0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hol tudom beállítani hogy fülhallgató bedugásakor milyen ikonok jelenjenek meg a redőnyben?
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni, hogy melyik Cwm-ot ajánljátok 4.4.2 rootlthoz?
Befogtam.[/quoteA szabad Európát?
Ha jól emlékszem a PC-s progival rootoltad, azzal unrootolni is lehet.
Az unroot még megy is, de ha Knox 0x1-re váltott a roottal, akkor az már úgy is marad.
Szisztok.Leszedtem Jaboo kernelt, de még kernelt nem telepítettem. Ti profik hogyan csináljátok?
okoska44! Légyszíves tanuld meg már, hogyan kell az írni a fórumon! A második után próbáld meg írni a mondanivalódat. Akkor tudjuk mire válaszoltál. Köszi
Sziasztok.Az lenne a kérdésem, hogy mit takar hogyan külső sd kártya írhatósága nem támogatott? Hogyan lehet azzá tenni?
Na beszélek azzal a futárral,nem kapsz ajándék hátlapot
elő veszed a ceruzát és kiszinezed Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
sikerült
Elsősorban azt, de a többire is érvényes lesz 4.4 alatt.Persze a kétlépcsős azonosítás az ujjlenyomat olvasóval azoknál értelemszerűen nem megy.
A 4.4.2 nél?Irj privátra válasz megy.
minek privát? Írd le a megoldást, hogy más is hasznát vehesseTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
s5 settings menü port s4-re You are not allowed to view links. Register or Loginfelraktam hibátlan. system /priv-app-ba bemásolni, permessions rw-r-r átírni reboot és örülünk.
nem kell ezt átnevezni valaminek mert elég érdekes névvel jött le és nem is ofkle vmi nagy betükkel nem történt semmi.. permissiont átirtam... hm érdekes secsettingsnek kell lennie de ahogy tölti vmiért átnevezi:D Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
ehez kell root?Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el