0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Felraktam a Turkbey témát a Goatrip v7-re, de egy pár ikont letörölt az alkalmazások közül. A magyarítás bekavarhatott?
sziasztok!felraktam a 6.4-es romot,sajna a 7.0-át nem tudtam életre kelteni a magyarítással és a TurkbeyTheme V6-al.eza 3D-s gallery miért nem fut a JB romon?You are not allowed to view links. Register or LoginValaki nem tudja esetleg ezek az ikonok You are not allowed to view links. Register or Loginmelyik lancher?Sajna a bluromban nincs benne pedig iszonyat jók az ikonok .A goatrip 6.4 tvpisti verzióba nem lehet valahogy belevarázsolni ezeket az ikonokat és a 3D-s galériát?
Nem tudom honnan veszed, hogy jb-n nem megy a noteII gallery Am meg ikonokat általában mid1ik custom romba lehet rakni
Egyszerűen nekem nem engedi fel telepíteni a 3D galériát
csak simán feltelepülni nem is fog keress olyan verzát amit recovery böl lehet.mert tesz az még fel mást is hozzá.
valaki tudna egy olyan verziót ebből a gallery programból You are not allowed to view links. Register or Loginami fut ezen a romon Goatrip Galaxy S II Update 6.4 Jelly Bean tvpisti változatán?Bár azóta újabb gondok merültek fel, a facebook , facebook messenger , viber leáll ha megnyitom. :/
Egyre jobban az e feelingem, h nálad valami tényleg nem kóser Am a goa elég furán van berendezve, nagyon szívás váltani róla más romra, állandó fc, meg szarakodás az új romban kb 3szori újrarakásra lesz jó, szal ha váltasz, akkor Sztem egy repartos stock menjen fel először
újabb probléma, a névjegyeket nem szinkronizálja le az elmentett hívásnaplóval ,se az üzenetekkel.csak a számok látszanak mindenhol,se kép se név.
ja tiszta tuning mániás vagyok valaki nem tudná nekem kiszedni ebből a goa romból a tintás s3 záró képernyő alkalmazást?
Minek azt kivenni? Benne van már minden épkézláb romban ami samsung based
mert pl. ebben a romban nincs benne You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!A fordításokat hogy lehet feltenni? Az apkkat nem engedi telepíteni.
Sziaszok!Ne töltené fel nekem valaki, valahová az utolsó 7.0 romot ha szépen megkérném, mert a német oldalra nem enged regisztrálni és onnét nem tudom letölteni előre is köszönöm szépen