2024, 11 26, 00:38:26

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395428 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető fudejovagy

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5800 Dátum: 2014, 10 03, 19:10:09 »
You are not allowed to view links. Register or Login
hát nah ilyenek miatt nem veszek használtan ilyen árú készüléket :) inkább szolgáltató és részlet vagy összerakom az újra...:D hm gondolom a képernyő forgatás a menüben be van kapcsolva!? Esetleg egy odinos 3 filos letiprás nem ártana neki. Lehet megoldaná mert csak annyira szét volt már buherálva hogy egyszerűen nem megy már:D
az h te nem értessz hozzá és átlehet verni az nem azt jelenti h nem szabad venni használtan.. :) mert aki ért hozzá az ilyet nem vesz meg.. ennyi!

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #5801 Dátum: 2014, 10 03, 19:14:59 »
Sziasztok. Tegnap vettem meg az s4 et, használtan. És ugy látszik átvertek. Nem tudom találkoztatok e már ilyennel de nem müködik a kèpernyő elforgatás, ès játékokban sem lehet irányitani. Gyári 4.4.2 es szoftver van rajta .
Nézd meg hogy a telefon névjegyében mi a tipus szám?Milyen készüléknek mutatja magát!
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #5802 Dátum: 2014, 10 03, 19:50:46 »
ez bár s3 de látszik h számol a gyroskóp is!

Nem elérhető Atala

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Prestigio 4040 DUO / Galaxy Alpha / Gear 2 Neo
  • PDA ROM: Android 4.0.4 / 5.0.2 France
Re: Re: Re: Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5803 Dátum: 2014, 10 03, 19:54:53 »
máshol se melegszik:D? igen samsung találmány s2 s3 melegdését érezted normál használat közben mert ott volt a proci ahol fogtad:D s4nél már a telefon tetejére helyezték:D így nem volt annyira észlelhető:D

S2 is a tetején van a proci  ;)

Nem elérhető Atala

« Reply #5804 Dátum: 2014, 10 03, 19:57:38 »
Sziasztok. Tegnap vettem meg az s4 et, használtan. És ugy látszik átvertek. Nem tudom találkoztatok e már ilyennel de nem müködik a kèpernyő elforgatás, ès játékokban sem lehet irányitani. Gyári 4.4.2 es szoftver van rajta

Előlapi kamera megy? Mert ha nem akkor azok miatt se megy a többi. Előlapi kam, közelség és fény egy modulon van.Vmiért ez a rész letiltja a többi senzort is. Igen ezt "elfelejtették" mondani h ez a gondja, gondolom ezért is akarták eladni. Gari nincs rá?
Ui: A számlálót is megnézném. Sztem az is gázos

Nem elérhető roli57

• PFC Fan
  • PDA: i9300
  • PDA ROM: Android 4.3 Mk6
Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5805 Dátum: 2014, 10 03, 20:14:07 »

Előlapi kamera megy? Mert ha nem akkor azok miatt se megy a többi. Előlapi kam, közelség és fény egy modulon van.Vmiért ez a rész letiltja a többi senzort is. Igen ezt "elfelejtették" mondani h ez a gondja, gondolom ezért is akarták eladni. Gari nincs rá?
Ui: A számlálót is megnézném. Sztem az is gázos
A kamera müködik. Igen "elfelejtették" és gari sincs.  Számláló 0x1 . ma elvittem 1 szervizbe, azt mondta a srác h 10% van arra h szoftveres hiba. ha nem az akkor meg nagyon sokba jön ki és bonyolult a javitás, azt ajánlotta h én ugyanug adjam el ahogy én megvettem.

Nem elérhető csuri04

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Galaxy S7
  • PDA: Samsung
« Reply #5806 Dátum: 2014, 10 03, 20:32:30 »
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy létezik e olyan program amivel megtudom nézni hogy az aksit melyik program mennyire eszi.
Kissé keveslem az aku időt. Kösz

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #5807 Dátum: 2014, 10 03, 21:42:50 »
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy létezik e olyan program amivel megtudom nézni hogy az aksit melyik program mennyire eszi.
beállításokban is ott van az akku használat

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #5808 Dátum: 2014, 10 03, 22:33:25 »
Mennyi az a kevés? Kijelző?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #5809 Dátum: 2014, 10 03, 23:07:38 »
az h te nem értessz hozzá és átlehet verni az nem azt jelenti h nem szabad venni használtan.. :) mert aki ért hozzá az ilyet nem vesz meg.. ennyi!
írtam én olyat hogy nem szabad venni? és beszéltem én ilyen hangnemben bárkivel?:) asszem a  végén segítséget is próbáltam nyújtani de látom elkerülte a figyelmed. Nem értek hozzá biztos igazad van...:D inkább ne mennyünk bele kinek a nagyobb a micsodája témába:) használt készülék vásárlás esetén ha mégis ilyenre szánnám el magam .. csak értelmes boltban  ahol van időm átnézni. Bár itt ugye nem tér ki arra hogy magánszemélytől vásárolt készülék vagy használtgsm:) mindegy az ilyen fussunk össze itt a telo állt szorít az idő te se akarod feltartani az eladót és legfőképp  magad se legalábbis eddig bármit vásároltam így nem igazán volt arra idő hogy playről levadásszam a diagnisztika progikat és mindent áttúrjak.. de ha már megkérdezed hogy megteheted e akkor az eladót kiveri a víz úgyis ha tudja hogy gikszer van. :D Nah mindegy én csak azt fejeztem ki magamnak nem vásárolok használtan főleg nem magánszemélytől. (legfőképp hogy lehet függetlenített még fizetős telefon amit utána esetleg b..ik fizetni és letiltják;) kinek a pap kinek a paplan:) sztem egy esetleg teljes format megérhetne egy misét:) lehet az eladó annyit buherálta már kernelekkel stb  hogy valahol elszállt a gyro ;) ha nem akkor nagyobb a gond... minden esetre ezzel kezdeném:)

Nem elérhető csuri04

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Galaxy S7
  • PDA: Samsung
« Reply #5810 Dátum: 2014, 10 04, 09:01:49 »
Mennyi az a kevés? Kijelző?

Most 88 százalék és 9óra 34 percet ír.  Igaz a wifi folyton be van kapcsolva.

Nem elérhető Atala

« Reply #5811 Dátum: 2014, 10 04, 10:12:57 »
A kamera müködik. Igen "elfelejtették" és gari sincs.  Számláló 0x1 . ma elvittem 1 szervizbe, azt mondta a srác h 10% van arra h szoftveres hiba. ha nem az akkor meg nagyon sokba jön ki és bonyolult a javitás, azt ajánlotta h én ugyanug adjam el ahogy én megvettem.

Nem bonyolult, csak panel csere kell.  ;)
ic-t cserélni nem nagyon érdemes mert be van sűritve és ha vmi remegőkezű csinálja akkor kinyírja a panelt szépen.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #5812 Dátum: 2014, 10 04, 13:11:45 »
Most 88 százalék és 9óra 34 percet ír.  Igaz a wifi folyton be van kapcsolva.
Ez neked rossz? :shock: :D Nekem 75% volt általában vele, mire beértem melóba (1-1.5 óra). És 1:30 kijelző idő után 0%. S4 akksi ideje számomra botrányosan rossz volt.  :(

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5813 Dátum: 2014, 10 04, 14:22:37 »
Ez neked rossz? :shock: :D Nekem 75% volt általában vele, mire beértem melóba (1-1.5 óra). És 1:30 kijelző idő után 0%. S4 akksi ideje számomra botrányosan rossz volt.  :(
a tied biztos s4 volt?:D az valami nagyon elrontott darab lehetett amennyi bajod volt vele... enyém átlágosan bírta a 3 4 óra kijelzőt... meg zenehallgatás melóba menetel közbe alig evett 5%-ot

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #5814 Dátum: 2014, 10 04, 15:27:18 »
a tied biztos s4 volt?:D az valami nagyon elrontott darab lehetett amennyi bajod volt vele... enyém átlágosan bírta a 3 4 óra kijelzőt... meg zenehallgatás melóba menetel közbe alig evett 5%-ot
2 alaplappal is ennyi volt... tehát mondhatni két S4 nálam. 1:30-nál kikapcsolt, tök mindegy, mennyi volt az egyéb készenlét.
6:30-kor lehúztam 100%-on töltőről reggelente, itthon kis nyomorgászás, vonaton FB és zenehallgatás, mobilnet, 20 perc kijelző, mire beértem 08.00-kor 75%.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5815 Dátum: 2014, 10 04, 16:00:00 »
2 alaplappal is ennyi volt... tehát mondhatni két S4 nálam. 1:30-nál kikapcsolt, tök mindegy, mennyi volt az egyéb készenlét.
6:30-kor lehúztam 100%-on töltőről reggelente, itthon kis nyomorgászás, vonaton FB és zenehallgatás, mobilnet, 20 perc kijelző, mire beértem 08.00-kor 75%.
érdekes.. lehet inkább az akksi volt a rossz nem?:/ vagy valami nagyon be volt ragadva. Mondjuk tény hogy s4 nem volt egy akksi huszár:)

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #5816 Dátum: 2014, 10 04, 16:03:18 »
érdekes.. lehet inkább az akksi volt a rossz nem?:/ vagy valami nagyon be volt ragadva. Mondjuk tény hogy s4 nem volt egy akksi huszár:)
Na látod ez is elképzelhető, bár nem a púposodó szériából való volt, direkt rákérdeztem a behalt alaplapnál a szervizfutárnál.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5817 Dátum: 2014, 10 04, 16:10:23 »
Na látod ez is elképzelhető, bár nem a púposodó szériából való volt, direkt rákérdeztem a behalt alaplapnál a szervizfutárnál.
attól esetleg még lehetett cella zárlatos vagy valami... 1:30 az nagyon kevés

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #5818 Dátum: 2014, 10 04, 16:57:15 »
attól esetleg még lehetett cella zárlatos vagy valami... 1:30 az nagyon kevés
Pedig nyavalyogtam itt is eleget, nem mondta senki, hogy nézessem meg másik akksival. Na sebaj, sok bajunk volt egymással. Van még rá majdnem másfél év gari, a következő gazdája majd kitalálja, hogy mit csinál vele.  :)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #5819 Dátum: 2014, 10 04, 20:07:51 »
írtam én olyat hogy nem szabad venni? és beszéltem én ilyen hangnemben bárkivel?:) asszem a  végén segítséget is próbáltam nyújtani de látom elkerülte a figyelmed. Nem értek hozzá biztos igazad van...:D inkább ne mennyünk bele kinek a nagyobb a micsodája témába:) használt készülék vásárlás esetén ha mégis ilyenre szánnám el magam .. csak értelmes boltban  ahol van időm átnézni. Bár itt ugye nem tér ki arra hogy magánszemélytől vásárolt készülék vagy használtgsm:) mindegy az ilyen fussunk össze itt a telo állt szorít az idő te se akarod feltartani az eladót és legfőképp  magad se legalábbis eddig bármit vásároltam így nem igazán volt arra idő hogy playről levadásszam a diagnisztika progikat és mindent áttúrjak.. de ha már megkérdezed hogy megteheted e akkor az eladót kiveri a víz úgyis ha tudja hogy gikszer van. :D Nah mindegy én csak azt fejeztem ki magamnak nem vásárolok használtan főleg nem magánszemélytől. (legfőképp hogy lehet függetlenített még fizetős telefon amit utána esetleg b..ik fizetni és letiltják;) kinek a pap kinek a paplan:) sztem egy esetleg teljes format megérhetne egy misét:) lehet az eladó annyit buherálta már kernelekkel stb  hogy valahol elszállt a gyro ;) ha nem akkor nagyobb a gond... minden esetre ezzel kezdeném:)
senki nem mondta h úgy kell használtan telefont venni h sry sietek add gyorsan a pénzt! most vettem 1 note 3 at ZSÍR ÚJ kb 1 kicsi karcot nem találsz rajta.. fél órát nyomkodtam az alle ban.. és lám.. nem vertek át :( hihetetlen :( 2004 ben vettem utoljára újonnan telefont azóta évente max 2 évente cserélek és 1X sem nyúltam mellé mert tudtam mit veszek.. és mindenre hagytam bőven időt.. átnézni stb.. az h most ő vett 1 fost nem azt jelenti, és nem kell általánosítani h nem szabad.. én is teljesen korrekt szoktam lenni bármit eladok, vétel után bármiben segítek annak aki megvette.. nem tűnök el.. és hagyom őt is megnézni stb..  és léteznek ilyen emberek.. a 160 ezres telefont most vettem meg 100 ér zsír új alaplappal hátlappal és kijelzővel.. még másfél év garival az s4 em ugyan ilyen volt és az s3 om is,.. és kb ont ugyan ilyeneket vettem.. na mind1.. nem akartam én veled semmilyen hangnemben beszélni, isten lássa lelkem.. részemről lezártuk a témát! aludj fekve!.. :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #5820 Dátum: 2014, 10 04, 20:30:45 »
senki nem mondta h úgy kell használtan telefont venni h sry sietek add gyorsan a pénzt! most vettem 1 note 3 at ZSÍR ÚJ kb 1 kicsi karcot nem találsz rajta.. fél órát nyomkodtam az alle ban.. és lám.. nem vertek át :( hihetetlen :( 2004 ben vettem utoljára újonnan telefont azóta évente max 2 évente cserélek és 1X sem nyúltam mellé mert tudtam mit veszek.. és mindenre hagytam bőven időt.. átnézni stb.. az h most ő vett 1 fost nem azt jelenti, és nem kell általánosítani h nem szabad.. én is teljesen korrekt szoktam lenni bármit eladok, vétel után bármiben segítek annak aki megvette.. nem tűnök el.. és hagyom őt is megnézni stb..  és léteznek ilyen emberek.. a 160 ezres telefont most vettem meg 100 ér zsír új alaplappal hátlappal és kijelzővel.. még másfél év garival az s4 em ugyan ilyen volt és az s3 om is,.. és kb ont ugyan ilyeneket vettem.. na mind1.. nem akartam én veled semmilyen hangnemben beszélni, isten lássa lelkem.. részemről lezártuk a témát! aludj fekve!.. :)
elolvastad amit irtam vagy csak mondod a magaded bicska nyitogato stilusban... leirom meg egyszer en nem veszek hasznaltan magamnak sehol nem irtam hogy nem szabad oda is irtam kinek a pap kinek a paplan;)

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #5821 Dátum: 2014, 10 04, 20:34:59 »
senki nem mondta h úgy kell használtan telefont venni h sry sietek add gyorsan a pénzt!
Ez fix. 45 percet beszéltünk az új tulajjal, amikor csüt elment az S4.  :)

Nem elérhető kosmoo

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Huawei P9 EVA-L09
  • PDA ROM: egyenlöre telekomos c150b141 :grrr
Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #5822 Dátum: 2014, 10 04, 21:42:19 »

Ez fix. 45 percet beszéltünk az új tulajjal, amikor csüt elment az S4.  :)

Es most mid van?
Bocs de nem neztem surun a forumot :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gizike88

• Vendég
« Reply #5823 Dátum: 2014, 10 04, 22:45:20 »
Mikor én vettem a telót jófogáson,házhoz hozták.Á-tól Z -ig átnéztem.Tudom-e downloadba ill.recoba tenni.Nem sietett és jó lett.Kínai piacon,mikor nyomkodtam:"mit csinál?"Természetesen ott hagytam. ;)

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #5824 Dátum: 2014, 10 04, 22:51:49 »
Es most mid van?
Bocs de nem neztem surun a forumot :)
Note 3. :)