0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hali!Mostanában feltűnt egy kis értesítési ablak bármit kapok...legyen viber,sms,email.De megtudná súgni valaki,hogy mi is generálja ezt vajon Eddig nem emlékszem hogy lett volna...letölteni semmi ilyesmit nem töltöttem le..legalább is nem rémlik... You are not allowed to view links. Register or Login
A 4.4.4 CM romban is benne van. Lehet hogy te is ...4-es romlott használsz? Azoknál lehet beállítani a lebegő értesítés címszó alatt.Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
ez milyen rom? Nem rossz Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Nem a Pop-up nevű progi van fent véletlen?
Neeem! Köszi!de ez sima gyári 4.4.2 rom!
Érdekelne hogyan csaltad elő.:OTapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Hát öt is az érdekli! :DTapitalkkal küldve nagyflexröl
Akkor már ketten vagyunk. :-) :-)Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
De hogy fokozzam ezt is,ami most nekem nagyon tetszik az a facebook értesitö a lock képernyön. You are not allowed to view links. Register or Login
Én is használom CM romban. :-)De érdekelne, hogy a gyárival hogyan jött össze? ? ? Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Nem frissitett?... lehet beleraktak a samusok is..Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Hát így! You are not allowed to view links. Register or Login
Valószínűleg nem a töltővel teszed tönkre, hanem mikot betuszkolod a retikülbe
Én ezért használok vezeték nélküli töltőt
A gyáriban ez van (nincs):Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Hát pedig.....You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Érdekes kihagyták az újabb verzióból? Szerintem az "L" re készülnek. Abban be lehet majd kapcsolni egy általános lebegő értesítést gondolom.A főzött romokban már benne van.Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Gyerekek, én felkötöm magam. A microUSB ritka gondja meg a tokban keretrepedés mellett most hiába kér PIN-t a telefon, nincs fenn a hálózaton. Másik telefonban a SIM tökéletes. Agyvérzést kapok...
IMEI számod megvan? Modem verzió megegyezik a rom verzióval?
Megy hozzá a szerviz futár. Személyi szervizese van.