0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Leesett... a jelek szerint elég szerencsétlenül (nem voltam jelen az esetnél) Még megnézem egy másik gépen is, de eddig nem látta egyik memóriát sem, viszont hívásra kicseng (de mivel némítva volt mikor leesett így nem tudom, hogy mi működik és mi nem, felvenni sem tudom, mert azon a részen nem működik a touchscreen).Ötlet???
Hm ez az lg fele knock on nyitasi dolog biztos megoldhato lenne samsung telokra is... egyik ismerosom lg optimus l7 II je minap frissult es mar az is tudja szoval biztos nem hw kerdese.. sok forumon azt irjak a kernelekben kene megoldani a dt akarmicsoda tamogatast hozza es menne..Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Az elemantalx nevu kernel tudja.. talaltam is egy videot ahogy nexus 5on megy azt irja elvileg s4en is meglehet oldani meg htc one ra konkretan de s4re nem talalom ezt a kernelt:(Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Nos akinek van root a kt kernel tudja a dupla tapos ebredest felrakod kttweaker rootjog main settings screen wake options es doubletap 2 wake;) opcio mar is megy ugyan ugy mint lg g2-n;)Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
jah igen custom recovery se art a kt kernel felrakasahoz. Szoval akinek nem szamit knox vagy mar van az tudja ezt megoldani sajnos:(Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
jah igen custom recovery se art a kt kernel felrakasahoz. Szoval akinek nem szamit knox vagy mar van az tudja ezt megoldani sajnos
Ez pontosan mi is Meg tudom nézni valahol?
Dupla tapi a kijelzőre ébreszti vagy teszi inaktívvá a kijelzőt. Yt-on nézd meg, nagyon hasznos sztem, ln imádtam!
kikapcsolni nem kapcsolja ki arra azt irjak felkell rakni a nova launchert felkell rakni bmilyen screen off progit es a double tap a nova beallitasaiban hozza kell adni a progit:) vagy igazabol bmilyen lauchert amiben ilyet lehet allitani
Ha ez megy apex-szel is, akkor jó, mert csak ezért nem laknék be egy új launchert...
És igen, működik! Köszi piec!!! (És verem a fejem a falba hogy ez ilyen egyszerű és nem jöttem rá! )
nincs mit ... ma különösen ráértem... onnatól hogy meglett minek hívják már nem volt gond... de ez érdekes számomra hogy a screen ont megtudják oldani kernelben a screen offot nem?
Üdv.Az volna a kérdésem hogy érdemes gyári 4.3 illetve 4.4.2-re frissíteni előnyök hátrányok vagy van-e esetleg gyári rootolt rom ami knox free. Nekem a kétirányú hívásrögzítés a fontos hogy meglegyen, viszont a garancia is megmaradjon.Ha valaki tud rá gyors megoldást azt megköszönném mert most nincs kedvem sok száz oldalt visszaolvasni.
Most már össze vagyok zavarodva...akkor kell hozzá még program meg az apexben egy beállítás Kernelt is említettetek...de azt kleingy tuti nem pakolt fel mert root sincs a masináján.... szóval akkor most mivan
S4-re van 4.3 gyári knox mentes?
4.4 es romról semi féle 4.3,,vagy 4.2 romra nem lehet visszamenni?