van 1 gyári független s4 em, elkezdte azt csinálni hogy telefonálni akartam és lefagyott a tárcsázó meg minden.. aztán csinált olyat h felvettem a telefont mikor hívtak, én nem hallottam a másikat de a másik hallott engem, aztán volt h fordítva volt ez.. stb.. ezt azért napi szinten 1-2x megcsinálta és csak újraindítás után lett jó.. cseréltem usb panelt hátha az zavar be stb.. ezt csinálta 4.4.2 es rommal feltettem vagy 4 félét mindegyikkel ugyan ez most a lollival is ezt csinálja ami egyébként tök jól fut rajta, talán az akksi kicsit gyorsabban merül de egyébként tök jó.. de most már kb használni se lehet mert ha így lefagy akkor jó darabig bootloppol aztán hiába indul el, amint hívnék vkit egyből lefagy, és onnan tudom h le fog fagyni h ilyenkor hang sincs, tehát hiába indítok el 1 zenét v vmi, nincs hang mintha nem lenne csatlakoztatva hangszóró a telefonhoz, és a beszéd hangszóróba sincs hang ilyenkor.. valakinek nincs valami ötlete h mi lehet a baja a telefonnak? netán az alaplap szart be?