De arról van szó!
Bocsi nem jellemző rám a késés de 10-en 10 dolog miatt zaklatnak + gondolkoztam azon is hogy kiadok egy saját előre feltúrbózott romot de még van mit dolgozni rajta.
Itt a csodarom! 4.1.2 igaz de atom stabil és atom gyors! Komolyan ezt fogom ajánlani a gyári romjaink helyett!
You are not allowed to view links.
Register or Login
FIGYELEM!! MIUTÁN LETÖLTÖTTÉTEK TÖRÖLJÉTEK A ZIPBEN A MORPH MAPPÁT!!
EZUTÁN FLASHELJÉTEK CSAK.
Miért?
-Mert egy picit csúnyán néz ki az alap témája. Így normál AOSP témátok lesz rajta. Nyugi lehet ezen is beállítani pár dolgot. De még van hova fejlődnie e téren.
Segítség: a kijelző opciónál találjátok a battery módokat.
Nnna, itt az újabb őrület, amiért rajongani lehet...
Nyilván nem hagyom ki
Nekem személyesen hiányzik(zott) belőle az exhange, email és talk app, előzőeket a CM10 stable-ből, utóbbit a korabeli gapps-ból pótoltam. Fájó viszont, hogy a browser könyvjelző szinkronizálása (ChromeBookmarksSyncAdapter.apk) nem megy (Radics kolléga is megénekelte ezt az XDA-n), pontosabban nem települ, annak ellenére, hogy ugyanazzal a technikával próbáltam, mint a gtalk-ot. Alternatív megoldásként ott a Chrome böngésző, am jól szinkronizál, csak én jobban szeretem a gyárit.
Ja, még egy hasfájás. Az OGBatteryMod biztosan sokaknak örömet okoz majd, nekem speciel hasfájást, uis ez a mod nem csak a rendszer alapértelmezett ikonos kijelzésére ül rá, hanem az ehelyett választható százalékos kijelzést is kilövi, és az appon belül (kijelző opció) választható százalékos kijelzés mérete jóval kisebb.
Amúgy persze fene gyors a cucc.