2024, 11 29, 20:45:52

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395739 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
  • Nem: Dehogynem !
  • Navigáció / Navigation: My Way
  • PDA: i9505
  • PDA ROM: ROM nélkül használom a készülékem.
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #1025 Dátum: 2013, 06 18, 17:03:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi.Kíváncsi lennék majd,hogy a Carbon mennyire használható.
Most nézem férfi vagy  :oops: :D

Amúgy a Carbon eddig ok. Valamiért beakad egyszer a kamera, kellett egy restart. ( sok ilyent nem játszhat velem )
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
« Reply #1026 Dátum: 2013, 06 18, 17:05:25 »
Srácok, most tényleg egy jó csajos képet kell beraknom a profilképnek ahhoz, hogy valaki iránymutatást tudjon adni? Ezt a szexista hozz állást!  :D
Szerintem Unlock warez, és ezért nem ír senki nyilvánosan. Nem azért , mert nem látszik a mellbimb@d  :)
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

Nem elérhető FIREBLADE

• Nem: Férfi
  • Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #1027 Dátum: 2013, 06 18, 17:26:03 »

Amúgy a Carbon eddig ok. Valamiért beakad egyszer a kamera, kellett egy restart. ( sok ilyent nem játszhat velem )
na az öreg kecske is megnyalta a sót ;D ( tévesen) :D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
« Reply #1028 Dátum: 2013, 06 18, 17:32:04 »
na az öreg kecske is megnyalta a sót ;D ( tévesen) :D

Ne Offolj itt !  :D ;)

Nem elérhető mako34

• PFC Fan
  • PDA: galaxy S5 G900F
« Reply #1029 Dátum: 2013, 06 18, 19:44:21 »

Bocs,azt hittem te is ezt az avatart használtad. :)De akkor a Djembey slimes romra gondoltál.
Olvasgattam a Carbon ról az XDA-n.Személy szerint tartok az AOKP-s cuccoktól!S3-as romokból ki indulva.

Nem elérhető gcsomesz

• PDA: Galaxy Tab
  • PDA ROM: P1000XXJID
« Reply #1030 Dátum: 2013, 06 18, 21:08:21 »
Szerintem Unlock warez, és ezért nem ír senki nyilvánosan. Nem azért , mert nem látszik a mellbimb@d  :)
Azt hittem már negatív diszkriminációban részesültem.... :D
Akkor privátban egy üzenetért nagyon hálás lennék. :)

Nem elérhető mako34

• PFC Fan
  • PDA: galaxy S5 G900F
« Reply #1031 Dátum: 2013, 06 18, 21:43:50 »

Akkor privátban egy üzenetért nagyon hálás lennék. :)
[/quote]
Ment a Pü! :ok:

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #1032 Dátum: 2013, 06 20, 06:31:45 »
sziasztok.

a beállítások\egyebek\alkalmazáskezelő -> mind  fülön belül van egy csomó "felteleített" progi, amit ikonként nem találok megpl pár játék, meg pl a Polaris office. Ha a készülék belső memóriájában nézem a system\app mappát, abban benne vannak ezel az .apk -k, és ha rábökök hogy telepítse, akkor megkérdezi hogy felülírja-e. ezután már használható pl a játék, vagy egy pdf fájlt is megnyithatok a Polaris-sal.
Tudja valaki hogy miért vannak ezek rejtve? Mert ezek szerint lehet benne még olyan progi is, amit én nem ismerek fel, viszont a készülékben mégsincs "rendesen" feltelepítve. (Vagy ez csak az én készülékemben ilyen :D  )

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1033 Dátum: 2013, 06 20, 07:46:33 »
sziasztok.

a beállításokegyebekalkalmazáskezelő -> mind  fülön belül van egy csomó "felteleített" progi, amit ikonként nem találok megpl pár játék, meg pl a Polaris office. Ha a készülék belső memóriájában nézem a systemapp mappát, abban benne vannak ezel az .apk -k, és ha rábökök hogy telepítse, akkor megkérdezi hogy felülírja-e. ezután már használható pl a játék, vagy egy pdf fájlt is megnyithatok a Polaris-sal.
Tudja valaki hogy miért vannak ezek rejtve? Mert ezek szerint lehet benne még olyan progi is, amit én nem ismerek fel, viszont a készülékben mégsincs "rendesen" feltelepítve. (Vagy ez csak az én készülékemben ilyen :D  )
Nekem a polaris alapbol felajanlotta telepites nelkul a pdf olvasast. Meg szerintem mindegyikbigy mukodik aminek meg nem latod az meg rendszerhez tartozik....:) vagy egy adott program hasznalja stb..

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
« Reply #1034 Dátum: 2013, 06 20, 19:08:08 »
Van egy új Samu FW Rom. Jedi S4X. Az R2 nek való ?  :D

Amúgy ahogy nézem elég komoly saját Settings appja van. Lehet majd egy mesét megér. Bár hogy miért MEA a bázisa....

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #1035 Dátum: 2013, 06 20, 22:35:22 »
Van egy új Samu FW Rom. Jedi S4X. Az R2 nek való ?  :D

Amúgy ahogy nézem elég komoly saját Settings appja van. Lehet majd egy mesét megér. Bár hogy miért MEA a bázisa....

inkább csinálja kend a romot, már izseg a pic.sám :D

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
« Reply #1036 Dátum: 2013, 06 21, 00:27:07 »

Hehehe. Pedig azt hittem lakodalom lesz belőle. :D

Hogy áll a romod?
You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rainfreezer

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galalxy S4 LTE Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100
« Reply #1037 Dátum: 2013, 06 21, 05:52:59 »
Aloha mindndenkinek!
Esetleg tudna valaki segiteni hogy tudom az s4-bol a marha jo tremobilos boot animaciot kicserelni.
A gyari samu tokeletes lenne.
Rosszul vagyok tole hogy minden bekapcsolaskor felebred a haz mert uvolt a telo ha kikapcsolas elott nem nemitottam le.
Gondolom root alap lesz hozza, de fozeleket nem akarok nekem megfelenek a gyari romok.
Elore is koszonom a segitseget

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #1038 Dátum: 2013, 06 21, 06:09:16 »
Aloha mindndenkinek!
Esetleg tudna valaki segiteni hogy tudom az s4-bol a marha jo tremobilos boot animaciot kicserelni.
Rosszul vagyok tole hogy minden bekapcsolaskor felebred a haz mert uvolt a telo ha kikapcsolas elott nem nemitottam le.
Gondolom root alap lesz hozza, de fozeleket nem akarok nekem megfelenek a gyari romok.
Mi lenne, ha egy független romot tennél rá? Egyből megszűnne a problémád. Amúgy nem értem, hogy miért kell kikapcsolni? Én egy héten egyszer szoktam újraindítani és csókolom.

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
« Reply #1039 Dátum: 2013, 06 21, 06:51:21 »
Aloha mindndenkinek!
Rootold, szedd ki a system/media/audio/ui mappából a PowerOn.ogg filet, majd ha akarod Rootold vissza egy mozdulattal. ( vagy cseréld ki neked tetsző .ogg kiterjedésű hangra. )

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
« Reply #1040 Dátum: 2013, 06 21, 06:54:34 »
Hehehe. Pedig azt hittem lakodalom lesz belőle. :D

Hogy áll a romod?
Nem igazán sokat  melóztam eddig vele, mert szerintem sem igény nincs rá, sem pedig nagy durranást nem tudok elképzelni amit össze mixelek. De épp gondolkoztam, lehet szánok rá egy hétvégét, hátha..

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
« Reply #1041 Dátum: 2013, 06 21, 07:02:04 »
Jól beszopt@m a custom kernelekkel. Jöhet a full wipe + install, és kezdhetem ismét belakni.

Felraktam Torrente 2.0 romját, ezzel nem is volt semmi baj, gyári kernelt tartalmazott. Majd gondoltam kernelt cserélek, mert Torrentének bejött a Faux, gondoltam kipróbálom. Felraktam, nem volt WiFi. Mondom semmi gond, megy vissza a gyári. Igen ám, de miután visszaraktam, már azzal sem volt WiFi. Még mindig nem volt gond...Akkor megy fel az Adam kernel. Feltettem, jó lett a WiFi, de lagzottak a játékok. Mivel így nem mardhat ismét rápróbáltam a Faux-ra. A helyzet nem változott, így kezdtem hozzászokni a gondolathoz, hogy akkor vissza az Adam kernel, és a köv telepítésig max nem játszok. visszaraktam, de már azzal sincs WiFi.  :D
Addig ügyeskedtem, amíg minden lehetőség elúszott.
Szóval most kicsit elegem lett, így megy fel a I9505XXUBMF5-PRE-ROOTED-DEODEXED-SuperSlim ROM, ami full gyári + rootolt és deodex gyári kernellel. Egyszerűen annyira gyerekcipőben vannak a főzelékek, és kernelek jelen helyzetben, hogy sajnos nem maradt más hátra mint a gyári ROM.

Torrente ROM jó, nem volt gondom vele, de ez nem normális, hogy nála hiba nélküli a Faux kernel és nincs WiFi gondja, nálam meg nem bekapcsolható, pedig a telefonok egyformák. :hmm:

Backup sajnos (még) nem készült, de a franc se gondolta, hogy egy kernel cserétől ez lesz. :oops:
You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #1042 Dátum: 2013, 06 21, 07:09:14 »
Jól beszopt@m a custom kernelekkel. Jöhet a full wipe + install, és kezdhetem ismét belakni.
Jó tanuló pénz, hogy bütykölés előtt  legyen egy friss rom lementés. Én is jártam már hasonlóképpen, még egyszer nem fog megszivatni.

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
« Reply #1043 Dátum: 2013, 06 21, 07:10:22 »

Felraktam Torrente 2.0 romját, ezzel nem is volt semmi baj, gyári kernelt tartalmazott. Majd gondoltam kernelt cserélek, mert Torrentének bejött a Faux, gondoltam kipróbálom. Felraktam, nem volt WiFi. Mondom semmi gond, megy vissza a gyári. Igen ám, de miután visszaraktam, már azzal sem volt WiFi. Még mindig nem volt gond...Akkor megy fel az Adam kernel. Feltettem, jó lett a WiFi, de lagzottak a játékok. Mivel így nem mardhat ismét rápróbáltam a Faux-ra. A helyzet nem változott, így kezdtem hozzászokni a gondolathoz, hogy akkor vissza az Adam kernel, és a köv telepítésig max nem játszok. visszaraktam, de már azzal sincs WiFi.  :D
Addig ügyeskedtem, amíg minden lehetőség elúszott.
Szóval most kicsit elegem lett, így megy fel a I9505XXUBMF5-PRE-ROOTED-DEODEXED-SuperSlim ROM, ami full gyári + rootolt és deodex gyári kernellel. Egyszerűen annyira gyerekcipőben vannak a főzelékek, és kernelek jelen helyzetben, hogy sajnos nem maradt más hátra mint a gyári ROM.

Torrente ROM jó, nem volt gondom vele, de ez nem normális, hogy nála hiba nélküli a Faux kernel és nincs WiFi gondja, nálam meg nem bekapcsolható, pedig a telefonok egyformák. :hmm:

Backup sajnos (még) nem készült, de a franc se gondolta, hogy egy kernel cserétől ez lesz. :oops:
A telefonok véleményem szerint nem egyformák. Elég sok széria , gyártásidő stb is befolyásolhatják. Egy-egy adott alkatrész esetleges másik gépsoron történő gyártása is. Lehet hülyeség, de hidd el ez így van. Persze ez egy saját vélemény, de rengetegszer tapasztaltam már. Ezért is van ez a jelenség ( is ) ami neked most. Van akinél valami perfekt működik, a másik azt mondja ( pl egy romra ) hogy FC hegyek. UGYANAZZAL a szűz telepítéssel !!! És ezt személyesen is tapasztalom. Sajna ezért ( is ) nehéz olyan dolgot elkészíteni, pl romra gondolok , ami mindenkinél perfekt lenne...

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
« Reply #1044 Dátum: 2013, 06 21, 07:11:38 »
Jó tanuló pénz, hogy bütykölés előtt  legyen egy friss rom lementés. Én is jártam már hasonlóképpen, még egyszer nem fog megszivatni.
Nekem is figyel egy belakott Rom mentés, és egy teljesen szűz rendszer restoréra várva. ( mivel odinozni nem szeretnék )

Nem elérhető Rainfreezer

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galalxy S4 LTE Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100
« Reply #1045 Dátum: 2013, 06 21, 07:23:29 »
Nagyon szepen koszonom a segitseget, mind ket megoldas szimpatikus.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P3100-ről

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
« Reply #1046 Dátum: 2013, 06 21, 07:25:19 »
Nagyon szepen koszonom a segitseget, mind ket megoldas szimpatikus.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P3100-ről
Igazán nincs mit. Ha nem nagyon akarsz Romolni, akkor egyszerűen törlöd, vagy raksz be egy másik Boot hangot, ha Romolnál akkor amit a Moco írt. De lehet elég lenne egy CWM is, és pl csinálnék neked egy Zipet az origy boothanggal.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1047 Dátum: 2013, 06 21, 07:35:38 »
Aloha mindndenkinek!
Kikapcsolas helyett repulo mod vagy blokkolasi uzemmod es nem kell kapcsolgatni. Vagy jah rootold es torold. Vagy ha nem akarsz rootolni tolj ra odinnal egy fuggetlen romot ... wipolni se kell. Legabbis nekem nem kellett tmobilos gyari romra.

Nem elérhető ivi10

• PDA: LG G3 32 GB
« Reply #1048 Dátum: 2013, 06 21, 07:35:56 »
VN 3-as romnál nem működik a kamera(kamera leáll felirat), a 2-esnél igen. Mit kell átmásolnom a 2-esből, hogy tudjam használni, és a 3-as romról sem kelljen lemondanom?

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
« Reply #1049 Dátum: 2013, 06 21, 07:39:43 »
VN 3-as romnál nem működik a kamera(kamera leáll felirat), a 2-esnél igen. Mit kell átmásolnom a 2-esből, hogy tudjam használni, és a 3-as romról sem kelljen lemondanom?
Szió !  :) Figyu. A kamerának rengetek kiegészítő fájla van több helyen. ( pl system/lib/hw mappában is ) Nem vagyok benne biztos, sőt valószínű hogy nem elég csak a kamera appot átmásolni.