0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nekem ilyen a statusbarom: visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginEzzel tudod ilyenné varázsolni: You are not allowed to view links. Register or Login
Ez one x-nél is működik?Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
A ROM-ra vagy az óra/szolgáltató módosításra gondolsz?Tapatalk 4 Bétával küldve GT-I9300-ről
Valaki esetleg nem tudná megmondani, hogy gyári recoveryvel mért nem tudok tallózni? Másik recoveryt akarok meg másik romot de nem tudom betallózni, mint ha nem látná a memóriát, de ha bekapcsolom a telót akkor a telefon is látja meg a gép is..
Sziasztok. 3.7.12 höz van már olyan language pack amibe benne van a magyar?
Az S4-es billentyűzetet fellehet erre tenni?
Az S4-es verziót szerintem nem (4.2.2 kell neki), de a Note 2-est talán lehetséges.
A 3.7.12 nem magyar, illetve csak részben az... ráadásul már megint nem akar bejelentkezni a googlefiókomba...
Itt ez a miui ebben van note2 bill: You are not allowed to view links. Register or Login Hogy telepítetted? Rom - reboot - gapps? A nyelv választás után is volt reboot? Tiszta telepítés volt?
Na bejelentkezés sikerült de a magyar nyelvet nem akarja
Próbáld az előző heti 3.7.5-öt, az ehetit még nem tettem fel, az biztosan jó. Tényleg, az md5 stimmel?
Stimmelt minden, a múlthetina magyar is ment csak nem jelentkezett be,de az én hibám volt mert nem jó gapps-ot raktam fel:)
Most már jó? Csak a régi gapps jó hozzá, az első hsz-ben ott a megfelelő.
Az újban nincs magyar valamiért... Nem tudsz adni egy másik linket hozzá? Mert amit kiraktál az nagyon lassan jön:S lehet hogy nem jól szedte le lekéne szedni újra.
You are not allowed to view links. Register or Login