0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Sziasztok! Galaxy s4-em van és az lenne a kérdésem,hogy tudna nekem valaki abban segiteni, hogyha hivnak akkor a fotofeny ne villogjon meg sms-nel sem? Hol lehet ezt beallitani, hogy ne villogjon? Elore is koszi!
A beállítások -> saját eszköz -> kisegítő lehetőségek-nél lesz.Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Hali.Valaki kipróbálná ezt a programot a kedvemért You are not allowed to view links. Register or LoginMert nekem nem hajlandó az orgona lila színen kívül mást mutatni.A tesztben működik aztán már mire kilépek és kapok mondjuk egy viber üzit már nem az a szín van amit beállítottam hanem ez a lila.
xposed-hez ez a nyerő.You are not allowed to view links. Register or Login
Nektek is ilyen?
Igen. Lejön 250mega aztán újra elkezdi 0-ról.
Tegnap este nem engedte letölteni a firmwaret mint máskor.Az egy szálas letöltésnél 50 perc a várakozás +50 másodperc .Eddig nem volt gond.9-16 óra töltés ingyen.A prémiumra hajtanak,hogy fizess.Na már most: a szövegdobozba szöveg be ahogy szoktam és írja a prémium.1 Órát vacakoltam vele,nem enged letölteni egy szálason.Nektek is ilyen?
Az odint már engedte egyszálasba,de írja következő 54 perc.azért ,hogy vegyük meg.
Én kipróbáltam és nem jó.A beállítás ugyan megmarad,de a wifi amivel beállítottam,nem működik,meg kell nézni ,milyen készülékekkel kompatibilis a progi.Egy mentés róla:You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi,màr sikerült mûködésre bírni....
Én is fenn hagytam a tegnapi próba után és tetszik, csak lövésem sincs, mihez milyen színt állítottam be.
Nem tudja valaki mi lesz a 4.2.2 (KIT-KAT) után ?