2024, 11 24, 08:39:00

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395230 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető norbertpalla

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: s2
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #100 Dátum: 2013, 05 05, 16:11:12 »
Sziasztok!

Én is s4 vásárláson töröm a fejem! Lenne pár kérdésem az S4 tuljdonosokhoz! átlag használat mellett is melegszik a telefon? Itt érteném a videó nézést, intrenetezést, zene hallgatást, telefonálást!
Plusz még rá akadtam valahol egy s4 tesztre! Ebből kimásoltam egy két dolgot!
Ezek a hibák megállják a helyüket?

Ez azért szomorú, mert sajnos messze nem tökéletes és még a Note II-höz képest is visszalépés. Erről később még írok, de előzetesen annyit, hogy általánosak az akadozások, belassulások, fagyogatások. Kár.

Már a képernyő feloldásánál gyanús lesz valami, mert egy csúcstelefontól nem viseljük el azt, hogy tétovázzon. Az S IV már itt tétovázik, azaz már egy ilyen egyszerű feladattal nehezen boldogul. Rém idegesítő az a másfél-két másodperc, ami eltelik az ujjunk végigsimítása és a képernyő feloldása között. A Note II-nél nincs (de az S III-nál sincs) ilyen. Aki azért vesz csúcstelefont, mert szereti, ha a telefon tudja vele tartani a lépést, az már itt csalódik a készülékben.

Nem gondolok én nagy dolgokra, csak például olyasmire, hogy a Galéria ne 10 másodperces várakozás, fekete képernyőt bámulás után nyíljon meg. Merthogy annyi alatt nyílik. Ha az embernek vannak fényképei szép számmal, akkor hosszú másodperceket tölt el minden egyes alkalommal, mire a galériában megjelennek az albumok
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #101 Dátum: 2013, 05 05, 16:17:46 »
idén sztem semmiképp,akkor csak jól kiba-sznának velünk  >:(
lattam en mar karon varjut!  :) ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #102 Dátum: 2013, 05 05, 17:30:22 »
Sziasztok!

Én is s4 vásárláson töröm a fejem! Lenne pár kérdésem az S4 tuljdonosokhoz! átlag használat mellett is melegszik a telefon? Itt érteném a videó nézést, intrenetezést, zene hallgatást, telefonálást!

Ez azért szomorú, mert sajnos messze nem tökéletes és még a Note II-höz képest is visszalépés. Erről később még írok, de előzetesen annyit, hogy általánosak az akadozások, belassulások, fagyogatások. Kár.

Már a képernyő feloldásánál gyanús lesz valami, mert egy csúcstelefontól nem viseljük el azt, hogy tétovázzon. Az S IV már itt tétovázik, azaz már egy ilyen egyszerű feladattal nehezen boldogul. Rém idegesítő az a másfél-két másodperc, ami eltelik az ujjunk végigsimítása és a képernyő feloldása között. A Note II-nél nincs (de az S III-nál sincs) ilyen. Aki azért vesz csúcstelefont, mert szereti, ha a telefon tudja vele tartani a lépést, az már itt csalódik a készülékben.

Nem gondolok én nagy dolgokra, csak például olyasmire, hogy a Galéria ne 10 másodperces várakozás, fekete képernyőt bámulás után nyíljon meg. Merthogy annyi alatt nyílik. Ha az embernek vannak fényképei szép számmal, akkor hosszú másodperceket tölt el minden egyes alkalommal, mire a galériában megjelennek az albumok
Ennek a csávónak sztem nulla köze van a samsunghoz nem hogy márka hű lenne.... abszolút lehet érezni a mondataiból az apple fan hangsúlyt:) Egy igazi samsungos nem dobálozik műanyag és aluminium hasonlításokkal... egy igaz samsungos már rég elfogadta hogy a galaxy széria műanyag de az összeszerelési minőség topp...:) és nem az anyaghasználat miatt veszi a telefont:).
Ez a tesz alapján nem hogy forumra nem jönnék kérdezősködni de abszolút elvetném egy s4 vásárlásának esetét... és kicsit nem is értem amikor oda írja hogy ne olvassák a tesztünket meg más kütyükkel fogakozo lapok tesztjeit se a telfonnal kapcsolatban amikor a mobil arénától kezdve már mindehol szerepelt a kicsike és amiket ő itt leírt egyik helyen se tapasztalták. Teszem hozzá én sem pedig én csak kb 4 órát ültem mellete multkor alleban:) Sebességben az s3 biztos hozza (sőt) de igazából már s2 óta a menü és net sebességgel nem voltak gondok csak az veszi már észre aki nagyon kukacoskodni akar:). És ahogy olvastam a cikket és ahogy beszélt a 8 magos verzioról nekem kicsit az jött le hogy nem fogta el hogy az nem konkrétan 8 mag ha nem 4+4 4 lassabb és gyengébb ami az alap dolgokat látja el és 4 brutál amikor játszani kell mondjuk:) de ettől független a telefon egyszerre 8 magot nem futtat.(meg is lehetne nézni az aksi időt:D) Nah mindegy ezen tesztel inkább ne foglalkozz olvasgass másokat is de a legjobb ha bemész vmelyik samsunghoz vagy szolgáltatóhoz ahol kivan rakva és leülsz mellé picit egy üdítővel vagy kvval;) mondjuk engem már alleban elakartak zavarni... de megmondtam a kis csajnak hogy törzs samsung vásárló vagyok és ha azt akarja hogy megvegyem akkor bizony ne akarja tőlem elvenni. De én egyelőre kivárok amíg nem tudom a kezembe venni vhol az exynosos változatot is...:) A készülék maga tetszett bár s3 mellet nagy különbséget semmiben nem láttam:) Legalábbis sebességben a sok kis ficsőrt meg hagyjuk... ennyiben igaza van a teszternek playen jobbak vannak ingyen. De ez is kinek mi valaki szereti ha mindent rögtön alá raknak ahogy bekapcsolja valaki meg ugyis ahogy tudja megszabadul a sallangoktól majd:)

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #103 Dátum: 2013, 05 05, 18:13:43 »
Az S-pent nem tudom hogy lehet -e használni S4-en de majd pénteken kiderítjük a talin :)
Note 1 penje nem jó hozzá.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #104 Dátum: 2013, 05 05, 18:16:46 »
Ennek a csávónak sztem nulla köze van a samsunghoz nem hogy márka hű lenne.... abszolút lehet érezni a mondataiból az apple fan hangsúlyt:)
De bizony, nagy Samu fan, csak épp sztem valami tesztszoftverest kapott. A cikkben leírtak egy része nem felel meg a valóságnak.

Ami igaz, az a lassú képernyőzár feloldás, a Galéria azonban nálam 1-3 mp alatt megnyílik. Bár nem tudom, nála hány fotó volt konkrétan a telefonon és hány neten, nálam telón kevés volt, Picasán annál több.

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #105 Dátum: 2013, 05 05, 19:09:53 »
Sziasztok!

Neked milyen rom van? Melegedni melegszik az igaz, de a többit nem tapasztaltam. Galériában van 200 képem, és nincs fekete képernyő.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #106 Dátum: 2013, 05 05, 20:14:34 »
Neked milyen rom van? Melegedni melegszik az igaz, de a többit nem tapasztaltam. Galériában van 200 képem, és nincs fekete képernyő.
Nem az övé csak venni szeretne és idézett a cikkből amit linkelt:D csak kimaradt neki az idézőjel...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #107 Dátum: 2013, 05 05, 20:17:02 »
De bizony, nagy Samu fan, csak épp sztem valami tesztszoftverest kapott. A cikkben leírtak egy része nem felel meg a valóságnak.

Ami igaz, az a lassú képernyőzár feloldás, a Galéria azonban nálam 1-3 mp alatt megnyílik. Bár nem tudom, nála hány fotó volt konkrétan a telefonon és hány neten, nálam telón kevés volt, Picasán annál több.
Én mindent éreztem a mondataibol csak azt nem hogy samu fan lenne..... nem tudoma  boltban kirakott darabon a lassú képernyőzárt nem vettem észre.... bár persze megin más egy bolti darab meg egy már saját kézhez belakott darab;)

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #108 Dátum: 2013, 05 05, 20:26:28 »
Ennek a csávónak sztem nulla köze van a samsunghoz nem hogy márka hű lenne.... abszolút lehet érezni a mondataiból az apple fan hangsúlyt:)
nem védeni akarom sancit, de gyere el a találkozóra, ott lesz ő is, aztán megbeszélheted vele.
Ősrégi Samsung használó, iphonet utálja, emellett a qualcommot is. Az , hogy nem vakon reklámozza a kapott tesztkészüléket, ne legyen már baj! Egyébként ugyanez a proci hibátlanul teljesít a HTC 1-ben, ahol nincs lag sem feloldáskor, sem galériában, sem máshol, magyarul a Samsung egy félig fos rommal adta ki a készüléket.

Persze azt mindenki tudja, hogy ezek jó része javítható, optimalizálható, de könyörgöm: kiadsz kb 200k forintot egy félkész valamiért? Szerintem egyáltalán nem extrém elvárás a tökéletesség egy flagship esetében.

Az S4 meg nem az.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető baki1

• Android in the future
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo 2.4
  • PDA: Omnia II, SGS 2, SGS 4-I9505
  • PDA ROM: NXXJJ1 Rapid Sense/XEHJG5/4.2.2 TMHMH7
« Reply #109 Dátum: 2013, 05 05, 20:30:28 »

Ebben a tesztben akkora sületlenségeket irnak.Komolyan. Felháborító, hogy ilyen ember, aki nem ért a telefonhoz írhat vhol vmit is. :shock: >:(

Nem elérhető belashx

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: I9505XXUAMDN
« Reply #110 Dátum: 2013, 05 05, 20:41:25 »
Nálam is előfordul, hogy a galéria megnyitására várni kell - no nem mindig -, az igaz, hogy Picasa-s képből van párezer darabom.  :)
A lock screen feloldással nincs bajom, bár én a kezdetektől mintával nyitom.

Azért van abban a cikkben némi igazság, de ez a szoftver hibájának tudható be.
Én ennek ellenére nem bántam meg a vásárlást.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #111 Dátum: 2013, 05 05, 20:47:32 »
Ebben a tesztben akkora sületlenségeket irnak.Komolyan. Felháborító, hogy ilyen ember, aki nem ért a telefonhoz írhat vhol vmit is. :shock: >:(
neked is mondom :gyere el pénteken a találkozóra, aztán beszéld meg vele személyesen...

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #112 Dátum: 2013, 05 05, 20:52:50 »
nem védeni akarom sancit, de gyere el a találkozóra, ott lesz ő is, aztán megbeszélheted vele.
Ősrégi Samsung használó, iphonet utálja, emellett a qualcommot is. Az , hogy nem vakon reklámozza a kapott tesztkészüléket, ne legyen már baj! Egyébként ugyanez a proci hibátlanul teljesít a HTC 1-ben, ahol nincs lag sem feloldáskor, sem galériában, sem máshol, magyarul a Samsung egy félig fos rommal adta ki a készüléket.

Persze azt mindenki tudja, hogy ezek jó része javítható, optimalizálható, de könyörgöm: kiadsz kb 200k forintot egy félkész valamiért? Szerintem egyáltalán nem extrém elvárás a tökéletesség egy flagship esetében.

Az S4 meg nem az.

Ezzel csak azért nem értek egyet mert kb az első cikk amit ilyen hangvételben látok s4ről (ott a mobilarénás itt a pdafanon linkelt aki ugyan ugy utálta a qualcomot és azt mondta hogy a samsung megcsinálta ezzel a procival is a tutit, emellett még volt pár cikk és így mint ő sehol nem hordták le... vmi nagyon gagyi nagyon béta teszter telefont kellet kapnia... )és mint azt is írtam őrjöngő samu fan nem hozza fel az anyaghasználatot rossz pédaként;) mert már hozzá van szokva hogy samutól csak akkor lát fémet ha szétszedi a telot:D... plusz mint írtam én ezeket nem tapasztaltam igaz csak pár órát nyomkodtam folyamatosan.... sajátom még nincs...:) amúgy meg a másik fele első szériát samunál sose szabadott venni... mindig megkell várni amíg egy  frissítést már kiadnak hozzá...:D ez volt spicánál s1-nél s2-nél és s3-nál is...:) de nem ugy hallottam mintha a htc úgy nagyon remekelne mindig pl csak a samuról többet hallasz mert felvan kapva...:D am lehet ezért válltok majd gyártót.... kezd el epölösödni :(

Nem elérhető baki1

• Android in the future
« Reply #113 Dátum: 2013, 05 05, 21:18:12 »
neked is mondom :gyere el pénteken a találkozóra, aztán beszéld meg vele személyesen...

Szívesen mennék, de sajnos Pécsett lakok, csak ritkán járok arra. :( :'(

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #114 Dátum: 2013, 05 05, 21:19:14 »
Szívesen mennék, de sajnos Pécsett lakok, csak ritkán járok arra. :( :'(
Sokan jönnek az ország különböző pontjairól... ;-)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető baki1

• Android in the future
« Reply #115 Dátum: 2013, 05 05, 21:31:47 »
Sokan jönnek az ország különböző pontjairól... ;-)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Tudom.Már rég itt vagyok.Csak sose jön össze a munkával-családdal.De majd egyszer remélem talán. Azt is remélem, ha a tali után megváltozik a véleménye, akkor azt is leközli.

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #116 Dátum: 2013, 05 05, 21:41:17 »
Készen van a működő cwm I9505 re:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265588

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #117 Dátum: 2013, 05 05, 21:57:27 »
Készen van a működő cwm I9505 re:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265588
Lementettem a gyári romot 4,27Gb egy mentés nem semmi.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #118 Dátum: 2013, 05 05, 22:56:01 »
Ezzel csak azért nem értek egyet mert kb az első cikk amit ilyen hangvételben látok s4ről (ott a mobilarénás itt a pdafanon linkelt aki ugyan ugy utálta a qualcomot és azt mondta hogy a samsung megcsinálta ezzel a procival is a tutit, emellett még volt pár cikk és így mint ő sehol nem hordták le... vmi nagyon gagyi nagyon béta teszter telefont kellet kapnia... )és mint azt is írtam őrjöngő samu fan nem hozza fel az anyaghasználatot rossz pédaként;)
1. rengeteg cikkben található csalódottság, sőt úgy mondanám, hogy az általános geek vélekedés az, hogy az S4 sokat nem tett hozzá az S3-hoz. S2-ről persze érdemes rá váltani...
itt egy laza szösszenet idézetekkel, hogy a vezető tech portálok mire húzzák a szájukat:You are not allowed to view links. Register or Login

2. Pont hogy nem tuti a rendszer, mivel erőgép ide-vagy oda, lagol, míg a kb ugyanilyen hardveres H1 nem. Nem csak a tesztkészüléken, hanem a már meglévőeken sem. Nyisd meg a névjegyzéket, galériát. Lag van, türelem kevesebb.

3. anyaghasználat: 20-30 ezerrel olcsóbban sikerült alumínium házba önteni a H1-et. Akármit mondhatsz, a Samsung telefonok burkolata gagyi, karcolódó fényes műanyag. Lehet szépíteni, de minek? Engem egyáltalán nem zavar, sőt az sem, ha karcolódik, mivel használati tárgynak tartom.

Szerintem jó, hogy Sanci ilyen stílusban irt a telefonról, mert így fel lehet erre készülni vásárlás előtt. Ha zavarni fog, nem veszed meg, ha nem zavar, akkor hajrá.

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #119 Dátum: 2013, 05 05, 22:57:15 »
Lementettem a gyári romot 4,27Gb egy mentés nem semmi.

:) emlékszem mikor SGS-en 2-3 mentésem is volt a belső SD-n.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Norbhy

• PFC Fan
  • PDA: I9505
  • PDA ROM: I9505XXUAMDN
« Reply #120 Dátum: 2013, 05 06, 07:55:54 »
Nos váltottam, mint már írtam Ace-ről.

Sokan írják gagyi műanya...Én pont ezt szeretem benne.  :D Egyszerű.
Lagról meg csak annyit, hogy nem tapasztaltam. Ami nem igazán úgy működik ahogy kéne az az intelligens görgetés.

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #121 Dátum: 2013, 05 06, 08:14:57 »
Nos váltottam, mint már írtam Ace-ről.

Sokan írják gagyi műanya...Én pont ezt szeretem benne.  :D Egyszerű.
Lagról meg csak annyit, hogy nem tapasztaltam. Ami nem igazán úgy működik ahogy kéne az az intelligens görgetés.

+1 ^_^

Tapatalk Galaxy S III

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #122 Dátum: 2013, 05 06, 08:18:08 »
Anyaghasználatról csak annyit, h többet ér a praktikusság, mint az ámítás. Lezúzod a hátlapot, csere. Unibodynál sírás van. Úgy is tokban tartom, tehát ott nem látszik h műanyag vagy hiperszuper vmi

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #123 Dátum: 2013, 05 06, 09:40:27 »
"Az Egyesült Államok védelmi minisztériuma kiadta a Samsung Galaxy S4-et belső használatra."-A Samsung Knox miatt!
A Samsung Knox-rol:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #124 Dátum: 2013, 05 06, 12:11:07 »
Nos nekem is megérkezett a kicsikém.  Fogásra  mint az S3. Merevebb is a készülék,  hála  az alumínium merevítésnek.  Végre van az üveg mellett pici káva,  így hasonlít az S2 re,  oldalról erő ütéseknél jó dolog.  (Az üveglap nem lóg ki mint az S3 esetén) a fekete nagyon szép ezzel az új kevlár jellegű dizájnnal.
Nekem sehol nem lassul,  feloldáskor sem.  Melegszik de felül,  ott  fogod,  úgyhogy az S3 képest jobban tud szellőzni. 
 Kijelző az no komment  Audi A3 kontra R8 :-) az ajkai  még nem tudom de majd két  három nap múlva jelzem mi a helyzet.
Eddig minden tekintetben az S4 finomabb kényelmesebb biztonságosabb   érzés :-)