0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Ezt a Screen mirrort,hogyan lehetne használni?Mert nekem a TV-m wifi-s és mégsem látja a telefonom.Azt írja,hogy nem található eszköz,mikor bekapcsolom a screen mirrort.
A takarítás is megtörtént. Aki ezután munkát ad, annak annyi...
Ez rendben. És az adatbázis hibával mi a helyzet? Meddig tart még?Nem is a hozzászólás küldéssel van gond, arra egyből rájöttem, hogy elsőre is jó, de az új hozzászólások jelzésével és a még nem olvasott elsőhöz való direkt ugrással baj van. Talán egy nem megfelelő törlés okozhatta ezt.
Samsung a TV is?Envoyé depuis mon GTi-9505 avec Tapatalk rapide!
Közben utána olvastam kicsit.Amit én szerettem volna ahhoz ez kell sajnos:You are not allowed to view links. Register or LoginE nélkül csak a kép,videó,zene megosztás marad.
Képernyőmentés hanggal:You are not allowed to view links. Register or Login
Amúgy 2 kérdésem is lenne.1. Ha feliratos videót osztok meg (amit a telefon autómatikusan kezel), nincs rá valami mód, hogy a felirat is átmenjen a tévére?2.A Samsung hub-os videó, amit letöltöttem, kinyerhető valahogy a telefonból? Esetleg ez a tartalom megosztható a tévén?
Hát ezt passzolom sajnos.Én csak a home videókat (nem gondolunk rosszra ) szoktam TV-re kitenni.A Samsung Hubot meg elsőre fagyasztani szoktam.Egyébként a felirat a film mellett van vagy bele van integrálva?
S4 felvételhez koment.A videó alá már tegnap aláírtam root kell,a képernyő kikapcsolásánál a leállást videóban mondom.A "verticalis" beállítást is tegnap írtam alá/össz. két mondat/mert ez tényleg fontos.Köszi az észrevételt.
Hali!Készülék váltás előtt állok és szeretném ha akár priviben is,megosztanátok velem ha már valamelyik telefonos üzlettel volt rossz tapasztalat! Köszönöm!
Hogyan tudom beállítani, hogy híváskor legyezek, azután automatikusan felveszi, kihangosítja? 4.2 nél gesztusoknál volt azt hiszem, de itt nem találom. Szabadkezes mód az? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Köszi, pedig néztem, erre kíváncsi vagyok Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
tényleg ott volt, nem esett le,h air gescsőrön belül is van opció. sgs5 150 juró felár Nomárlissss? nem akarok szifont v hötöcöt,de végén az lesz