2024, 11 25, 11:58:46

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395331 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető dredd

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s 2
  • PDA ROM: i9100XWLP9
Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #6125 Dátum: 2014, 12 26, 09:55:56 »
Köszönöm a segítséget ! Abból nem lesz baj hogy T-s vagyok és független romot teszek fel ? Ha el akadok írok. Kellemes ünnepeket.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #6126 Dátum: 2014, 12 26, 12:46:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintem a függetlennel jobban járnál, feltéve, hogy nem ragaszkodsz a T-s sallangokhoz. A függetlenen csak Samsungos sallangok vannak :)

Egyébként igen, úgy kell feltenni, ahogy a FAQ-ban le van írva a "Samsung Galaxy S4 I9505 rom cseréje ODIN segítségével" címszó alatt.
A 4.3 nemigen kell előtte, az is JB meg a 4.2.2 is, szal ebből a szempontból nincs különbség.
Viszont a romot, amit leszedtél, mindenképpen ellenőrizd, mert ha 4.4.4-s gyári, akkor szinte biztos, hogy nem a telódra való. ( Minden magyar romot megnéztem a SamMobile-n, és csak 4.4.2-s találtam.)
A root-ot viszont bukod az új rommal, szal ha felteszed a 4.4.2-t, megint root-olnod kell, én a Towelroot-al root-oltam a 4.4.2-t.
a legújabb romokat már nem viszi a towel :(

Nem elérhető csuri04

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Galaxy S7
  • PDA: Samsung
« Reply #6127 Dátum: 2014, 12 26, 15:38:06 »
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne, hogy vásároltam a Google Playen egy zenei albumot, amelyet elvileg letöltöttem, de fel kelett tennem hozzá a Google Play lejátszót.
Jóval olcsóbb volt az album mintha CD-n vettem volna meg..
Az lenne a kérdésem hogy a playen keresztül vásárolt zenéket hova töltötte le mert sehol nem találom, ha rámegyek kivan írva megvásárolva.

Köszi.
És Boldog Karácsonyt mindenkinek.

Nem elérhető pulsarxp

• PFC Fan / WAZE
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: Samsung S6 EDGE +
  • PDA ROM: Android 5.1.1 AOH3
« Reply #6128 Dátum: 2014, 12 26, 16:43:02 »
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne, hogy vásároltam a Google Playen egy zenei albumot, amelyet elvileg letöltöttem, de fel kelett tennem hozzá a Google Play lejátszót.
Az lenne a kérdésem hogy a playen keresztül vásárolt zenéket hova töltötte le mert sehol nem találom, ha rámegyek kivan írva megvásárolva.

Köszi.
Szerintem sehova. Az ott vasaroltakat csak online lehet hallgatni.

Root tema: cf-autoroot meg van mar 4.4.2-re es jol mukodik ;)

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus, SGS 4 i9505
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
« Reply #6129 Dátum: 2014, 12 26, 18:02:45 »
Köszönöm a segítséget ! Abból nem lesz baj hogy T-s vagyok és független romot teszek fel ? Ha el akadok írok. Kellemes ünnepeket.

Semmi baj nem lesz belőle, csak nem lesznek a romban a T-s sz...ságok, csak a Samsungosak.

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus, SGS 4 i9505
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
« Reply #6130 Dátum: 2014, 12 26, 18:04:24 »
a legújabb romokat már nem viszi a towel :(

NG8 a legújabb 4.4.2, nekem is az van, simán root-oltam a towellel.

Nem elérhető Imco

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic/ Ndrive/ Igo/ Navigon
  • PDA: M 9
« Reply #6131 Dátum: 2014, 12 27, 09:18:39 »
Sziasztok

Köszi.

Ellenőrizd a Hozzáférés típusa mezőt!
Optimális esetben ezt látod: Internetes megtekintés és végleges letöltés a számítógépre és/vagy eszközre.
Ellenőrizd, hogy offline is lejátssza-e!
Nem töltöttem még le soha zenét fizetősen, viszont a logikám ellenkezik. :)
Ha sehogy sincs meg, akkor még lehet, hogy eldugja valami al-al könyvtárba, spéci kiterjesztéssel.
Üdv!
Imco

Nem elérhető csuri04

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Galaxy S7
  • PDA: Samsung
« Reply #6132 Dátum: 2014, 12 27, 12:57:33 »
Köszi.
Megvan, számítógépen beléptem a Play áruházban úgy engedte egyenként letölteni a számitógépen
Köszi.

Nem elérhető csiszy85

• PDA: Samsung Galaxy s
  • PDA ROM: Tsunami_X_1_5_AOKP
« Reply #6133 Dátum: 2014, 12 28, 10:53:00 »
Sziasztok egy kis segítség kéne.

Van egy s4 em i9505, gyári rommal (4.4.2  alapsáv i9505xxugng8) és vettem bele egy 64 GB-os gyári samsung evo sd kártyát.És nem kezeli valami tökéletesen ugyanis mikor fényképezek és átállítom hogy a memóriakártya legyen az alapértelmezett tárhely nem menti rá a képet. Azt írja hogy a file nem menthető a telefonmemória lett az alapértelmezett tárhely.
És még filekezelőből sem tudok vele törölni másolni átnevezni stb. Sem a gyári filekezelőből sem a total commanderből.
De amúgy ami rajt van képek zenék videók azokat tökéletesen megjelenítí és  lejátsza.
Ha csinálok vele olyat hogy sd kártya leválasztása majd ujracsatolása akkor működik egy darabig utána megint ezek a jelenségek vannak.
Mi lehet ennek az oka most vagy a memóriakártya rossz vagy a telefon szoftveresen nem kezeli.
Kinek van ötlete kérem segítsen, előre is köszönöm Csiszy85

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #6134 Dátum: 2014, 12 28, 11:47:32 »

Van egy s4 em i9505, gyári rommal (4.4.2  alapsáv i9505xxugng8) és vettem bele egy 64 GB-os gyári samsung evo sd kártyát.És nem kezeli valami tökéletesen ugyanis mikor fényképezek és átállítom hogy a memóriakártya legyen az alapértelmezett tárhely nem menti rá a képet. Azt írja hogy a file nem menthető a telefonmemória lett az alapértelmezett tárhely.
És még filekezelőből sem tudok vele törölni másolni átnevezni stb. Sem a gyári filekezelőből sem a total commanderből.
De amúgy ami rajt van képek zenék videók azokat tökéletesen megjelenítí és  lejátsza.
Ha csinálok vele olyat hogy sd kártya leválasztása majd ujracsatolása akkor működik egy darabig utána megint ezek a jelenségek vannak.
Mi lehet ennek az oka most vagy a memóriakártya rossz vagy a telefon szoftveresen nem kezeli.
szeva, úgy tudom hogy a kitkat nem is kezeli vagyis nem lehet rávenni, hogy alapból oda mentse el. Felhő mentés nem játszik?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
« Reply #6135 Dátum: 2014, 12 28, 12:12:13 »
szeva, úgy tudom hogy a kitkat nem is kezeli vagyis nem lehet rávenni, hogy alapból oda mentse el. Felhő mentés nem játszik?

Ha memkártyát raksz be akkor alapból felajánlja, hogy arra menti a képeket. Én inkább a kártya használhatőságát vonom kétségbe. Nekem egy 32-es kártyánál akadt össze. A 16-ost simán kezeli.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető Imco

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic/ Ndrive/ Igo/ Navigon
  • PDA: M 9
« Reply #6136 Dátum: 2014, 12 28, 13:28:17 »
Nekem is felajánlja, ha beteszem.
Nálam is hasonló problémák vannak samu 32 kártyával.
Most teszteltem. Holnap visszaviszem megint gariba.
Kb. 1 hete adták vissza teszt ok-val. :(
Adata kártya olvasóval, airdroidon, usb-n és a chieftec kártya olvasóban is szórakozik.
Jellemzően copy, majd lefagy. De volt, hogy a chieftec olvasót eltüntette a rendszerből mind az 5 meghajtójával. :)
De legalább most nem zabál! A múltkor dupla fogyasztást eredményezett! :(
Üdv!
Imco

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #6137 Dátum: 2014, 12 28, 19:08:39 »

Próbáltad a telefonnal megformázni?

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető zsoltinho87

• PFC Fan
« Reply #6138 Dátum: 2014, 12 29, 22:09:54 »

Szia azt hol tudom megnézni? mert nekem se menti oda eddig oda mentette

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
Re: Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #6139 Dátum: 2014, 12 30, 00:11:53 »

Igazából nem tudom, soha nem használtam sd-t. Valamelyik topikban olvastam valamit. O:-)

Nem elérhető zsoltinho87

• PFC Fan
« Reply #6140 Dátum: 2014, 12 30, 17:15:37 »
Sziasztok azt szeretném kérdezni ha 4 file-os független romot teszek fel a telefonra attol még lehet frissíteni?

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #6141 Dátum: 2014, 12 30, 23:01:23 »
Sziasztok azt szeretném kérdezni ha 4 file-os független romot teszek fel a telefonra attol még lehet frissíteni?

mire frissíteni? Miért ne lehetne? Pl 5.0 ha lesz majd kiskedden?

Nem elérhető lesliebig

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 EDGE
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLB
« Reply #6142 Dátum: 2014, 12 31, 07:26:45 »

SDFix apk a Play-ről a megoldás. Nekem 32GBáos kártya van. :taps: :ok:

Nem elérhető zsoltinho87

• PFC Fan
« Reply #6143 Dátum: 2014, 12 31, 07:39:56 »
mire frissíteni? Miért ne lehetne? Pl 5.0 ha lesz majd kiskedden?

Pl ami majd jön egyszer! :)

Nem elérhető torosalfred

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4
  • PDA ROM: I9505XXUFNC4
« Reply #6144 Dátum: 2014, 12 31, 10:07:10 »
Hali kijelző nélküli telefonról le lehet valahogyan menteni az sms-eket? A kies nem látja, csatlakozási módot meg nem tudunk változtatni.

Nem elérhető newl

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8 - Android 4.4.2
« Reply #6145 Dátum: 2015, 01 01, 18:25:29 »
Sziasztok,
Most vettem egy S4-est (I9505, független) és még nem akarom rootolni, ahhoz túl friss.

Viszont megőrülök attól, hogy nem tudom a csengőhangot (hívás és üzenet) beállítani.  :shock:
Egyszerűen hiába választom ki, nem hajlandó kiválasztani.
Véletlenül sikerült egyszer (nem tudom már mi történt), aztán megint eltűnt és az alapbeállítás jelent meg.

Kétféle módon is próbálkozom.
A főkönyvtárban a Ringtones alá betettem az .mp3 fájlt (rövid, direkt csengőhangnak vágva) és
csináltam egy media/audio/ringtones mappát is, és oda is betettem, hátha innen felismeri.
De akármelyikből próbálom beállítani, nem hajlandó és mindjárt a hajamat tépem, hogy
egy S4-esnél egy probléma.

Tudna valaki segíteni? Nagyon köszi!  :ima:
Napok óta próbálok ismerkedni a készülékkel (S2-ről váltottam) de ezen vmiért nem bírtam túljutni.

Illetve hogyan lehet a saját telefonszámomat valahogy megjeleníteni? Unknownként jelzi a rendszer.
Utánakerestem a neten, de egyik megoldás sem működött, mert a menü tök más, mint amit ott a javaslatokban mutattak.

Nagyon köszi!

Nem elérhető pulsarxp

• PFC Fan / WAZE
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: Samsung S6 EDGE +
  • PDA ROM: Android 5.1.1 AOH3
« Reply #6146 Dátum: 2015, 01 01, 18:33:21 »
Talalkozott mar valaki olyannal hogy a kepernyo elforgatas nem mukodott, pedig be van kapcsolva? 4.4.2 es root-olva van.

Nem elérhető lesliebig

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 EDGE
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLB
« Reply #6147 Dátum: 2015, 01 01, 21:51:45 »
Sziasztok,
Most vettem egy S4-est (I9505, független) és még nem akarom rootolni, ahhoz túl friss.

Viszont megőrülök attól, hogy nem tudom a csengőhangot (hívás és üzenet) beállítani.  :shock:
Egyszerűen hiába választom ki, nem hajlandó kiválasztani.
Véletlenül sikerült egyszer (nem tudom már mi történt), aztán megint eltűnt és az alapbeállítás jelent meg.

Kétféle módon is próbálkozom.
A főkönyvtárban a Ringtones alá betettem az .mp3 fájlt (rövid, direkt csengőhangnak vágva) és
csináltam egy media/audio/ringtones mappát is, és oda is betettem, hátha innen felismeri.
De akármelyikből próbálom beállítani, nem hajlandó és mindjárt a hajamat tépem, hogy
egy S4-esnél egy probléma.

Tudna valaki segíteni? Nagyon köszi!  :ima:
Napok óta próbálok ismerkedni a készülékkel (S2-ről váltottam) de ezen vmiért nem bírtam túljutni.

Illetve hogyan lehet a saját telefonszámomat valahogy megjeleníteni? Unknownként jelzi a rendszer.
Utánakerestem a neten, de egyik megoldás sem működött, mert a menü tök más, mint amit ott a javaslatokban mutattak.

Nagyon köszi!
A Hívás menüben is be kell állítani a kívánt csengőhangot, különben csak az alapértelmezett fog működni. Nekem is így volt(van?)--Beállítások-Saját eszköz-Hívás-Csengő-és hangbeállítások-Csengő-és billentyűhangok-Csengőhangok
A zenelejátszóval válaszd ki a kívánt csengőhangot, amikor lejászod van ilyen lehetőség(az elejétől meg ilyesmi lehetőséget kínál fel.
A saját számot a Telenoros kártyámmal nem mutatta meg, a Vodafonossal megmutatja. Érdemes a legfrissebb romot felrakni, nálam most a legfrissebb német van fent.
Ha rootolod a telefont a csengőhangot valamilyen fájlkezelővel-Root Explorer- másold be a system/media/audio/ringtones mappába, akkor tuti működni fog, ha kiválsztod, hiszen a rendszer része lesz. :taps: :ok:

Nem elérhető newl

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8 - Android 4.4.2
« Reply #6148 Dátum: 2015, 01 02, 00:05:22 »
A Hívás menüben is be kell állítani a kívánt csengőhangot, különben csak az alapértelmezett fog működni. Nekem is így volt(van?)--Beállítások-Saját eszköz-Hívás-Csengő-és hangbeállítások-Csengő-és billentyűhangok-Csengőhangok
A zenelejátszóval válaszd ki a kívánt csengőhangot, amikor lejászod van ilyen lehetőség(az elejétől meg ilyesmi lehetőséget kínál fel.
A saját számot a Telenoros kártyámmal nem mutatta meg, a Vodafonossal megmutatja. Érdemes a legfrissebb romot felrakni, nálam most a legfrissebb német van fent.
Ha rootolod a telefont a csengőhangot valamilyen fájlkezelővel-Root Explorer- másold be a system/media/audio/ringtones mappába, akkor tuti működni fog, ha kiválsztod, hiszen a rendszer része lesz. :taps: :ok:

Először így próbáltam, mindként helyen beállítani, de egyik helyen sem vette be. Azért is akadtam ki rajta.
A zenelejátszós változat végül bejött, köszi a tippet.

Úgy látszik a telefonszám tényleg simkártyafüggő, lehet rákérdezek a szolgáltatónál is.

Nem elérhető robecks80

• PDA: SGSII, samsung galaxy s4 i9515
« Reply #6149 Dátum: 2015, 01 02, 10:06:04 »
Először így próbáltam, mindként helyen beállítani, de egyik helyen sem vette be. Azért is akadtam ki rajta.
A zenelejátszós változat végül bejött, köszi a tippet.

Úgy látszik a telefonszám tényleg simkártyafüggő, lehet rákérdezek a szolgáltatónál is.
szám megjelenítést úgy tudod beállítani hogy a tárcsázónál nyomsz egy bal oldali érintős menü gombot ott a 3.at választod a fogaskerék ikonnal aztán a további beállítások és ott lesz legfelül a hívóazonosító beállítása