Sziasztok!
Én is s4 vásárláson töröm a fejem! Lenne pár kérdésem az S4 tuljdonosokhoz! átlag használat mellett is melegszik a telefon? Itt érteném a videó nézést, intrenetezést, zene hallgatást, telefonálást!
Plusz még rá akadtam valahol egy s4 tesztre! Ebből kimásoltam egy két dolgot!
Ezek a hibák megállják a helyüket?
Ez azért szomorú, mert sajnos messze nem tökéletes és még a Note II-höz képest is visszalépés. Erről később még írok, de előzetesen annyit, hogy általánosak az akadozások, belassulások, fagyogatások. Kár.
Már a képernyő feloldásánál gyanús lesz valami, mert egy csúcstelefontól nem viseljük el azt, hogy tétovázzon. Az S IV már itt tétovázik, azaz már egy ilyen egyszerű feladattal nehezen boldogul. Rém idegesítő az a másfél-két másodperc, ami eltelik az ujjunk végigsimítása és a képernyő feloldása között. A Note II-nél nincs (de az S III-nál sincs) ilyen. Aki azért vesz csúcstelefont, mert szereti, ha a telefon tudja vele tartani a lépést, az már itt csalódik a készülékben.
Nem gondolok én nagy dolgokra, csak például olyasmire, hogy a Galéria ne 10 másodperces várakozás, fekete képernyőt bámulás után nyíljon meg. Merthogy annyi alatt nyílik. Ha az embernek vannak fényképei szép számmal, akkor hosszú másodperceket tölt el minden egyes alkalommal, mire a galériában megjelennek az albumok
You are not allowed to view links.
Register or
Login