin csak es a felso hangszoro mellet jobbrs az elso poty a sensora:)

Tehát az Air Gesture kézjele nincs mindig a státuszbáron, csak ha az aktuális program használja. Javítsatok ki, ha nem jól értelmezem. Sok mindenki lesi ezeket az infókat, s teszi függővé az S4 vásárlását tőlük, én is. (Érzitek a felelősség súlyát?  :)  )
Nekem a köcsönkészülékben nem oldja fel a képernyőzárat S4-nél képernyőn áthúzásnál. Pedig kellene? S3-ban S tweaksnél be lehetett állítani, működött 70%-os eredményességgel. Itt S4-nél mit kell beállítani, hogy működjön? Mert alapból egyáltalán nem működik.
Ami még fontos lehet: nincs benne SIMkártya.

Nem elérhető Koon

• PDA: Samsung S7 edge SM-G935F
  • PDA ROM: G935FXXU1APEQ
« Reply #658 Dátum: 2013, 05 23, 14:38:11 »
Aki használt már prémium szervizt ahhoz szólnék. Mennyi idő múlva csörögnek? Tegnap előtt igényeltem,anno emlékszem másnap hívtak,ma kellene jönniük,de még hívni sem hívtak...  >:( Központot hívjam fel,h mikor óhajtanak megmozdulni?
Én tegnap előtt regeltem be a samu oldalon párom S3 át, és rendeltem gyorsszervizt péntekre, és ma csörögtek. (Hátlapról leesett az S betű, még 1 hetes sincs a készülék)

Koon

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #659 Dátum: 2013, 05 23, 15:37:49 »
Én tegnap előtt regeltem be a samu oldalon párom S3 át, és rendeltem gyorsszervizt péntekre, és ma csörögtek. (Hátlapról leesett az S betű, még 1 hetes sincs a készülék)

felhívtam a nyomorékokat és azt mondta h továbbítja az igényt, közben 2 napja lejelentettem, anno s3 nál másnap hívtak is v az nap. Ennyi erővel felküldhetem pestre is mert Szegedről pénteken viszik fel. Vicc, nem akartam odinozni, de lehet az lesz belőle.

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
  • Nem: Dehogynem !
  • Navigáció / Navigation: My Way
  • PDA: i9505
  • PDA ROM: ROM nélkül használom a készülékem.
« Reply #660 Dátum: 2013, 05 23, 15:53:18 »
felhívtam a nyomorékokat és azt mondta h továbbítja az igényt, közben 2 napja lejelentettem, anno s3 nál másnap hívtak is v az nap. Ennyi erővel felküldhetem pestre is mert Szegedről pénteken viszik fel. Vicc, nem akartam odinozni, de lehet az lesz belőle.
Bajok vannak az S4 el hogy ennyinek kell szerviz ?  8)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #661 Dátum: 2013, 05 23, 15:56:28 »
Bajok vannak az S4 el hogy ennyinek kell szerviz ?  8)

nem hallom amit mond a másik fél és ő sem engem, először egy gyári visszaállítás megoldotta, aztán újra rossz. Lehet újra kéne rakni a romot, de még nem akarok mókolni.

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #662 Dátum: 2013, 05 23, 17:41:53 »
Hali!
Voltam ma Telenor-ban (Corvin Pláza) és akkor már megnéztem az S4-et, megnéztem melyik verzió, bár gondoltam, hogy I9505 lesz, de meglepődtem: a pontos típus GT-I9505X volt (az Eszköznév és a Modell száma is).
Hallott már erről valaki valamit? Google-el nem találtam semmi használhatót..
Bár nem akarok venni, ez fontos lehet azoknak, akik Telenor-nál veszik.

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
  • Nem: Dehogynem !
  • Navigáció / Navigation: My Way
  • PDA: i9505
  • PDA ROM: ROM nélkül használom a készülékem.
« Reply #663 Dátum: 2013, 05 23, 17:47:15 »
nem hallom amit mond a másik fél és ő sem engem, először egy gyári visszaállítás megoldotta, aztán újra rossz. Lehet újra kéne rakni a romot, de még nem akarok mókolni.

Egy telefonnál ez viszonylag nem kis gond C:-)

Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #664 Dátum: 2013, 05 23, 18:05:24 »
Egy telefonnál ez viszonylag nem kis gond C:-)

hehe, épp csak a lényeg hiányzik

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #665 Dátum: 2013, 05 23, 18:11:06 »
hehe, épp csak a lényeg hiányzik

ez vmi egyedi lehet biztos nem raksz fel vmi appot ami kinyírja? nekem nincs ilyen gond meg másnál se nagyon látok... akkor viszont nem hinném hogy szoft hiba lehet vmi hardweres cumo bajod lesz....

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #666 Dátum: 2013, 05 23, 18:42:23 »
ez vmi egyedi lehet biztos nem raksz fel vmi appot ami kinyírja? nekem nincs ilyen gond meg másnál se nagyon látok... akkor viszont nem hinném hogy szoft hiba lehet vmi hardweres cumo bajod lesz....
szuper, akkor még sem odinozok, remélem holnap felhívnak az időpontal kapcsolatban

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #667 Dátum: 2013, 05 23, 18:57:09 »
szuper, akkor még sem odinozok, remélem holnap felhívnak az időpontal kapcsolatban

egy próbát megérhet ellőtte rakj fel vmi más gyári független romot mint ami eddig rajta volt lakd be és nézd meg hátha tényleg csak a  romoddal van vmi...:)
én csak tippelgetek mert ilyen hibával kapcs nézelődtem de külföldi forumokon se nagyon találkoztam az viszont már nálam is volt hogy bizonyos zenék bizonyos frekvenciáját nem csípi vmi és erősen betorzít eddig csak egy zenével találkoztam amin ezt csinálta. Ezt viszont valaki már írta meg linkelte itt...:)

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #668 Dátum: 2013, 05 23, 18:58:34 »

A szerviz első dolga lesz a gyári visszaállítás és ha attól megjavul, akkor nem fog tenni semmit valószínűleg.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Lenny

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Gyári stock
« Reply #669 Dátum: 2013, 05 23, 19:05:50 »
ha őszintén nézzük,nem ér meg plusz 100 ezer ftot,annyi különbség nincs. Ha el tudod adni jó áron és venni jó áron pl előfizu stb stb ,akkor megéri. Nekem 60.000 Ft pluszt kellett csak fizetni

tehát a legideálisabb  esetben is "csak" 60.000 kell ráfizetni. De ha nem tudod eladni jó áron, akkor már 80 és ha még jó áron sem tudsz venni, akkor 100. A jelenlegi S3-ast kb. 85-ért tudnám eladni és 160 alatt csak valami kapualj alatti GSM-ben lehetne megvenni.

Persze lehet venni előfizuval, de arra nem mindenkinek van lehetősége...

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #670 Dátum: 2013, 05 23, 19:31:14 »
tehát a legideálisabb  esetben is "csak" 60.000 kell ráfizetni. De ha nem tudod eladni jó áron, akkor már 80 és ha még jó áron sem tudsz venni, akkor 100. A jelenlegi S3-ast kb. 85-ért tudnám eladni és 160 alatt csak valami kapualj alatti GSM-ben lehetne megvenni.

Persze lehet venni előfizuval, de arra nem mindenkinek van lehetősége...
már 2 hónapja eladtam az s3at, sajnos nem tartja az árát, igaz a tendencia jobb, évről évre jobban tartja sztem. Gsmben soha nem vennék. Én is előfizetéssel vettem, nekem megérte, mert nettel 5 rugót fizettem havonta anno és deezeres csomagban ugyanannyit fizetek. Tehát nekem Megérte 151.000 Ft ért :)

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #671 Dátum: 2013, 05 23, 20:02:25 »
A 9505-re elvileg ott lesznek a nexus romok, tehát ebben az esetben ennel lesz jobb a supportja.
De egyébként samsung vonalon én is úgy gondolom, hogy párhuzamos lesz a két variáns támogatottsága.

Nekem eddig a túlvégről nem panaszkodtak, viszont nálam is van valami bibi, mert akikkel beszélek, mind olyanok mintha dobozból vagy vízalól beszélnék.
Egyébként a te problémádat nem oldja meg, ha kikapcsolod a 'Zajcsökkentés' -t? S3-nál annó ez oldotta meg a problémát.
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
« Reply #672 Dátum: 2013, 05 23, 20:18:18 »
A fejlesztest a samunal s4-kent kezelik nem pedig kulon kulon... ugyan addig les6 frissites es tamogatas mind kettore... kicsit erdekes lenne ha nagyobb eladasi szamot produkalnanak s4-el mint s3-al es mondjuk a ket verzio legyen 30% 70% (9505,9500) es bekozolnr hogy csak 9500 tamogat tovabb egy evnel... az a 30% is jo par millio vevo veszteseg lenne;) szal ilyen biztos nem lesz hogy melyiket tamogatja tovabb foleg hogy egyszerre adta ki a kettot:)

Úgy értettem az irányt/támogatást, hogy s5-ben már tutira csak a 8 magos lesz (vagy 16-os:-) )

tapatalked from a far galaxy s2

Nem elérhető Koon

• PDA: Samsung S7 edge SM-G935F
  • PDA ROM: G935FXXU1APEQ
« Reply #673 Dátum: 2013, 05 23, 21:18:47 »

Ezt néztétek már?
Koon

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #674 Dátum: 2013, 05 23, 21:23:33 »
Úgy értettem az irányt/támogatást, hogy s5-ben már tutira csak a 8 magos lesz (vagy 16-os:-) )

tapatalked from a far galaxy s2
jaaaa bocsánat hátha már note 3 ba a 16 magot tervezik:D igaz cpu plusz gpuval együtt akor elképzelhető hogy s5ben már lesz alap 12 16 mag cpuba is xD bár nem hinném... szerintem megállnak ebbe a 8magba és elkezdik végre konzol szintűre húzni az erőt. A samsungnak anno volt erről egy nyilatkozata hogy nem is oly soká eljön az az idő amikor bizony a mobilunk átveszi a konzolok helyét is az otthonokban:)