2024, 11 24, 04:51:38

Szerző Téma: Sony Xperia Z általános beszélgetés  (Megtekintve 134080 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
Re: Re: Re: Sony Xperia Z általános beszélgetés
« Reply #200 Dátum: 2013, 07 09, 15:24:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Elő kell csalni :) Beállítasok / telefonról alatt a build szám részt nyomogasd szaporán és egyszer csak kiírja h fejlesztő lettél :) Onnantól pedig a beállítások menü alján találod ;)

Sony Xperia ZL-ről küldtem
Na jó, akkor kicsit megnyugodtam, nem ennyire vak vagyok  :geek:  :huh:
B@sszus... ez aztán szép történet  :D
Köszönöm  O->-
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z általános beszélgetés
« Reply #201 Dátum: 2013, 07 09, 15:43:10 »
Na jó, akkor kicsit megnyugodtam, nem ennyire vak vagyok  :geek:  :huh:
B@sszus... ez aztán szép történet  :D
Köszönöm  O->-
Nincs mit :D én is egyszer kerestem de nem találtam aztán xda-n olvastam a megoldást :)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető TiaDalma

Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z általános beszélgetés
« Reply #202 Dátum: 2013, 07 09, 15:46:45 »
Nincs mit :D én is egyszer kerestem de nem találtam aztán xda-n olvastam a megoldást :)

:oops: Jogos  :olvass:
Sajnos én annyira nem tudok angolul, hogy tutira megtaláljam :(
Ezért köszönöm, de tényleg  :angyal:

Teljesen felbosszantottam magam, hogy nem találtam meg... jól eldugták... Mondjuk van vmi értelme  :)

Nem elérhető TiaDalma

Re: Sony Xperia Z általános beszélgetés
« Reply #203 Dátum: 2013, 07 09, 18:56:55 »
No akkor Uraim... A következô oktondi kérdésem: :angyal:
ROM???
De melyik?? Ki mit mondd??  :hmm:
(Természetesen xda vonalon gondolom...)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Sony Xperia Z általános beszélgetés
« Reply #204 Dátum: 2013, 07 09, 21:10:11 »
No akkor Uraim... A következô oktondi kérdésem: :angyal:
ROM???
De melyik?? Ki mit mondd??  :hmm:
(Természetesen xda vonalon gondolom...)
Én romot még nem raktam, csak root van :)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #205 Dátum: 2013, 07 12, 18:24:25 »
Ajánlott képernyővédő fólia, You are not allowed to view links. Register or Login

A fóliára fóliát? :)

Nem elérhető kovacslaszlo13

• TOPIKGAZDA
  • nope
    • Be-Social
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: SK17i
  • PDA ROM: CM11
« Reply #206 Dátum: 2013, 07 13, 12:08:09 »
Aki félti még a fólia védő fólia védelmére is fóliát tesz és még azt is bebiztosítja egy fóliával ;D
Mi az az aláírás és hol kapcsolhatom be?
You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #207 Dátum: 2013, 07 13, 14:17:59 »
Aki félti még a fólia védő fólia védelmére is fóliát tesz és még azt is bebiztosítja egy fóliával ;D
Igen és aztán elpasszolja hogy nem jók a színei.. ::)

• TOPIKGAZDA
  • nope
    • Be-Social
« Reply #208 Dátum: 2013, 07 14, 19:10:27 »
De védve van
Kinek mi a lényeg... :D
You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sasparipa

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA ROM: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
« Reply #209 Dátum: 2013, 07 15, 15:02:44 »
Sziasztok !

Nemrég boldog tulajdonosa vagyok egy Sony Xperia Z tabletnak.

A fényképezéssel kapcsolatban lenne kérdésem, egészen pontosan a vízalatti fényképezéssel.
Tudom, ez egy Soní xperia Z telefon topok, de úgy tudom, a vízálló technológia minkettő eszköznél ugyanaz.

Mint köztudott, a képernyő és az egész készülék is egyben, teljesen vízálló, így víz alatt is, vagy vizes környezetben minden további nélkül működik.

A kéeprnyő a víz alatt nem működik ugyebár... pontosabban a nyomásérzékenysége megszűnik...
A minap készítettem volna vele medencében képeket vízalatt. Ilyenkor sajnos a képernyő a víz hatására néha össze-vissza nyomást érzékel, így sokszor kilép a progi a fotózásból/videózásból. Hiába állítok be időzítőt a fotózásra...

Kérdésem:
nem tud valaki véletlenül olyan appot fotózásra, amia késleltetés idejére zárolja a képernyőt, hogy azt a vízbe merítve ne érzékelje a víz nyomását ?
Illetve hogy hogyen lehet a vízalatti fotózást megvalósítani a fenti hibák kiküszöbölése mellett ?

A válaszokat előre is köszi, üdv: Sasparipa

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #210 Dátum: 2013, 07 16, 14:29:37 »
Sziasztok !

Nemrég boldog tulajdonosa vagyok egy Sony Xperia Z tabletnak.

A fényképezéssel kapcsolatban lenne kérdésem, egészen pontosan a vízalatti fényképezéssel.
Tudom, ez egy Soní xperia Z telefon topok, de úgy tudom, a vízálló technológia minkettő eszköznél ugyanaz.

Mint köztudott, a képernyő és az egész készülék is egyben, teljesen vízálló, így víz alatt is, vagy vizes környezetben minden további nélkül működik.

A kéeprnyő a víz alatt nem működik ugyebár... pontosabban a nyomásérzékenysége megszűnik...
A minap készítettem volna vele medencében képeket vízalatt. Ilyenkor sajnos a képernyő a víz hatására néha össze-vissza nyomást érzékel, így sokszor kilép a progi a fotózásból/videózásból. Hiába állítok be időzítőt a fotózásra...

Kérdésem:
nem tud valaki véletlenül olyan appot fotózásra, amia késleltetés idejére zárolja a képernyőt, hogy azt a vízbe merítve ne érzékelje a víz nyomását ?
Illetve hogy hogyen lehet a vízalatti fotózást megvalósítani a fenti hibák kiküszöbölése mellett ?

A válaszokat előre is köszi, üdv: Sasparipa
Háááttttt ez a vízalatti fotózásra szerintem effektíve nem alkalmas...  :oops:
Csak vízálló és a bolond csing-csang-csungok bevágták a vízbe ... működik, de nem erre találták ki... Úgyhogy ez egy nagyon fura kérdés, kíváncsi vagyok a többieknek mi a véleménye.
A konkrétan vízálló az Xperia ZR vagy mi lesz... gondolom annak a szoftverével majd esetleg meg tudod oldani, de ez csak találgatás a részemről.... (itt találtam: You are not allowed to view links. Register or Login)

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #211 Dátum: 2013, 07 16, 14:34:14 »
Nem értitek Ti ezetet  ;)
A Nagymamámnak a szőnyegen volt szőnyegvédő, azon pedig egy védő, hogy ne legyen koszos :) És a szőnyeg 100 évig szőnyeg volt  ... bár senki nem emlékszik a színére  :D

Én vettem a hátára (hazudok, kaptam ;) ) is fóliát, mert ha csak a bumperben van, nyugodtabb a lelkem... Nekem az elvileg GorllaGlass-os HOXon is volt fólia... szerintem ami megkarcolódhat, meg is teszi. Ráadásul legyünk őszinték, előbb-utóbb megválunk a csodakészülékektől (egy újabb reményében) és jobb ha karcmentes :angyal:

Nem elérhető sasparipa

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
  • PDA ROM: Galaxy Note 5 / Galaxy tab S 10.5 / Mi4C / Iphone 6 plus
« Reply #212 Dátum: 2013, 07 16, 15:41:30 »
Csak vízálló és a bolond csing-csang-csungok bevágták a vízbe ... működik, de nem erre találták ki... Úgyhogy ez egy nagyon fura kérdés, kíváncsi vagyok a többieknek mi a véleménye.
A konkrétan vízálló az Xperia ZR vagy mi lesz... gondolom annak a szoftverével majd esetleg meg tudod oldani, de ez csak találgatás a részemről.... (itt találtam: You are not allowed to view links. Register or Login)

Sziasztok !

Pedig ha tudnátok milyen jó felvételeket lehet csinálni egy medencében víz alatt.. : )
A samsung galaxy S4 active készülékben a gyári fotó szoftver tud aqua módot, ami:
Időzítés után lezárva tartja a képernyőt, így azt a vízzel való érintkezés nem befoláysolja....
Erre gondoltam.

pedig jó dolog a vízhatlanság, pl, fürdőkádban lehet a legnyugisabban olvasgatni...

:)

Üdv.

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #213 Dátum: 2013, 07 16, 19:52:51 »

pedig jó dolog a vízhatlanság, pl, fürdőkádban lehet a legnyugisabban olvasgatni...

Igen. De az viz felett van ;)
Ha a SzIpad birja, a tablet Z is....  :oops:

• TOPIKGAZDA
  • nope
    • Be-Social
« Reply #214 Dátum: 2013, 07 16, 23:05:51 »
Pont ezért lesz ZR-em és mégsem V-m :P
Már kapható 119-ért
Végülis egy Z picit kisebb felbontással és kijelzővel :D
De az IP58 elcsábított :)
És nem SW kell oda
Csak azon van HW kamera gomb  :taps:

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #215 Dátum: 2013, 07 27, 21:05:30 »
Sziasztok. Eddig voltam elégedett a tokkal..  :( Micro sd-t cseréltem, le kellett szednem a tokot és csak töredezve jött le... Klassz volt hogy passzol, de hogy leszedni meg nem lehet ha egyszer felraktad az gáz.  >:(

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #216 Dátum: 2013, 07 30, 09:37:59 »
Nyah, vállalkozó szelleműek ?!?!  :D

Nem elérhető fitike89

• PDA: Jelenleg nincs :)
« Reply #217 Dátum: 2013, 08 04, 12:09:46 »
üdv mindenkinek :-D nekem olyan kérdésem lenne miután hajnal 1 kor vegigolvastam a fórumot :-) hogy mi a tapasztalat és mit borban akksi?  én nagy sony párti vagyok és most veszek egy ilyet vagy us vettem már csak kedden hozzák ki :-) ez és az s3 közt gondolkodtam az s3 azért vonz mert ingyen lett volna de a sony z ért meg plusz 49 et ki kellet csengetnem :-D és remélem nem bánom meg ;-) mist egy sony p- van el is adom :-) ez lesz helyette csak egy két tapasztalat érdekel mert sok helyen azt olvastám hogy 4 óra alatt le is merül ami azért nagy gond egy mobilnal :-/
én netezek a Pn meg filmet nézek... sokat telozok...  de ha 4 óra alatt bemondja az unalmast akkor sokra nem fogok menni vele :-(
pedig tetszik a telo a tudása és az hogy por és víz álló :-D ez is valasztottam azt és nem az s3mát meg azért mert nem jön velem szembe minden sarkon
előre is köszönöm a választ ;-)

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #218 Dátum: 2013, 08 04, 12:15:17 »
üdv mindenkinek :-D nekem olyan kérdésem lenne miután hajnal 1 kor vegigolvastam a fórumot :-) hogy mi a tapasztalat és mit borban akksi?  én nagy sony párti vagyok és most veszek egy ilyet vagy us vettem már csak kedden hozzák ki :-) ez és az s3 közt gondolkodtam az s3 azért vonz mert ingyen lett volna de a sony z ért meg plusz 49 et ki kellet csengetnem :-D és remélem nem bánom meg ;-) mist egy sony p- van el is adom :-) ez lesz helyette csak egy két tapasztalat érdekel mert sok helyen azt olvastám hogy 4 óra alatt le is merül ami azért nagy gond egy mobilnal :-/
én netezek a Pn meg filmet nézek... sokat telozok...  de ha 4 óra alatt bemondja az unalmast akkor sokra nem fogok menni vele :-(
pedig tetszik a telo a tudása és az hogy por és víz álló :-D ez is valasztottam azt és nem az s3mát meg azért mert nem jön velem szembe minden sarkon
előre is köszönöm a választ ;-)
Sajnos valoban felhasznalo kerdese ez.... Az S3-nal mindenkepp jobb valasztas volt, nekem az is volt, ugyhogy tudom.
Nalam "stamina mod"-ban nagyon kis felhasznalassal harom napot kibirt ;))))
Ha sokat hasznalod is, szerinem egy nap tuti!!!!!!
De szerintem a pudong probaja az eves  :ok: Ezt a stamina mod-ot szrintem mindenkepp erdemes kiprobalni majd (beallitasok/energiagazdalkodas menuben lesz).... Itt beallithatod mit frissitsen feltetlenul, es legyunk oszintek, mindent nem kell (amit az android eroltet) a nap 24 orajaban frissiteni ;)

Nem elérhető fitike89

« Reply #219 Dátum: 2013, 08 05, 13:27:51 »
Köszönöm a választ :)
hát akkor nem lettem nagyon okosabb :) majd akkor kipróbálom :) remélem jó lesz :) 8 napig vissza is veszik :) ha nem tetszik :) de eddig egy Sony teloba sem csalódtam :) na jó ez íigy nem igaz volt anno a Sony Ericsson K850 :D az hmm nem volt jó :S

HA annyit bír majd mint  a P akkor jó lesz :)

Amúgy van valami fontos dolog amit fel vagy le vegyek a teloról miután megkaptam :) ??
(T-mobilos lesz a készülék )

Nem elérhető fitike89

« Reply #220 Dátum: 2013, 08 05, 15:44:07 »
olyan kérdésem lenne hogy valaki használja e mobil nettel a telot ? és ha igen mennyit zabál meg   egy hónap alatt átlagos felhasználás mellet ?

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #221 Dátum: 2013, 08 05, 16:00:43 »
olyan kérdésem lenne hogy valaki használja e mobil nettel a telot ? és ha igen mennyit zabál meg   egy hónap alatt átlagos felhasználás mellet ?
Mobilnettel használom, de érdemben nem tudok mit mondani, sosem mértem még mennyit "fogyaszt"... a havi 4 GB-omba szoktam mondani: "az atyaúristen is belefér"  :oops:  :)
Úgyhogy erre megint írhatod, hogy nem lettél okosabb...  :(

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #222 Dátum: 2013, 08 05, 16:01:21 »
Ilyesmikre senki semmi ?  :hmm:
Csak én izgulok be ?   :oops:  :hmm:

Nem elérhető fitike89

« Reply #223 Dátum: 2013, 08 05, 16:27:31 »
Mobilnettel használom, de érdemben nem tudok mit mondani, sosem mértem még mennyit "fogyaszt"... a havi 4 GB-omba szoktam mondani: "az atyaúristen is belefér"  :oops:  :)
Úgyhogy erre megint írhatod, hogy nem lettél okosabb...  :(

hmmm:) hát nekem a t-mobil egy 2GB-sat adot :) remélem za elég lesz rá ha nem youtube videókat akarok nézni :) mert sok helyen azt olvastam hogy zabálja a netet :S

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #224 Dátum: 2013, 08 05, 16:30:37 »

hmmm:) hát nekem a t-mobil egy 2GB-sat adot :) remélem za elég lesz rá ha nem youtube videókat akarok nézni :) mert sok helyen azt olvastam hogy zabálja a netet :S
Sztem ez nagyon egyén függő, de nekem 1GB van és bőven beleférek. Sztem semmivel nem zabál több netet mint bármelyik androidos telefon :)