Ha kisit megnézed 9500 re már több a fejlesztés mint 9505;) mert ahonnan eddig s3ra s2re érkeztek a romok ott mindehol szinte a 9500 az elérhető típus;). MIndenki érti és felfogta hogy a tied jobb (éljen) mint mondtam is örülj neki velem a gyártó semmit nem hitetett el csak nem fogok rendelegetni ebayről meg sufni gsmből vásárolgatni;). Igen most is alapból jobb vagy legyen 10%-al ha huzod majd 300 mhz-t jobb leszel 15%al grat örülj neki majd szólj ha vmiek mindenki által napi szinten használt programban (nem játék de ide a rozsdás bökőt hogy még abba se nagyon) ezt majd tapasztalod;). Senki nem akart bántani megsérteni de már sok ahogy ezt a tuningot meg húzást emlegeted 9505-el szemben és hogy a tied mennyivel jobb lesz ha felhúzod (pedig azt írtad neked se kenyered a telo proci húzás). Ha kicsit visszaolvasol MINDENKI felfogta megértette hogy a 9505-ben húzott proci van te meg azt fogd már fel hogy itthon a 9505 a könnyeben elérhető..... Amúgy tudtommal az s2+-ban is a sima s2 proci volt csak húzva de azt is lehet tovább húzni kernel cserével úgy hogy a proci simán bírja szal lehet ha én is húznám majd én is tudom tartani a tieddel szemben ezt a 10% különbséget;). Bár nekem erre lehetőségem nem lesz mert míg a tiédre már jönnek a kernelek 9505-re még asszem adam-on kivül semmi nem jött. Xdan olvastam asszem hogy boefla meg siyah is csak 9500-ra lesz;) szal megint csak örülhetsz;)
Gyök Tanzen hozzászólása hidegen hagy........
És más:
Soha nem mondtam hogy:" AZ ENYÉM"!!!Jézusom!
Miért mondod ezt?
Hol láttad?
Ez ilyen magyar hozzáállás?
Sajnos igen.
Mint írtam mindkettő jó telefonon de azt látom senki nem tátja!
Jézusom .
Csak annyit MERTEM mondani hogy PC-ben se hasonlítasz össze két procit főleg ami gyárilag tuningolt,egy gyárilag alappal !Vagy igen?
Érdekes hogy csak az I9505 talajok reklamálnak az "igazikért" az I9500 talajok pedig nem.Vajon miért?
Mert itt 3x írtad hogy szinte semmi Különbség nincs a kettő telefon között. (Vagy ez nem igaz?)
Hülyeségeket beszéltek és az a baj hogy ezt senki nem látja!
Nem azt mondtam hogy jobb az I9500 Jézusom mint az I9505!!!!
Csak hogy az alap órajelen fut!Ennyi! Értitek? Nem,sajnos nem hiszem!
Én nem akarok balhét,még egyszer leíróm: mind a kettő jó telefon ,de nem kell őket összehasonlítani!!!!Érted?