0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Tul képp R Ex - el bemész system / app mappába. Ott bal gomb multi select, majd kiválasztod ami majd esetleg kiírtasz, és copy. Áttotyogsz az sd hez, és csinálsz egy new folder " appok " vagy bármi mappát és paste. Utána garázdálkodj
No mentettem és töröltem is azzal a scriptel.De:) nekem ugyan annyi most is a ram és a rendszer tárterület is.Hát ez érdekes szerk.:Most néztem nem is csinált semmit Ugyan úgy 483fájl és 1,1GB a mappaAkkor valami rosszul csináltam pedig végig vitte és újra is indította
Hát ez szép lista csak a baj,h felét nem tudom melyik mi:-(S lehet van benne olyan amit viszon én használok vagy használnák.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Feleslegesen törölgeted a ram ugyan úgy el fog fogyni idővel.
amondó vagyok, h bekellene rakni a faqba, csak oda kéne írni mellé a 'Jelentését'. Aki tudja, hogy mi micsoda, oda írhatná mellé. Közös házi feladat Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Óhh de jó lenne Előre is örök hála mert valamelyik nem egyértelmű persze nem a gmail
Ismeri amúgy valaki a Carbon Romot ? Mindenkori favoritom. 2 napja Romoltam. Nem kell Samu FW ! Újra a Carbon You are not allowed to view links. Register or Login
Nem tartott sokaig a gyari rom imadatod... en is gondolkozom.mar vmin.. de az a baj hogy hozza szoktam mar a legyezgeteshez... jo lenne ha mas romok is hasznalnak ezeket a senzorokat...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
De amíg gyári FW - n voltam, addig az tényleg gyári volt. Sajna nem tudom mi az a legyezgetős technika.
A szaunában lévő hőfok árthat a telefonnak?
Hat nem tapizva ha nem elotte legyezve lapozol ecete.... kepeknel stb:)Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Sziasztok.Én is váltottam a S3-as ról 4-es re.Eddig úgy néz ki,hogy már nem kell félni a memória fogyás miatt sem,és a laggoktól sem!Szóval nagyon megvagyok elégedve! .Djembey deodexed super slim-jét raktam fel+TWRP+zárképernyő tűz effekt You are not allowed to view links. Register or Login Hibátlan!
Inkabb a pára...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Tehát akkor nem bírna ki 40percet? Ne kockáztassam inkább...
Szia. Üdv . Tyű de jó csaj vagy. ( amúgy én is azt használtam )
SziasztokRootoltam a drága I9505-öt ez alapján:You are not allowed to view links. Register or LoginMi a további teendőm hogy unlock-ot rakja rá?Nagyon köszönöm!