az h te nem értessz hozzá és átlehet verni az nem azt jelenti h nem szabad venni használtan.. mert aki ért hozzá az ilyet nem vesz meg.. ennyi!
írtam én olyat hogy nem szabad venni? és beszéltem én ilyen hangnemben bárkivel?
asszem a végén segítséget is próbáltam nyújtani de látom elkerülte a figyelmed. Nem értek hozzá biztos igazad van...
inkább ne mennyünk bele kinek a nagyobb a micsodája témába:) használt készülék vásárlás esetén ha mégis ilyenre szánnám el magam .. csak értelmes boltban ahol van időm átnézni. Bár itt ugye nem tér ki arra hogy magánszemélytől vásárolt készülék vagy használtgsm:) mindegy az ilyen fussunk össze itt a telo állt szorít az idő te se akarod feltartani az eladót és legfőképp magad se legalábbis eddig bármit vásároltam így nem igazán volt arra idő hogy playről levadásszam a diagnisztika progikat és mindent áttúrjak.. de ha már megkérdezed hogy megteheted e akkor az eladót kiveri a víz úgyis ha tudja hogy gikszer van.
Nah mindegy én csak azt fejeztem ki magamnak nem vásárolok használtan főleg nem magánszemélytől. (legfőképp hogy lehet függetlenített még fizetős telefon amit utána esetleg b..ik fizetni és letiltják;) kinek a pap kinek a paplan:) sztem egy esetleg teljes format megérhetne egy misét:) lehet az eladó annyit buherálta már kernelekkel stb hogy valahol elszállt a gyro
ha nem akkor nagyobb a gond... minden esetre ezzel kezdeném:)