Nem fog ez jönni hivatalosan a mi régiónkba szerintem. Tehát azt valószínűsítem, nálunk marad hivatalosan a 2 év Samsung garis I9505 amelynek alternatívája lehet a GSM boltos garival rendelkező I9500 és valószínűleg ez a felturbózott S800-as változat. S800 + Adreno 330 nagyon erős keverék, de jó ideig nem lesz olyan alkalmazás ami profitálni fog belőle. A +300Mhz és az erősebb GPU pedig arra enged következtetni, hogy komoly gondjai lesznek aksi üzemidőben. Számok alapján ez akár 15-20% többletfogyasztást is eredményezhet. Ehhez a teljesítményhez legalább a Note2 3100mAh aksija kellene.
Erősnek erős lesz, kérdés mennyire lesz ez egyensúlyban az aksi üzemidővel.
Az biztos, ha elárasztják vele a világot, és hozzánk is jönne 2 éves gyártói garival, az I9505 az utolsó Samsung csúcsmodellem, mert ez a pofátlanság teteje lenne, és az S4 tulajok nyilvános arcon köpése.
De ennek a valószínűsége szerintem igen csekély.
Burkolt "teszt" lesz ez Note3 megjelenés előtt. Megnézik minden okés e a hardverrel, így valószínű igen karcsú darabszámban fog megjelenni, és a felmerülő problémákat bőven lesz idejük orvosolni Note3 érkezéséig.
Egyfajta "limited edition" szériára gondolok, ami kétlem hogy 220k alatt fog nyitni.
Az sem kizárt, hogy ez lesz az S5-ben, egy nagyobb IPS megjelenítővel, és egyéb hardveres újdonságokkal. Egyfajta tesztüzem lesz ez, amiből nyereséget fognak generálni. Ha így lesz jól csinálják.
Lehet, hogy több tipped is bejön ezek közül. Majd meglátjuk.
Olyan nagyon sokkal talán nem jelenik meg a Note III előtt, hogy tesztkütyü lenne. Inkább arra gondolok úgy vannak vele, hogy nagy nektek a Note? Sebaj, megkapjátok majdnem ugyanazt kicsiben.
Minden szegmens apró rését ki akarják tölteni kínálattal, azután meglátják mennyire fogy.
Így lett a Note is, és az bejött.
Igaz ez most nem egészen ugyanaz, mert volt már az S4, csak felturbózták a Note III hardverével. Éppen csak a plusz 1 giga memóriát, meg a tollat nem kapja meg.
Ezekben a mindenféle változatokban inkább valamit le szoktak spórolni (pl. Mini, por és cseppálló kivitel, avagy a Note 8.0), most meg bővítettek.
Proci van, biztos rendeltek már a Note-hoz, akkor miért ne próbálkozzanak ezzel is.
Az akku és az üzemidő az jó kérdés. Azért nemcsak az van, hogy +400 MHz, de a gyártástechnológia már 28 nm-esre csökkent. Ezzel energiatakarékosabb is az elődnél. A szaldó meg majd kiderül.
Valamelyik cikkben igen jókat olvastam a Snapdragon 800-ról.
Jelenleg tényleg nehéz elképzelni, hogy ha valaki vesz egy ilyet, akkor mi indokolná 1-2 éven belül lecserélni. Vagy akár több.