2024, 11 24, 15:43:47

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395247 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető kovacsabesz

• Nem: Férfi
    • Cool Miui by kovacsabesz launcher
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #250 Dátum: 2013, 05 09, 18:43:42 »
Töltő csatlakozás hangja:

Charger_Connection.ogg

100% feltöltés hanga:

TW_Battery_caution.ogg

Töröld ha idegesít hogy éjszaka erre ébredsz!!!  :ok:
CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #251 Dátum: 2013, 05 09, 18:45:01 »
You are not allowed to view links. Register or Login
először ment youtubal, aztán nem, aztán már semmivel....promo videoban is youtubal reklámozzák...

Érdekes
CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető freeCAM

• PDA: Note 4 SM-N910F
« Reply #252 Dátum: 2013, 05 09, 19:57:15 »
nagy bajban vagyok, segítsetek kérlek, *#9090# service modban rámentem a 3 / DM/DUN/RmNET over HSUSB
funkcióra, nyitó progi irta, ujraindult a telefon, azóta nem látja a sim kártyát imei-nél null/null-t ír és valami service modban van a telefon, és irta mikor rámentem hogy vanam .tar-kell hogy viszaállítsam, de nem tudodm mi volt. és odinal ujra tettem a szoftvert de még mindig nem jó. *#9090# most tök üres. efs-t viszmásoltam de nem nem javult meg. mentsetek meg kérlek hülye voltam :SS

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #253 Dátum: 2013, 05 09, 20:04:12 »
nagy bajban vagyok, segítsetek kérlek, *#9090# service modban rámentem a 3 / DM/DUN/RmNET over HSUSB
funkcióra, nyitó progi irta, ujraindult a telefon, azóta nem látja a sim kártyát imei-nél null/null-t ír és valami service modban van a telefon, és irta mikor rámentem hogy vanam .tar-kell hogy viszaállítsam, de nem tudodm mi volt. és odinal ujra tettem a szoftvert de még mindig nem jó. *#9090# most tök üres. efs-t viszmásoltam de nem nem javult meg. mentsetek meg kérlek hülye voltam :SS
efs visszamásolás után aksi ki-be, ne pedig kikapcsold

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető freeCAM

« Reply #254 Dátum: 2013, 05 09, 20:05:49 »
efs visszamásolás után aksi ki-be, ne pedig kikapcsold

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
úgy csináltam, de nem jó. az eszköz névjegyében alapsáv verzója: ismeretlen, selinux állapota: permissive

failed

• Vendég
« Reply #255 Dátum: 2013, 05 09, 20:11:00 »
úgy csináltam, de nem jó. az eszköz névjegyében alapsáv verzója: ismeretlen, selinux állapota: permissive
ilyenkor NEM az EFS-sel van a baj, hanem a modem nem jó neki.
újra kellene tenni CWM alol a modemet és láss csodát, lesz IMEI, és telefonálni is lehet vele.

Nem elérhető freeCAM

« Reply #256 Dátum: 2013, 05 09, 20:13:37 »
ilyenkor NEM az EFS-sel van a baj, hanem a modem nem jó neki.
újra kellene tenni CWM alol a modemet és láss csodát, lesz IMEI, és telefonálni is lehet vele.
nincs cwm, és a simet se látja, pint kódot se kér.

valami szervice modban van a telefon, amibe *#9090# alat taláható 3 / DM/DUN/RmNET over HSUSB menüvel került. és mikor ezt volt irta hogy kell valami .tar ahoz hogy visza kerüljön a telefon normál módba, ezt még azelőtt kiírja hogy le okéznám, és történne bármi, csak hülye voltam nem nézem meg, most meg üres a *#9090# szóval lehet hogy ha valaki nekem megnézni mi az a file. már akkor is előrébb lennék.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #257 Dátum: 2013, 05 09, 20:15:55 »
Noh hát olyan árat mondott a szolgáltatóm a flottás megoldásra i9500re hogy égnek állt a hajunk tőle én meg nem tudtam tovább várni úgy hogy elhoztam ma a drága i9505-t;) szal boldog tulajjá váltam xD

Nem elérhető freeCAM

« Reply #258 Dátum: 2013, 05 09, 20:18:49 »
Kérlek segítsetek :/ nagyon ki vagyok idegileg. az is talán segítség lenne ha valaki megnézni neki mit ír a telefon mi az a tar file.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #259 Dátum: 2013, 05 09, 20:41:43 »
nincs cwm, és a simet se látja, pint kódot se kér.

valami szervice modban van a telefon, amibe *#9090# alat taláható 3 / DM/DUN/RmNET over HSUSB menüvel került. és mikor ezt volt irta hogy kell valami .tar ahoz hogy visza kerüljön a telefon normál módba, ezt még azelőtt kiírja hogy le okéznám, és történne bármi, csak hülye voltam nem nézem meg, most meg üres a *#9090# szóval lehet hogy ha valaki nekem megnézni mi az a file. már akkor is előrébb lennék.
odin még nincs s4hez? sztem sammobilról már lehet leszedni gyári romokat pakold újra....

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #260 Dátum: 2013, 05 09, 20:42:55 »
én már csak a fehér beállítások menüt keresem... nálam olyan fekete mint az éjszaka...:D

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #261 Dátum: 2013, 05 09, 20:47:25 »
A root után gondoltam egyet és leszedtem a Samformware.com-ról a Német Rom-ot én is,és Lássatok csodát a DownloadMod vissza állt alap helyzetbe Flash után!  :D :D :D

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #262 Dátum: 2013, 05 09, 21:05:07 »
Viszamásolod az efs mappát aztán ha bemásoltad feldobsz egy terminal emulatort elinditod az emut ezt beírod:

su
dd if=/dev/block/mmcblk0p10 of=/mnt/sdcard/efs.img
he ez megvan egy restart aztán emulátort elinditod és ezt beírod:
su
dd if=/mnt/sdcard/efs.img of=/dev/block/mmcblk0p10
ha végzett restart és jó lesz.

Nem elérhető freeCAM

« Reply #263 Dátum: 2013, 05 09, 21:19:37 »
Viszamásolod az efs mappát aztán ha bemásoltad feldobsz egy terminal emulatort elinditod az emut ezt beírod:

su
su
egyébként ez milyen mód? vagy hogy volt? gsm-es ismerősömnél van a telefon, hátha meg tudja csinálni. de ha nem sikerül neki akkor így megcsinálom, ez tuti segít? pl ami most fura: nincs bill zár, nincs kikapcsoló menü.

Nem elérhető kamikaze77

• PDA: Note 4 N910C
« Reply #264 Dátum: 2013, 05 09, 21:47:33 »
Mit tegyek, fel hogy ne írja állandóan hogy töltse le a bővítményeket mert nem lehet a videót megnyitni ? Adobe flash player vagy mi kell neki?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

okos legyél hülyéből sok van !! :)

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #265 Dátum: 2013, 05 09, 22:03:01 »
Nos, akinek 9505-ösevan kérdezném hogy ha a gyári hátterek helyett bármilyen másik képet használtok, akkor megmarad-e a "színre-fújt"  értesítési háttér, vagy onnantól nektek is már fekete ?
Az, ahogy írták az a modem verzió, illetve a héten kikerült készülékek a Telenornál, már függőek.  :(

Azért aggódom, mert az S3-on sem lehetett a számlálót és a custom/official systemet visszaállítani a Triangle away-el! Már attól elment, ha custom kernelt raktam fel. Csak a FAQ-ban leírtak szerint lehetett 4.0-tól elkezdeni és utána OTA-n frissíteni, hogy a bootloadert kicserélje és utána ment csak a nullázás rendesen. A 4.1-től felfele nem. És azt olvastam a nullázó programozójától (Chanfire) hogy neki már lelki gondokat okoz a samu feltörése és nem várható, hogy megoldja az új bootloaderel is a nullázást.
Az S4-ről meg azt olvastam, hogy zárt a bootloadere, tehát esélyét nem látom a teljes gyári visszaállításnak.

No ezért kérdezgetlek, hogy Te rendesen vissza tudod-e állítani, totál official állapotba!

S3-nál is nullázható.  :ok:

És ennél is: You are not allowed to view links. Register or Login
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #266 Dátum: 2013, 05 09, 22:03:23 »
Mit tegyek, fel hogy ne írja állandóan hogy töltse le a bővítményeket mert nem lehet a videót megnyitni ? Adobe flash player vagy mi kell neki?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Akkor gondolom gugliz rá az Adobe flash player for android ra!

11.1.115.47 az utcsó verzió :D

Ilyen egyszerű :D

Sent by Samsung Galaxy S4 I9500

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #267 Dátum: 2013, 05 09, 22:06:45 »
Az, ahogy írták az a modem verzió, illetve a héten kikerült készülékek a Telenornál, már függőek.  :(

S3-nál is nullázható.  :ok:

És ennél is: You are not allowed to view links. Register or Login

Már fentebb írtam, hogy I9500 on nem megy! :o

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #268 Dátum: 2013, 05 09, 22:16:32 »
Akkor gondolom gugliz rá az Adobe flash player for android ra!

11.1.115.47 az utcsó verzió :D

Ilyen egyszerű :D

Én még .54-et is találtam, de azzal se megy a flash
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #269 Dátum: 2013, 05 09, 22:22:30 »
Már fentebb írtam, hogy I9500 on nem megy! :o

Igen-igen, bocsi, még hozzá kell szoknom, hogy külön kell írni mind2 telefonról, tehát az i9505-re gondoltam, de a linken látszik is, mert arra hivatkozik.
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető freeCAM

« Reply #270 Dátum: 2013, 05 09, 22:58:52 »

su
su
megcsináltam, már normális a telefon, de imei még mindig nincs :/(van bill zár. kikapcs menü ilyesmi)
alap sáv verziónál üres még mindig, és a sulinux állapotnál meg premissive van még mindig irva :/

Nem elérhető gyureee

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: i900BSHI1/BSHI1
« Reply #271 Dátum: 2013, 05 09, 23:01:19 »
Sziasztok!

Tudunk már valamit az akku különbségekről? Melyik mennyit bír? A 8 magos gazdaságosabb? Miben van még érezhető különbség?

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #272 Dátum: 2013, 05 09, 23:07:39 »
Sziasztok!

Tudunk már valamit az akku különbségekről? Melyik mennyit bír? A 8 magos gazdaságosabb? Miben van még érezhető különbség?

Az S3-hoz képest sokkal jobb! 16,5 óra után még 27%!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #273 Dátum: 2013, 05 09, 23:13:09 »
Amúgy amíg ma vártam a soromat a magentánál épp volt ott egy samsungos ipse az s4ek mellet csipogókat meg hasonlókat szereltek fel a telókra. Beszélgettem vele pár szót pl arról hogy mon várható e hogy bármilyen formába behozza e samu a 8 magos verziót meg ilyenek. Annyit mondott valószínűleg nem de nem is nagyon kell sírnunk mert elv amcsiban a 8 mag majd csak 4*1.2 és 4*1.4 procival fog kijönni csak a kínai meg a koreai verzió ami 1.6-t küld.... aztán hogy ebből mi igaz és mint magyar samsungos csak ilyen céges "folyosói pletykákat" adott tovább fene se tudja de minden esetre még sehol se láttam ilyen verziót hogy csak 1.4... szal azért ha vki rendel ebayről erre figyeljen azért hogy kína felől jöjjön:).(sose lehet tudni) Bár kicsit nekem is gyanús volt ez. De alapjáraton jó fej volt a manus meg nem tűnt idiótának akit csak kirakott a samsung fél órás sorra várásom alatt beszélgettünk tvről meg mindenről kb....
De nálam ez gyors szerelem lesz... marhára bejön a külső kicsit megint szögletes s2;) asszonyt már a távirányító funkcióval meghülyítettem xD szal jóóóóóó meg kifejezetten tetszenek ezek mozgás ficsőrök:)

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #274 Dátum: 2013, 05 09, 23:25:56 »
...asszonyt már a távirányító funkcióval meghülyítettem xD szal jóóóóóó meg kifejezetten tetszenek ezek mozgás ficsőrök:)

Melyik progit használod erre?