Tiszteletem!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, nyugodtan irányítsatok át! Előre is elnézést!
Egy másik fórumon (nem tudom lehet-e másik fórumra mutató linket betenni), már megpróbáltunk mindent, de hátha itt valaki észrevesz valamit...
Röviden a történet:
Használtan vettem egy HTC One-t! Megérkezett és esztétikailag mondhatni kifogástalan volt... Bekapcsolás után viszont egyik meglepetésből a másikba zuhantam!
Az még csak nem is érdekelt volna, hogy nem a gyári ROM van rajta, hanem a cyanogenmod nightly kiadása! Viszont, nem volt rajta hang! Nem lehetett vele telefonálni: hívni lehetett, de ekkor az értesítő sáv kivételével eltűnt minden és sem engem nem hallottak, sem én nem hallottam!
Nem tudom, hogy lehet-e ez szoftveres hiba, de megpróbáltam a rajta lévő TWRP-n új rendszert feltenni! Mindeggyire hibát írt! Közben addig nyomkodtam, míg a Cyanogenmod zip-jét is eltüntettem (formáztam a tárhelyet, sima wipe helyett)!
Gondoltam semmi gond, letöltök és rámásolok egy másikat, azzal csak elindul! A MaximusHD-ra esett a választást, de hiába mount-oltam be a tárhelyet, nem engedte rámásolni! Segítséggel sikerült ráSIDELOAD-olni!
Sikerült feltenni, (közben a driverproblémákat és egyéb nehézségeket már nem is ecsetelem) és el is indult az Aroma telepítő! Az is lefutott! Újraindítás után viszont nem indult el a rendszer, csak folyamatosan újraindult! Kivettem a boot.img-t a ROM zip-jéből, és ráküldtem a telefonra, de a helyzet nem változott! VALAKINEK VALAMI ÖTLETE? BÁRMI?
Egyedül a Cyanogedmod megy fel a fentebb leírt hibákkal és ennyi! Szeretném ezen a fórumon is a segítségeteket kérni! Hátha valaki találkozott hasonlóval, vagy lenne még ötlete!
Mindjárt töltök fel képet a telefon bootloaderéről!
Egyelőre ennyi! Köszönöm előre is!
Jelen pillanatban se pénzem, se telefonom, mert bár tegnap a srác megígérte, hogy visszaveszi, de azóta nem érem el!
Szép napot!
Krisztián