0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Üdv.Van egy hibaüzenet.Általában bekapcsoláskor írja ki?Rendszer,raam tisztítást csináltam már eredménytelenül.Köszönöm You are not allowed to view links. Register or Login
próbáltad már ujra telepiteni a samsung app progiból? gvagy esetleg miket töröltél. mert ezt hasznlja a translator az s-voice stb minden samsungos beszéd felismerő
most ezt nem értem ? Nem másolhatok rá zenét pl vagy mit takar ez hogy nem irhatok a memokártyára?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Note 3 topikban mindent megtalalsz. Nem leak rom hanem hivatalos 4.4.2 es nem bug. Miert csinaljak nem tudom...Nagyon nem jo uton jarnak...
próbáltad már ujra telepiteni a samsung app progiból? gvagy esetleg miket töröltél. mert ezt hasznlja a translator az s-voice stb minden samsungos beszéd felismerőFrissítés nem segített,program törlése igen.
ott azért az is ott van hogy a sjaát file kezelö tud irni az sdre és a legtöbb program nem kompatibilis még a kitkattal... de pl a total commander már igen.. kitkatban változtak az elérési utak stb... szal itt inkább csak ennyi lesz a gond:)Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Ez inkább hihető. Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Akkor nem telepítjük.Sok hiba volt az előzőnél. Köszi
kezdődik
én igazábol nem vágyom a kitkatra csokiban szeretem:). Majd ha már nagyon nincsenek gondok vele felrakom... jelenleg lekopogom lassan nem is tudom mikor wipoltam az egész telefont utoljára mindog elég volt csak odinnal réfrissiteni:)Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
szizso drága!Mi kezdődik kedves?Nem egy kezdődő nátha?Tessék sálat feltenni és nem fogsz megfázni
milyen érdekes? tudod használni az idézet gombot? persze, most is rosszul, olvas egy picit vissza, nem is a te h.sz.-ra válaszoltak.köszönöm, hogy gondolsz az egészségemre, nagyon kedves vagy. részemről befejeztem!
A kit-kat nem mindenkinek nyerő.Én már találkoztam vele,sok hibalehetőség van benne,nem kell.Tegnap írta egy felhasználó/aki hetente tesztel más-más verziót/"nem rossz,az aksit zabálja,hibalehetőség kicsi,a root benne van"Mindenkinek egyéni a nézőpontja effelöl.Kinek a pap,kinek a papné.Szokták mondani.
Köszönetet szeretnék mondani,aki az "idézet "gomb használatára felhívta a figyelmem.Tényleg nem használtam.Legyen szép a napod:)
Halihó sziasztok! Jöttem Kleingy kollegína szöszi táborát erősíteni itt az s4 részlegen!
üdv a klubban
Köszönöm! Nagyon csúúúúúúcs!!!Láttam te árulod,miért
kicsit bosszant, hogyha új a bootloaderem, nem tudok custom romot felrakni, ha meg régi akkor nem tudok 4.4.2-öt felrakni, mert nem megy a wifi, nincs hang stb, mert csak az új bootloader-el megy rendesen. szóval vagy ez vagy az. én úgy szeretem, ha mindkettő. ui: neon zöld óra játszik még?/S2/
Értem!de az utóiratot nem....
menet közben én is rájöttem. ibolyának csináltam anno nem neked bocs, régen volt