0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
A reményhal megdöglött, az új kedvencem a szarokrája. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
You are not allowed to view links. Register or LoginLassan szembeköphetjük a knoxot?! Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Én úgy tudom, hogy a Knox flag a prociban van. A cikk mdg az eMMC memóriához való programról szól.Ha így van, a Knox flag marad továbbra is. Sajnos.
egyszer mindent feltörnek, ahogy a minden mást a világon Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Az igaz!Csak addigra az itt lévőknek már galaxy s6 lesz a zsebében lehet! Illetve nem is ezt akartam írni...LG G valami vagy Sony z valami khmm..
Nem tudom miért vágynék lg -re vagy bármire,:) már csak szerviz szolgáltatások miatt sem váltanék valahol érthetö is hogy egy gyárto meg akarja akadályozni a terméke szét barmolását mert nagyon nagyon sok szerviz problémát okoz a romolás.. csak ugye eddig visszaállithatták gyárira teljesen;) meg ez az elsö samu telefon ahol nem is vágyok már a romolásra mert tökéletesen kiszolgál a gyári is :)peid s2 s3 szét volt romolva nálan:)Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Nem is tudom..hirtelen ez volt az első gondolatom azért írtam! Persze nincs ezzel gond hogy megakadályozza, csak ezzel kevesebb szabadságot ad...és az ilyen fórumokon is kevesebb lesz a jövés menés...mert hát bele, illetve vissza kerülünk az átlag telefon userek közé!Mert megveszed,bekapcsolod és használod!Ennyi...Néztem hogy te mikor regeltél ide a fórumra, nem sokkal előtted jöttem én is és iszonyú milyen pörgés volt akkor! Még akkor a színezés is divat volt!Nagyon pörgött a fórum! És én elhiszem hogy meg vagy elégedve vele...de azért ha újra lenne lehetőség,csak nem állnád meg hogy esetleg ne dobd fel azt a romot amivel majd az s6 vagy akármelyik ki jön...vagy egy jó kis főzetet?! Szóval ők se kötelezzenek már arra hogy nem frissíthetek hanem vegyem meg miatta az új 200ezres készüléküket...
Ezt hittem a HTC One X-re is, majd két évig vártam, aztán eladtam. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Csak jelzem nekem már ugoptt a flag mert le....om:) mellesleg már volt kint a szerviz futár akksi gond miatt nem is foglalkozott a flaggel:) akksira hivtam ki.. volt egy mély karc a kijelzön azt is cserélte meg a kopott keretet is és uj akksit is kaptam :DD. Egy valami fog hiányozni a témázás..bár azt rootolás után lehet.. de ehez meg deodex rom kéne .. mondjuk elvileg mind kettö megoldott már flag ugrás nélkül:) nekem anno a cf rootnál ugrott mikor felraktam az elsö zártbootloaderes romot:) és miért akarnék romolni ha semmivel ad többet lényegében egyikse? másképp néz ki van benne pár + kényelmi script amit rootolt gyáriba is belelehet rakni:) .. kitakaritani root után én is ki tudom:) már nem vonzanak a mokolt romok:) igy legalább nem kell féltenem az efs mappám se :DDDÖöö mért s3ra vagy s2 re fellehet rakni az s4 romját?:DD Nem hiszem max a launchert amivel kijön:) amire meg eljutunk odáig hogy nem frissitik tovább az s4 t a garanciák már lejárnak:) szal majd fözöttel tovább frissülsz:) Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Hát mindegy!!egy szónak is 100 a vége...ha meg lesz a vas,remélem legalább root-ni segítetek majd! És a rom rakást meg igen úgy értettem hogy fel tudom tenni s2-re...napok kérdése és lesz rá KitKat rom. sőt...béta már van is...ki lehet próbálni.
De az attol még nem az s4 romja.. attol mert kit kat.. kit kat az maga az android verzioja nem a samsung elnevezése.. innen nézve az elsö galaxyra is van már kit kat rom a cm álltal...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Várj,akkor rosszul fogalmaztam!Tehát nem tehetnél fel a vasadra semmilyen,az új készülékeken levő romot! Tehát nem magán a készüléken van a hangsúly!Hanem a rajta levő romon!Mert bekavarnak ezzel a védelem cuccal...
Úgy érzem, mintha púpos lenne a kijelző, közép tájon amikor végig húzom az ujjam, de lehet már beképzelem erre hívják futárt? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
hajlított kijelződ van?
na bumm, nálam tesztelik az új galaxy hajlított bizbazt Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
az enyém sem tök egyenes... bár az egész telefont ha megnézed a sarkainál úgy csavargatod ahogy akarod mintha egy törölközőből csavarnád ki a vizet...
Nézz rá az aksira.Volt már akinek szétnyomta a kijelzőt.Bár akkor rendellenesen gyors merülésnek is kellene jelentkeznie.Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Miért van az hogy ha videot akarok nézni akkor kék kocka jelenik meg? Mit kell letölteni?Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el