épp tegnap nyomiztam,kb 10 percet,elég is volt,semmi vasziszdasz 20 ezret nem fizetnék rá,nem 100 at. ezt ki is hagyhatták volna,akkor inkább note 2 ,az jobban lázba hozott, aki meg a magokra van ráállva annak note 3
16 maggal támad a Galaxy Note III
You are not allowed to view links.
Register or Login
bár semmi értelme,rendszert kéne optimalizálni,és az s2 is erögép lenne,de azzal ,hogy rendszert optimalizáltunk,nem lehet eladni,inkább magok pakolása,meg proci húzás,ez kell ,aki meg gondolkodni is tud annak meg nem.
Ebben az optimalizálásban sok igazságod lehet. Meg hogy hogyan tudják meghajtani ezeket a többmagos procikat.
Most nézegettem az Xperia Tablet Z adatait és ott azt írják, hogy a négymagos Snapdragon proci magjai aszinkron mehetnek, azaz különböző sebességekkel.
Ha jól tudom a Galaxy S4-nél nem emlegetnek ilyet a reklám vagy műszaki leírás szintjén, ezért csak valószínűsítem, hogy (még?) nincs ilyen külön magonkénti vezérlés. Azután lehet, hogy tévedek.
Pedig az 1,9 GHz-re húzott Snapdragon 600 proci is képes aszinkron üzemmódra. Meg az Android 4.1.2 is tudná, ha a Sonynak összejött.
Az, hogy kinek mi szimpatikus és mennyit hajlandó ezért fizetni, az nagyon szubjektív, de több egyéb körülménytől is függ. Nehéz ezt úgy forintosítani, hogy ennyit még megér, de amannyit már nem.
Az SII-höz képest az S4 engem meggyőzött. Egyértelműen érdemes lecserélni már csak a jobb kijelző miatt is. Persze egy valag pénzt rá kell fizetni egyelőre, meg azután is.