Gyök Tanzen hozzászólása hidegen hagy........
És más:
Soha nem mondtam hogy:" AZ ENYÉM"!!!Jézusom!
Miért mondod ezt?
Hol láttad?
Ez ilyen magyar hozzáállás?
Sajnos igen.
Mint írtam mindkettő jó telefonon de azt látom senki nem tátja!
Jézusom .
Csak annyit MERTEM mondani hogy PC-ben se hasonlítasz össze két procit főleg ami gyárilag tuningolt,egy gyárilag alappal !Vagy igen?
Érdekes hogy csak az I9505 talajok reklamálnak az "igazikért" az I9500 talajok pedig nem.Vajon miért?
Mert itt 3x írtad hogy szinte semmi Különbség nincs a kettő telefon között. (Vagy ez nem igaz?)
Hülyeségeket beszéltek és az a baj hogy ezt senki nem látja!
Nem azt mondtam hogy jobb az I9500 Jézusom mint az I9505!!!!
Csak hogy az alap órajelen fut!Ennyi! Értitek? Nem,sajnos nem hiszem!
Én nem akarok balhét,még egyszer leíróm: mind a kettő jó telefon ,de nem kell őket összehasonlítani!!!!Érted?
OFF
Te hasonlítgatod össze a két telót, szinte már mintha nem is ugyanarról beszélnénk. Nem is tudom hány ember figyelmét felhívtad már, hogy írják ki, hogy kinek melyik van, mert a kettő ugye NAGYON NEM UGYANAZ! Agyrém... Persze értem én, hogy a romok szempontjából nem mindegy, de hidd el mindenki megtalálja e nélkül is ami rá vonatkozik, és ez itt rajtad kívül szerintem senki mást nem érdekel ennyire. Komolyan mondom már elgondolkodtam azon, hogy kiírom a kedvedért, hogy nekem S3.5-öm van. Minimum 5ször láttam leírva, hogy a 9505 procija húzva van, és hogy a Tiédben még mennyi a potenciál. Tiszta dedó, de nem igaz, hogy tényleg nem veszed magad észre. És még most is minden válaszodban leírod ugyanazt, amit amúgy nem kérdőjelezett meg senki. Igen, igazad van. Csak ne kéne ezt látnom ennyiszer leírva, és ne éreztesd már azt, hogy Te mennyire faxa csávó vagy, mert azt vetted, és nem ezt. A gariról meg csak annyit, hogy én speciel azért vettem prémium garival, mert nem akarom és nem is merném visszapostázni Kukutyinba (akkor már inkább bolti gari), illetve kb egy év múlva (vagy amikor akarom) valószínűleg új S4-em lesz, és ez nem fog egy forintomba se kerülni.
Mindenkitől elnézést az off-ért, életembe nem gépeltem még ennyit, de ezt már le kellett írnom!
Üdv