2024, 11 30, 17:33:59

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395834 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Time

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #1450 Dátum: 2013, 07 26, 19:25:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
sziasztok

Szerintetek a telefon wifi-ével lehetne vezérelni egy ilyet?

Ezt nem. De adnak hozzá távirányítót, amivel 30 m-en belül működik.
Szóval ez a wireless nem az a wireless.  ;)

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #1451 Dátum: 2013, 07 27, 10:36:53 »
Csak hogy legyen panasz is az S4-re, nekem ma fogják cserélni a kijelzőmet, mert megint beégett, a szokásos helyen. Vicces mi? :)

Nem elérhető gold

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
« Reply #1452 Dátum: 2013, 07 27, 10:46:58 »
Tegnap voltam egy esti rock operán... és hát persze,h elfelejtettem a rendes fényképező gépem vinni, de gondoltam az S4 majd.
Hát röviden összefoglalva SZAR... képzelet csinált nagyon este.
Vaku semmit nem ér szinte. Több állítást is kipróbáltam, de a színészek bemozdulása már rögtön mosódott teljesen és pfff. Szóval esti képekre nagyon gyenge és egyenesen szar!
Ennyi pénzért azért elvártam volna ,hogy legalább valamire jó a kamera is benne, este is.
Jobb volt amíg ezt nem próbáltam ki :-)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1453 Dátum: 2013, 07 27, 11:51:45 »
Tegnap voltam egy esti rock operán... és hát persze,h elfelejtettem a rendes fényképező gépem vinni, de gondoltam az S4 majd.
Hát röviden összefoglalva SZAR... képzelet csinált nagyon este.
Vaku semmit nem ér szinte. Több állítást is kipróbáltam, de a színészek bemozdulása már rögtön mosódott teljesen és pfff. Szóval esti képekre nagyon gyenge és egyenesen szar!
Ennyi pénzért azért elvártam volna ,hogy legalább valamire jó a kamera is benne, este is.
Jobb volt amíg ezt nem próbáltam ki :-)

Akkor nem tudom miket allitottal en mar fotoztam vele este es nem voot gond... a vaku meg csak led nem kell tole sokat varni sot ha nincs kozel a valami fotozol egyenesen kikell kapcsolni:) masik meg a telefonba epitett kamerak amint te is eszrevetted rendkivul aprok ergo nem arra van hogy koncert felvetelt csinalj vele.. amugy be lehet allitani;) es neha sokat segit ha nem a gyari foto appot hasznalod :)

Nem elérhető gold

« Reply #1454 Dátum: 2013, 07 27, 12:20:30 »
Akkor nem tudom miket allitottal en mar fotoztam vele este es nem voot gond... a vaku meg csak led nem kell tole sokat varni sot ha nincs kozel a valami fotozol egyenesen kikell kapcsolni:) masik meg a telefonba epitett kamerak amint te is eszrevetted rendkivul aprok ergo nem arra van hogy koncert felvetelt csinalj vele.. amugy be lehet allitani;) es neha sokat segit ha nem a gyari foto appot hasznalod :)

Próbáltam baku nélkül is, az se jobb :-)
Persze ha az arcába menten a páromnak akkor szép kép lett. :-P amúgy meg zajos nagyon...
A koncerten nem ültem messze 2.sor.
Milyen kamera programra gondolsz ami jobb mint a gyári?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1455 Dátum: 2013, 07 27, 17:26:31 »
Próbáltam baku nélkül is, az se jobb :-)
Persze ha az arcába menten a páromnak akkor szép kép lett. :-P amúgy meg zajos nagyon...
A koncerten nem ültem messze 2.sor.
Milyen kamera programra gondolsz ami jobb mint a gyári?

Én nem tudom éna  multkor éjszaka fotoztam a  várost és észrevettema  zajosságot elkezdtem állítgatni a gyári appot és a végén szinte nappali képeket kaptam:)
És nem azt mondtam hogy jobb mint a gyári ha nem van amikor bizonyos dolgokhoz jobb:) pl én néha a camera zoom fx-t is előveszem:)

Nem elérhető gold

« Reply #1456 Dátum: 2013, 07 27, 18:27:32 »
Én nem tudom éna  multkor éjszaka fotoztam a  várost és észrevettema  zajosságot elkezdtem állítgatni a gyári appot és a végén szinte nappali képeket kaptam:)
És nem azt mondtam hogy jobb mint a gyári ha nem van amikor bizonyos dolgokhoz jobb:) pl én néha a camera zoom fx-t is előveszem:)

Mit állítottál? Mert olyan nagy állítási lehetőség nincs benne. Vagy csak én nem vettem észre valamit lehet.

Nem elérhető csuri04

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Galaxy S7
  • PDA: Samsung
« Reply #1457 Dátum: 2013, 07 28, 17:09:52 »
Sziasztok.

Le szeretném írni a problémámat ami a következő.
Egyszer ROM csere után történt az, hogy a leírtak szerint root, romcsere stb. hogy a telóm ha bekapcsolom a telefon típusának kiírásánál tovább nem jut el kiírja hogy Samsung Galaxy s4 i9505 azt ennyi tovább nem megy.
Mondom de se baj Full wipe, na akkor elindul de utána újraindítás után újra nem megy tovább a fentebb említettnél.
Újabb ROM csere egy másik fajta mükszik majd ma  újraindítás után, miután belaktam ugyanez a hiba.

Iszonyú bosszantó.
Please help.

Nem elérhető waybill

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S4
  • PDA ROM: I9505XXUBMF4
« Reply #1458 Dátum: 2013, 07 28, 22:37:50 »
Sziasztok,

Rom csere nélkül hogy tudnám megoldani az S4 ben a térerő problémámat?
Ahol a jóöreg I9000  full térerőn szalad, és a mobilnet is tökéletes, addíg az S4 1-2 csikkal teljesít, a net meg egyszerüen xar, nincs 3g, nincs H+...

Szóval van mód reá hogy ez javuljon? baromi idegesítő ...

Thx!

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #1459 Dátum: 2013, 07 28, 22:49:00 »
Sziasztok,

Rom csere nélkül hogy tudnám megoldani az S4 ben a térerő problémámat?
Ahol a jóöreg I9000  full térerőn szalad, és a mobilnet is tökéletes, addíg az S4 1-2 csikkal teljesít, a net meg egyszerüen xar, nincs 3g, nincs H+...

Szóval van mód reá hogy ez javuljon? baromi idegesítő ...

Thx!
nálam is egy hoki, pláne társasházban, pedig elsőn lakok. Állandóan elmegy a térerő, net azután életre kell. Felfogom rakni az új romot, mert ez egy shit

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

failed

• Vendég
« Reply #1460 Dátum: 2013, 07 29, 07:07:36 »
Tudom nem ez a hely, így csak halkan írom hogy gyári független, karc és sérülésmentes i9500-amat elcserélem egy hasonló jellemzőkkel bíró i9505-re :)
részletek priviben...

Nem elérhető lilo

• PDA: S4 9505
  • PDA ROM: INDIE 9.0
« Reply #1461 Dátum: 2013, 07 29, 08:54:20 »
Kérnék egy kis segítséget mert nagyon elakadtam..

Pár hete letöltöttem egy jpeg képet amit beállítottam háttérnek és azóta bármi themed romot/modot felteszek (Foxhound, Omega..) mindig ez a kép lesz a háttér (mindig full wipe, factory reset, cache és Dalvik wipe). Az általam ismert mappákból (DCIM, kamera..) már rég kitöröltem, a telefont nem érdekli. Bedühödtem kicsit, odinnal ráhúztam egy teljes stock firmware-t partícionálással és még ez után is azzal a képpel töltött be a tf.

pls help, elhiszem, h a gépnek ez a kép a kedvence, tk az enyém is, de maga a jelenség nagyon idegesít

mit töröljek és honnan?
nagyon köszi

failed

• Vendég
« Reply #1462 Dátum: 2013, 07 29, 11:51:40 »
Kérnék egy kis segítséget mert nagyon elakadtam..

Pár hete letöltöttem egy jpeg képet amit beállítottam háttérnek és azóta bármi themed romot/modot felteszek (Foxhound, Omega..) mindig ez a kép lesz a háttér (mindig full wipe, factory reset, cache és Dalvik wipe). Az általam ismert mappákból (DCIM, kamera..) már rég kitöröltem, a telefont nem érdekli. Bedühödtem kicsit, odinnal ráhúztam egy teljes stock firmware-t partícionálással és még ez után is azzal a képpel töltött be a tf.

pls help, elhiszem, h a gépnek ez a kép a kedvence, tk az enyém is, de maga a jelenség nagyon idegesít

mit töröljek és honnan?
nagyon köszi

semmi különös oka nincs, ennek igy kell müködnie addig amig a gmail fiókoddal szinkronizálod a telepítésed.
Oda menti, és onnan le is szedi.  Állíts be másikat, csinálj gmail biztonsági mentést, a következőben már ezt az újat hozza vissza majd.

Nem elérhető lilo

• PDA: S4 9505
  • PDA ROM: INDIE 9.0
« Reply #1463 Dátum: 2013, 07 29, 15:45:48 »
semmi különös oka nincs, ennek igy kell müködnie addig amig a gmail fiókoddal szinkronizálod a telepítésed.
Oda menti, és onnan le is szedi.  Állíts be másikat, csinálj gmail biztonsági mentést, a következőben már ezt az újat hozza vissza majd.

és lőn, köszi!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1464 Dátum: 2013, 07 29, 20:13:57 »
ez érdekes... nekem is a gmaillel van szinkronizálva a teló már s1 óta és nem váltottam gmailt... de nekem egyszer nem hozta vissza a hátteremet újratelepítésnél még akkor se, ha azt kértem hogy visszaállítás a gmail fiókról:D

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1465 Dátum: 2013, 07 29, 20:18:34 »
ez érdekes... nekem is a gmaillel van szinkronizálva a teló már s1 óta és nem váltottam gmailt... de nekem egyszer nem hozta vissza a hátteremet újratelepítésnél még akkor se ha azt kértem hogy visszaállítás a gmail fiókról:D

Szerintem a Samsung acc állítja vissza a hátteret, sms-t. Rá is kérdez, hogy megtegy-e telepitésnél.

Bárhonnan, bármikor. Tapatalk

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
« Reply #1466 Dátum: 2013, 07 29, 21:38:45 »
Az S4-esem kapott szombaton új kijelzőt. Sajnos nem tudtam visszapakolni rá a gyári szoftot úgyhogy a srác nézett nagyott amikor a 9505G -t írt ki  a készülés és Google féle Android futott rajta.
Kaptam a javítás kellemetlenségeiért cserébe egy fóliát is. Matt verzió, de nem rontja el a kijelző (jelenleg) szép képét.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #1467 Dátum: 2013, 07 29, 23:38:18 »
Az S4-esem kapott szombaton új kijelzőt. Sajnos nem tudtam vissza pakolni rá a gyári szoftot ugyhogy a srác nézett nagyott amikor a 9505G -t írt ki  a készülés és Google féle Android futott rajta.
Kaptam a javítás kellemetlenségeiért cserébe egy fóliát is. Matt verzió, de nem rontja el a kijelző (jelenleg) szép képét.
hehe, marhaság ez a garancia vesztés, hagynám, hogy mindenki úgy csinálja a romolást ahogy akarja. A gugli verzió milyen? Volt nexus 7 em, valahogy olyan sablonos, túl egyszerű.

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1468 Dátum: 2013, 07 30, 06:11:14 »
hehe, marhaság ez a garancia vesztés, hagynám, hogy mindenki úgy csinálja a romolást ahogy akarja. A gugli verzió milyen? Volt nexus 7 em, valahogy olyan sablonos, túl egyszerű.

Hat azert ha ez okbol teglasodik en mint gyarto nem ereznem kotelezonek a cserejet.. :) szal valahol megertem... ha lenhetne csinalni es a gyartonazonnal ugrana es cserelne megjelennek a szoftok amit csak felraksz es helybol teglasit.. 2 havonta uj telefon?;) vagy ha csak mar karcos uj telefon?:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1469 Dátum: 2013, 07 30, 06:12:29 »
Masik... ugy latoma hirpotaloknak mar fizetnek hogy huzza le a samsungot :D amikor a sony z kijott istenitve volt.. az activot meg meglehuzzak remek :D

Nem elérhető Locuste

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: WAYTEQ
  • PDA: SGS 4 9505 16G BLACK, SAMSUNG P7510 16G
  • PDA ROM: ICS 4.0.4
« Reply #1470 Dátum: 2013, 07 30, 09:42:39 »
Sziasztok!

2 dolog, amit  nem  tudok hova tenni.

1. Kicsit nyomom meg a menu gombot, de 10-9x a task manager jön be.
2. Néha, főleg amikor otthon vagyok, hívást indítok, rezeg egyet, és rezgő üzemmódba vált hangosról, mintha tudná, hogy itthon vagyok, és akkor kuss van :D
persze ez nem mindig jó, főleg akkor nem, amikor hívást várok.

Ezekre valami épkézláb magyarázat?

Nem elérhető Joci111

• Navigáció / Navigation: I8000
  • PDA: I8000
  • PDA ROM: NXXJE3/XEHJE5/XXJD1
« Reply #1471 Dátum: 2013, 07 30, 19:49:23 »
Sziasztok

S4-esem kijelző cserérés lett.Az lenne a kérdésem,hogy ki lehet e cserélni külön csak az üveget?Megrendeltem, meg is jött külön az üveg ,de nincs rajta semmilyen öntapadós rész. Valaki tud ilyen illetőt aki foglalkozik kijelző üveg cserével..? KÖszi

Nem elérhető color6

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: SGS FOUR I9505
  • PDA ROM: R2D2 MIX v1.0
« Reply #1472 Dátum: 2013, 07 30, 20:56:01 »
Sziasztok

S4-esem kijelző cserérés lett.Az lenne a kérdésem,hogy ki lehet e cserélni külön csak az üveget?Megrendeltem, meg is jött külön az üveg ,de nincs rajta semmilyen öntapadós rész. Valaki tud ilyen illetőt aki foglalkozik kijelző üveg cserével..? KÖszi

Pont fordítva csináltad előbb keresni kellett volna valakit aki vállalja és vele konzultálni mit is rendelj.
Félek nem fog sikerülni, mert az LCD és az érintő üveg gyárilag ragasztott és nem szétszehető.
Emiatt nem eredeti az érintő üveg amit kaptál.
Sajnos sok a rossz tapasztalat ezen érintőkkel.
color6

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
« Reply #1473 Dátum: 2013, 07 30, 21:35:31 »
Sziasztok

Sajnos én sem tudok pozitívat mondani. Megkérdeztem a samsung-os srácot hogy mennyi egy kijelző csere, garival áfával szereléssel együtt és 38 körüli árat mondott, ami annyira nem vészes, de nem is kevés.

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #1474 Dátum: 2013, 07 31, 09:57:10 »
 :hmm: Nyomtam egy gyári beállítás visszaállítást azóta nem találom az "időjárás zárolt képernyőn" opciót...  :( Viszont a fogyasztás 5 óra alatt nem 25% legalább, hanem 5%...  :hmm: