0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ilyenkor nem viszik el. Garipapírt nem tépnek szét. Az igényedet törölték és ott van megjegyzésben h ROOTOLT. h a eladod vagy mégis vmiért újrakérnéd akkor látni fogják h ide a-a.
Elvileg ma jött ki gyári lolipop 9505 re német de eddig sehol nincs letöltő link (se sammobile, se samsung updates en) You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv mindenkinek. Az S4-en lecseréltem a romot T-mobilosról elvileg függetlenre. A samfirmware-ről töltöttem le 1,5 GB-os romot. Működik, de a Pannonos kártyát nem fogadja el. Kell még valamit csinálnom? Vagy lemaradtam valamiről?Köszi.
A független rom nem nem függetleníti a készüléket. Csak nincsenek benne a szolgáltatós appok és egyéb szemetek.De ha sikerül valahogy függetleníteni, az engem is érdekel
en csak fizetos megoldasokat tudok, de azok jok. a play aruhazba vannak sim unlock progik, es mukodnek is. letoldod a progit, elkuldi a telefonod adatait, emailbe kapsz egx paypal cimet, elutalod a lovet, es 1 oran belul (nekem 20 perc sem volt) kapod a kodot hozzá
Esetleg meg tudod adni melyiket használtad? Találtam én is ilyeneket, csak nem nagyon bízok bennük.
Sziasztok ha énis lecserélem független romra a knox nem ugrik?Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
nem.
Tudsz linket honnan tudom letölteni?Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
sammobil,vagyYou are not allowed to view links. Register or Login
Vagy itt.You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi!Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Nem engedi letőlteni miért?Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Be kell regisztrálni, akkor engedi.