aztán ne hogy Note kapja meg a legjobb fejlesztéseket,habár nekem bőven elég a qhd,de a full is ha szépen megvan csinálva. Viszont minőségi házat kaphatna már. Alpha az pofás kis jószág lett, csak egy kaptafa az összes galaxyval,annyi hogy fém keret. Remélem frankó lesz az s6 és mehetek vissza androidra. Hiányzik..
Az én iPhone 6 készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Mar note 1 ota tobbet kap a note szeria mint a sima s ha vegig nezed s2 nel hwbrn is jobb volt a note 1 s3nal a note 2 s4nel a note 3 es most s5nel a note 4is , kesobb jon ki tobbet kap... ami itt szamit kinek mekkora kijelzo kell
en is mindig note szeriarol almodozok de sose birom ki addig amig kijon hogy azt vegyem...:Dkenyelembe kijelzoileg jobb az s5 mint a note 4... +vizallo az s5... de viszont valamiert vonz a note-nal a tollnak a funkcioi amikorl tudom hogy kb addig kellene amig ujnak szamit a telo es utana nagyon minimalis %-ban hasznalnal viszont a kijelzo meretet meg ki tudnam elvezni eleg sokat jatszok filmezek netezek stb...
szal valszeg ami miatt mindig az s szeria marad megis az hogy ez meg szamomra a kompakt zsebre rakhato meret... bar teny es valo hogy mar nem magamhoz hanem a telomhoz veszek nadragot elso amit nezek a zsebmerete