2024, 11 30, 06:26:07

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395770 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető mazsiba

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 8.0 BTU
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #1275 Dátum: 2013, 07 06, 15:10:28 »
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy nekem a telefonom vodás és fölrakhatom rá a független JB?
Van olyan ROM amihez nem kell root és ajánljátok?
Odinall a felrakás megy ez a készülék elött S2 volt.
Köszi elöre is!
Üdv:
Mazsiba

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1276 Dátum: 2013, 07 06, 16:48:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy nekem a telefonom vodás és fölrakhatom rá a független JB?
Van olyan ROM amihez nem kell root és ajánljátok?
Odinall a felrakás megy ez a készülék elött S2 volt.
Köszi elöre is!
Üdv:
Mazsiba

Root egyik romhoz se kell ha nem hasznalsz olyab progit aminek kell root es attol hogy vodas barmilyeb romot felrakhatsz ra ...;)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető mazsiba

• PFC Fan
« Reply #1277 Dátum: 2013, 07 06, 18:17:15 »
Root egyik romhoz se kell ha nem hasznalsz olyab progit aminek kell root es attol hogy vodas barmilyeb romot felrakhatsz ra ...;)

Köszönöm!Még annyit ha nem nagy kérés akkor kaphatok egy linket amit érdemes felrakni és olyan kellene amit odinnal tudok feltenni.
Ha lehet egy navigációs progi is kellene amit felraktam az nem meg felelő felbontású.
Köszön9m!
Üdv:Mazsiba

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1278 Dátum: 2013, 07 06, 18:19:25 »
Hát én egyszer voltam, akkor se tudtak segíteni, de nagyon jó fejek és készségesek. Pontosan nem tudom a címet, de asszem ez a Samsung HQ, és bent van a budaörsi teccsó mögött... Eléggé el lehet keveredni... :)

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #1279 Dátum: 2013, 07 06, 23:05:26 »
Sziasztok!

Mar irtam ezzel kapcsolatban,de semmi valasz nem jott sajnos! Gondoltam most keppekkel is alatamasztom mi a problemam! Nos az Opera classic bongeszom betumerete szinte alig olvashato,olyan kicsi! De ma jatszani szerettem volna az egyik jatekkal es ugy el van csuszva minden,hogy hasznalhatatlanna valt! Mi a sz...r miatt van ez? Es meg fene tudja hany alkalmazasomnal foj ez kiderulni! Artu azt irta,hogy vmi "layout dolog" lehet,de ehhez o nem ert! Vakaki tudna segiteni!? Ha novelem a betumeretet normalrol nagyra a beallitasokban az sem oldja meg a problemamat!

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #1280 Dátum: 2013, 07 06, 23:36:23 »

Ez lemaradt

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #1281 Dátum: 2013, 07 07, 02:17:06 »
Sziasztok!

Mar irtam ezzel kapcsolatban,de semmi valasz nem jott sajnos! Gondoltam most keppekkel is alatamasztom mi a problemam! Nos az Opera classic bongeszom betumerete szinte alig olvashato,olyan kicsi! De ma jatszani szerettem volna az egyik jatekkal es ugy el van csuszva minden,hogy hasznalhatatlanna valt! Mi a sz...r miatt van ez? Es meg fene tudja hany alkalmazasomnal foj ez kiderulni! Artu azt irta,hogy vmi "layout dolog" lehet,de ehhez o nem ert! Vakaki tudna segiteni!? Ha novelem a betumeretet normalrol nagyra a beallitasokban az sem oldja meg a problemamat!

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login

Ez lemaradt

Szerintem egyszerűen az a baj, hogy egyik sincsen FullHD-ra felkészítve..

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető mazsiba

• PFC Fan
« Reply #1282 Dátum: 2013, 07 07, 07:41:06 »
Sziasztok!
Talákozott valaki olyannal hogy miután a rom frissített azóta a térerőm szórakozik.Még az a rom volt amit a készülék vásárlásnál volt rajta addig nem csinált ilyet.
Ha valaki tud valamit akkor kérem jelezze nekem.
A készülék vodás.
Üdv:
Mazsiba

Nem elérhető waybill

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S4
  • PDA ROM: I9505XXUBMF4
« Reply #1283 Dátum: 2013, 07 07, 09:35:16 »
Sziasztok,

Gyári romnál  a play áruház nem indul, van ötlet valakinek? nincs buherálva még...

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #1284 Dátum: 2013, 07 07, 10:24:04 »
Sziasztok,

Gyári romnál  a play áruház nem indul, van ötlet valakinek? nincs buherálva még...

Nem tiltottál le valami szolgáltatást/programot, ami hozzá köthető? Nekem az volt a bajom egyszer.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Locuste

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: WAYTEQ
  • PDA: SGS 4 9505 16G BLACK, SAMSUNG P7510 16G
  • PDA ROM: ICS 4.0.4
« Reply #1285 Dátum: 2013, 07 07, 10:56:51 »
Sziasztok!
Talákozott valaki olyannal hogy miután a rom frissített azóta a térerőm szórakozik.Még az a rom volt amit a készülék vásárlásnál volt rajta addig nem csinált ilyet.
Ha valaki tud valamit akkor kérem jelezze nekem.
A készülék vodás.
Üdv:
Mazsiba

Én is frissítettem, és nekem is néha elmegy a térerő. Újraindítás, és oké. Nem tudom hogyan lehetne orvosolni. T-s vagyok, semmi rom meg root meg ilyesmi, csak a legújabb OTA frissítés...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1286 Dátum: 2013, 07 07, 11:04:48 »
Én is frissítettem, és nekem is néha elmegy a térerő. Újraindítás, és oké. Nem tudom hogyan lehetne orvosolni. T-s vagyok, semmi rom meg root meg ilyesmi, csak a legújabb OTA frissítés...
xar a modem,azt kéne cserélni..

Nem elérhető mazsiba

• PFC Fan
« Reply #1287 Dátum: 2013, 07 07, 11:30:57 »
xar a modem,azt kéne cserélni..
Akkor szeretnék kérni amivel cserélni tudom.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1288 Dátum: 2013, 07 07, 12:43:07 »
Sziasztok!

nem lenne egyszerubb ha rakuldened odinnal vmelyik gyari romot vagy mar probaltad ?:) lehet megoldana

Nem elérhető waybill

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S4
  • PDA ROM: I9505XXUBMF4
« Reply #1289 Dátum: 2013, 07 07, 15:37:20 »
Nem tiltottál le valami szolgáltatást/programot, ami hozzá köthető? Nekem az volt a bajom egyszer.

Hi, köszi, tényleg valamit letiltottam amit nem kellett volna, sikerült életrekeltenem..

Köszi!

Nem elérhető pakobo

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: errpr
  • PDA: Samsung galaxy s i9100
  • PDA ROM: 4.0.3 stock
« Reply #1290 Dátum: 2013, 07 07, 15:55:34 »
Sziasztok! Mult het penteken vettem egy galaxy s4et, de nem akkor leptem be a galaxy s tulajok taboraba hanem mar a legelso galaxytol. Hasznaltam mindegyik tipust, viszont meg ilyet nem tapasztaltam: A telefon elso kezhezvetelenek elso 5 perceben ilyen hiabakat tapasztaltam hogy a kijelzo reakcio ideje mintha lassu lenne, tehat pl ha belepek a bellitasok menube (ahol fekete a hatter ott adodik ki a legjobban a hiba) a betuk illetve a fejlecek gorgetesre elmosodnak. A telefon bongeszojebe vaó belepeskor, illetv ott a cimsorra rakattintva, amikor a billentyuzet felugrik a kijelzo abban a pillanatban csikozni kezd. A telefonban rezgeskor valami berezonal (nem az akku ezt megneztem). Es a legdurvabb hiba, amin a legjobban meglepodtem, mert ugye az elozoeket a "rezgesos hiban" kivul be lehetne tudni fw hibanak, de azt, hogy amikor komolyabban korbe neztem a telefont es azt lattam, hogy az egesz megvan csavarodva nem hittem a szememnek.... azt hittem rosszul latok... kijelzovel lefele letettem az asztalra, hogy leteszteljem tenyleg jol latok e? Billeg e a telefon a ket sarkanal mozgatva? Es sajnos van benne egy 1,5 mm hajlat. Mindezen tapasztalatokat ugy irom hogy termeszetesen minden tesztelgetesemnel, melyeket hibanak velek melle volt teve egy masik s4 is, viszont az nem produkalt ilyen hibakat, egy kozos hiba volt a "bongeszobe belepve csikozo kijelzo". Mi errol a velemenyetek? Talalkoztatok ilyen vagy hasonlo hibakkal? A felre ertesek vegett a telefon termeszetesen nem clone, nem hasznaltan lett veve, zsir uj, en vettem le rola mjnden foliat! Elnezest a gepelesi hibakert de telorol irtam. Kivancsiam varom a velemenyeteket illetve a Ti hasonlo eszreveteleteiteket.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1291 Dátum: 2013, 07 07, 16:06:19 »
Sziasztok! Mult het penteken vettem egy galaxy s4et, de nem akkor leptem be a galaxy s tulajok taboraba hanem mar a legelso galaxytol. Hasznaltam mindegyik tipust, viszont meg ilyet nem tapasztaltam: A telefon elso kezhezvetelenek elso 5 perceben ilyen hiabakat tapasztaltam hogy a kijelzo reakcio ideje mintha lassu lenne, tehat pl ha belepek a bellitasok menube (ahol fekete a hatter ott adodik ki a legjobban a hiba) a betuk illetve a fejlecek gorgetesre elmosodnak. A telefon bongeszojebe vaó belepeskor, illetv ott a cimsorra rakattintva, amikor a billentyuzet felugrik a kijelzo abban a pillanatban csikozni kezd. A telefonban rezgeskor valami berezonal (nem az akku ezt megneztem). Es a legdurvabb hiba, amin a legjobban meglepodtem, mert ugye az elozoeket a "rezgesos hiban" kivul be lehetne tudni fw hibanak, de azt, hogy amikor komolyabban korbe neztem a telefont es azt lattam, hogy az egesz megvan csavarodva nem hittem a szememnek.... azt hittem rosszul latok... kijelzovel lefele letettem az asztalra, hogy leteszteljem tenyleg jol latok e? Billeg e a telefon a ket sarkanal mozgatva? Es sajnos van benne egy 1,5 mm hajlat. Mindezen tapasztalatokat ugy irom hogy termeszetesen minden tesztelgetesemnel, melyeket hibanak velek melle volt teve egy masik s4 is, viszont az nem produkalt ilyen hibakat, egy kozos hiba volt a "bongeszobe belepve csikozo kijelzo". Mi errol a velemenyetek? Talalkoztatok ilyen vagy hasonlo hibakkal? A felre ertesek vegett a telefon termeszetesen nem clone, nem hasznaltan lett veve, zsir uj, en vettem le rola mjnden foliat! Elnezest a gepelesi hibakert de telorol irtam. Kivancsiam varom a velemenyeteket illetve a Ti hasonlo eszreveteleteiteket.
az első hibák a csavarodáson ívül mint firmware hibák nem ártana feltenned a legfrissebb romot(főleg ha bekapcsolás óta otán se frissült a telefonod)... ettől ezek mindegyike megoldódik. A csavarodás az nem tudom... az enyém nem bilelg nincs megcsavarodva az megérne annyit hogy vissza vidd és cseréltesd...

hm LOOOL és tényleg ha a telót megfogod két átlós sarkánál és finoman megtekered ki lehet tekerni...:D most ezt nem tudom hova rakni... kicsit vicces meg csalódás is hogy ezt adták nekem 180 ezerért...:Dde persze utána vissza is tekerhető...:D és ahogy nézrm ez nem másnak a hibája mint az alu keretnek-.-

Nem elérhető pakobo

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: errpr
  • PDA: Samsung galaxy s i9100
  • PDA ROM: 4.0.3 stock
« Reply #1292 Dátum: 2013, 07 07, 16:36:43 »
Hat en nem nagyon akarom/merem tekergetni... Es remelem a samsung megoldasa sem az lesz, hogy visszatekerik majd.... Sajnos a telo valoban nem frissült magatol, mert nem magyar fw van rajta, azt hiszem aprilisi a kernel, de hat ez a legkevesebb ez megoldhato. De ez h megvan hajolva es a rezgese is gagyi ez zavar a legjobban. (Bar lehet hogy van osszefügges) Nem ertem hogy adhat ki ilyet a  samsung. Ezeket leszamitva nagyon jo telo es tovabbra is ilyet szeretnek csak hibatlant!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1293 Dátum: 2013, 07 07, 16:46:50 »
Hat en nem nagyon akarom/merem tekergetni... Es remelem a samsung megoldasa sem az lesz, hogy visszatekerik majd.... Sajnos a telo valoban nem frissült magatol, mert nem magyar fw van rajta, azt hiszem aprilisi a kernel, de hat ez a legkevesebb ez megoldhato. De ez h megvan hajolva es a rezgese is gagyi ez zavar a legjobban. (Bar lehet hogy van osszefügges) Nem ertem hogy adhat ki ilyet a  samsung. Ezeket leszamitva nagyon jo telo es tovabbra is ilyet szeretnek csak hibatlant!
Nem a samsung helyből visszaofja dobni hogy "nem rendeltetés" szerű használat..:) ezt a tekergetést meg ne úgy értsd hogy nekifeszülsz ha nem konkrétan akár enynit az is okozhat hogy zsbere vágod és kicsit szűkebb a zsebb és leülsz vele...:) de kb ennyi erő se kell hozzá.. lehet direkt ilyen hogy rugalmasabb legyen a telo és ne törjön el a zsebben xD

Nem elérhető iiulaszlo

• PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: JZO54K.N7000XXLT5
« Reply #1294 Dátum: 2013, 07 07, 17:47:32 »
Sziasztok!

Kijelző sötét de a telefon működik, szeretnék egy programot ami segítségével a pc-n látható, kezelhető a telefon(kijelzője). Tudnátok ilyet javasolni nekem? Milyen kulcsszavakkal keressem? Köszönöm a segítséget!

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #1295 Dátum: 2013, 07 07, 18:49:06 »
az első hibák a csavarodáson ívül mint firmware hibák nem ártana feltenned a legfrissebb romot(főleg ha bekapcsolás óta otán se frissült a telefonod)... ettől ezek mindegyike megoldódik. A csavarodás az nem tudom... az enyém nem bilelg nincs megcsavarodva az megérne annyit hogy vissza vidd és cseréltesd...

hm LOOOL és tényleg ha a telót megfogod két átlós sarkánál és finoman megtekered ki lehet tekerni...:D most ezt nem tudom hova rakni... kicsit vicces meg csalódás is hogy ezt adták nekem 180 ezerért...:Dde persze utána vissza is tekerhető...:D és ahogy nézrm ez nem másnak a hibája mint az alu keretnek-.-

Egy selejt telefon az s4.... na jó ez túlzás, de sok kamu reklám stb, nem éri az árát... olyan hibákkal dobták piacra, hogy az már gáz...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1296 Dátum: 2013, 07 07, 19:04:37 »
Egy selejt telefon az s4.... na jó ez túlzás, de sok kamu reklám stb, nem éri az árát... olyan hibákkal dobták piacra, hogy az már gáz...
Hát azért én ennyire nem vagyok vele negatív.. tény és való hogy az s2vel jó útra léptek anno imádtam... s3-t szinte utáltam ezért is váltottam gyorsan s4 re amikor kijött... de valahogy mégis kezdi a szivembe lopni magát... az a baj hogy más gyártóban nem érzek látok ennyi potenciát... htcnek a szerviz része hagy maga után kívánni valót... sony hm nos anno ért velük szemben egy nagyon nagyon csalódás bár azóta rengeteget változott de valahogy még mindig nem ... főleg ahogy ismerősöm járt a sony z-vel, applét sose veszek... nokia ha kiadna androidos telót szó nélkül váltanék mert egyelőre a wp nem az én világom:)

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #1297 Dátum: 2013, 07 07, 19:45:38 »
 :hmm: Érdekes... Nekem semmi ilyen hiba nincs amiről fentebb írtatok.. Tökéletesen működik, és hibátlan a készülék. Én csak a méretével nem tudok megbékélni.. Túl kicsi a Note2 után... Épp ezért nem szeretem  :)

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #1298 Dátum: 2013, 07 07, 20:09:49 »
:hmm: Érdekes... Nekem semmi ilyen hiba nincs amiről fentebb írtatok.. Tökéletesen működik, és hibátlan a készülék. Én csak a méretével nem tudok megbékélni.. Túl kicsi a Note2 után... Épp ezért nem szeretem  :)
Szóról szóra egyetértek ! (én is NoteII-ről jöttem "vissza")
Eddig (5 hete) semmi probléma. Csak a szeretett SII-höz tudom hasonlítani.

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #1299 Dátum: 2013, 07 07, 20:15:05 »
Szóról szóra egyetértek ! (én is NoteII-ről jöttem "vissza")
Eddig (5 hete) semmi probléma. Csak a szeretett SII-höz tudom hasonlítani.
Május 7.-e óta van meg, de még most is azonnal elcserélném NoteII-re  :) Túl kicsi nekem..