0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Szia Mindenkinek!Szeretném rootolni a telefont és azt kérdezném hogy melyik root fájl kell a FAQ leirtak közül a vagy b verzió?A telefonon:AP I9505XXUAMDM CP:I9505XXUAMDM CSC:I9505XXAMDBKöszönöm előre is a segítséget.
Én úgy olvastam hogy annyi a különbség hogy b változatban az első egy root fájl a második pedig egy eredeti állapot visszaállításhoz való fájl... az a-t viszont MDM előtti firmware verzióra írja... De neked úgy látom pont MDM van.
Akkor ezekszerint nekem a B változatú root fájl kell?
Hali
Írtam püt.PÜ hegyek.
Hi.A rom az tartalmazza a kernelt is? Mitöl függ hogy milyen kernelt tegyek rá?
Köszi a választ.Utolsó kérdésem az lenne, hogy a full wipe, és a factory reset között van különbség? Megegyezik a hatása a telefonban lévő gyári adatok vissza állitásával?
Olyan bajom van, hogy hiába megyek rá h szinkronizáljon, gmail, chrome, elkezd a kör forogni, de kiírja, h a szinkronizálás letiltva. Why? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Beállítások > Adathasználat > Menü gomb > Adatok automatikus szinkronizálása pipálva van?
Sziasztok valaki esetleg nem tud olyan gyari romot amiben semmi mas mokolas nincs azon kivul hogy deodexed es rootolt de azse gaz ha nem rootolt alapbol... most ezt a world premier romot(kat) nyuzom de ebbol deodexed csak uhy van fent hogy meg pluszba mookolt... es hat nem tudom.a jatekok mintha akadnanak... igazabol azert kene teljeseb stock rom hogy tudjam temazni..Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Nalam ez az mf8 nagyon zabalja az aksit foleg a kijelzo... masnal van hasonlo?-.-Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Sziasztok.Romcserét hajtottam végre, előtte a TWRP-ben csináltam egy full wipetot , Odinal toltam fel a ROMOT, de miután újra bootol a Galaxys4 feliratnál tovább nem tölt be....Ötlet? amugy Gyári Telenoros Mea romrol vanszó