Jól beszopt@m a custom kernelekkel. Jöhet a full wipe + install, és kezdhetem ismét belakni.
Felraktam Torrente 2.0 romját, ezzel nem is volt semmi baj, gyári kernelt tartalmazott. Majd gondoltam kernelt cserélek, mert Torrentének bejött a Faux, gondoltam kipróbálom. Felraktam, nem volt WiFi. Mondom semmi gond, megy vissza a gyári. Igen ám, de miután visszaraktam, már azzal sem volt WiFi. Még mindig nem volt gond...Akkor megy fel az Adam kernel. Feltettem, jó lett a WiFi, de lagzottak a játékok. Mivel így nem mardhat ismét rápróbáltam a Faux-ra. A helyzet nem változott, így kezdtem hozzászokni a gondolathoz, hogy akkor vissza az Adam kernel, és a köv telepítésig max nem játszok. visszaraktam, de már azzal sincs WiFi.
Addig ügyeskedtem, amíg minden lehetőség elúszott.
Szóval most kicsit elegem lett, így megy fel a I9505XXUBMF5-PRE-ROOTED-DEODEXED-SuperSlim ROM, ami full gyári + rootolt és deodex gyári kernellel. Egyszerűen annyira gyerekcipőben vannak a főzelékek, és kernelek jelen helyzetben, hogy sajnos nem maradt más hátra mint a gyári ROM.
Torrente ROM jó, nem volt gondom vele, de ez nem normális, hogy nála hiba nélküli a Faux kernel és nincs WiFi gondja, nálam meg nem bekapcsolható, pedig a telefonok egyformák.
Backup sajnos (még) nem készült, de a franc se gondolta, hogy egy kernel cserétől ez lesz.