Writesecureflag egy apk?
Bocs a sok hukye kerdesert csak ez most mar tenyleg magas.
Ugye azt irtad, hogy ezt kell hasznalnom ahhoz, h ne irja ki, h ez egy teszt keszulek.
Namarmost ha ez lefutott, akkor meg kell keresnem ezt az apk-t es utana torolni a keszulekrol?
Tovabba ha ez egy apk, akkor honnan tudom letolteni?
Kb 12-14 ora kozott erek haza es akkor fogom csinalni....elerheto leszel,hogy tudjak valakit zaklatni? :-)
Tapatalk with Xiaomi mi3
A writesecureflag egy parancs (nem alkalmazás), amivel elveszíted az S-OFF-ot. A Tell HTC viszont egy alkalmazás, amit gyári rendszeren-de S-OFF mellett-állítólag meg lehet keresni és törölni.
Tehát két lehetőség van:
1. Nem foglalkozol a Tell Htc appal és visszaállsz S-ON-ra azzal, hogy futtatod a writesecureflag commandot. Ha eladod a készüléket, akkor végül is így tiszta.Állítólag ez (is) megoldja a gondodat.
2. Marad az S-OFF (NEM futtatod a parancsot), megkeresed az említett TellHTC alkalmazást és leirtod.
Sajnos egyiket sem tudom most tesztelni,egyrészt mert nem gyári a rendszerem, másrészt mert ilyen gondom korábban, a gyári visszaállítás tesztelése közben nem volt.
Úgyhogy azt sem tudom neked megmondani, hogy mi a pontos neve ennek az alkalmazásnak...
Dolgozom, de mindig igyekszem válaszolni, ha van pár percem.