Sziasztok! Mult het penteken vettem egy galaxy s4et, de nem akkor leptem be a galaxy s tulajok taboraba hanem mar a legelso galaxytol. Hasznaltam mindegyik tipust, viszont meg ilyet nem tapasztaltam: A telefon elso kezhezvetelenek elso 5 perceben ilyen hiabakat tapasztaltam hogy a kijelzo reakcio ideje mintha lassu lenne, tehat pl ha belepek a bellitasok menube (ahol fekete a hatter ott adodik ki a legjobban a hiba) a betuk illetve a fejlecek gorgetesre elmosodnak. A telefon bongeszojebe vaó belepeskor, illetv ott a cimsorra rakattintva, amikor a billentyuzet felugrik a kijelzo abban a pillanatban csikozni kezd. A telefonban rezgeskor valami berezonal (nem az akku ezt megneztem). Es a legdurvabb hiba, amin a legjobban meglepodtem, mert ugye az elozoeket a "rezgesos hiban" kivul be lehetne tudni fw hibanak, de azt, hogy amikor komolyabban korbe neztem a telefont es azt lattam, hogy az egesz megvan csavarodva nem hittem a szememnek.... azt hittem rosszul latok... kijelzovel lefele letettem az asztalra, hogy leteszteljem tenyleg jol latok e? Billeg e a telefon a ket sarkanal mozgatva? Es sajnos van benne egy 1,5 mm hajlat. Mindezen tapasztalatokat ugy irom hogy termeszetesen minden tesztelgetesemnel, melyeket hibanak velek melle volt teve egy masik s4 is, viszont az nem produkalt ilyen hibakat, egy kozos hiba volt a "bongeszobe belepve csikozo kijelzo". Mi errol a velemenyetek? Talalkoztatok ilyen vagy hasonlo hibakkal? A felre ertesek vegett a telefon termeszetesen nem clone, nem hasznaltan lett veve, zsir uj, en vettem le rola mjnden foliat! Elnezest a gepelesi hibakert de telorol irtam. Kivancsiam varom a velemenyeteket illetve a Ti hasonlo eszreveteleteiteket.