OK, itthon vagyok.
Nálam win 8.1 64bit-en a driver gondokat egyedül a You are not allowed to view links.
Register or Login telepítése oldotta meg. Ez a program ugyanis telepíti a legfrissebb drivereket is. A telepítés után rögtön törölni is kell, mert az uninstall a drivereket nem érinti, maga a program meg nem jó semmire sem és összeakad a rumrunnerrel(s-off).
Ha ez megvan, akkor ellenőrizd a következőket:
Bebootolt állapotban kapcsolódj a pc-hez. Várj, amíg a pc telepíti a hardvert...majd a mini-sdk mappából indítsd el ezt a parancsot:
adb devices
>>>ki kell írnia a sorozatszámot. (valami ilyesmit: HT33WWxxxxxx device)
Figyeld közben a készüléket, egy engedélykérő párbeszédpanel fog felugrani, melyet jóvá kell hagynod! (Ez csak egyszer van, újabb kapcsolódáskor már nem lesz rá szükség-tehát ha már korábban megvolt, akkor ne várd a felbukkanását...)
Most ezt írd a parancssorba:
adb reboot bootloader
Várj újra, amíg települ a hardver, majd:
fastboot devices
Az eredmény majdnem ugyanaz:sorozatszám+fastboot)
Ha mindez OK, akkor mehetünk csak tovább.
éppen most végeztem.
sikerrel jártam, s-off!
a megoldás (hiba) NÁLAM a következő volt:
az asztali gépről (win 7) minden htc-s drivert, stb., stb, dolgot letöröltem.
a htc oldaláról az utolsó drivert feltettem, amivel ugye felment a sync is.
ezt uninstalláltam.
nem tudom hogyan, de valamiért intézőből akartam megnézni, hogy mi a helyzet.
és lám, ott volt egy HTC SYNC PARANCSIKON....
?!!!!
de hogy ez micsoda, vagy honnan jött ide, fogalmam sincs.
töröltem, majd a lomtárat is.
PC újraindít.
és lám a készüléket látta a PC, minden adva volt az s-off-hoz.
javasolnék valamit, (ha nem veszed tolakodásnak) mert nekem sem volt egyértelmű, talán később más user-nek is jól jöhet:
- a megadott rumrunner oldalról az universal verziót érdemes választani
- a rumrunner futtatásakor a készüléket NEM KELL FASTBOOTBA tenni, sima bekapcsolt állapotban kell rádugni usb-re, és úgy indítani a soju.exe-t. (erről nem volt szó a leírásban)
-a művelet KÖZEL 15-17 PERCET VESZ igénybe, ami igen szokatlan, még a tapasztalt romolók számára is.
szóval sikerrel jártam!
Nagyon köszönöm a leírásodat, nagyon sokat segített!
Ezer hála érte!