Android > Ha már android...

MIT App Inventor - alkalmazás fejlesztés házilag

<< < (2/2)

Lajovial:
You are not allowed to view links. Register or LoginPersze, apk-t készít. Gyakorlatilag nyitsz benne egy projektet, balról behuzol egy címkét, írsz bele két betűt és már le is töltheted. Semmit nem fog ennyivel tudni, de megjelenik és futtatható :D bár kíváncsi lennék mire tudsz használni egy ilyen appot :D

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC Sensation Z710e-ről

--- Idézet vége ---
Megpróbálom röviden, remélem, érthető lesz. Android Mini PC és TV. Egy shellscript -tel lehet tiltani/engedni a HDMI kimenetet. Nevezzük standby -nak. Van egy Magyar automatizáló program, az E-Robot. Készítek egy parancsot, hozzá egy ikont. Ha rákattintok, lefut a script, standby. De visszafelé a módszer nem müxik, mivel nincs kép. Sajnos, az E-Robotban (még) nem tudok parancsot rendelni billentyűzet kódhoz, ill. kódkombinációhoz. De az External Keyboard Helper tud ilyet. A placebo alkalmazás indításához gyorsgombot rendelek a bill. -en. Programinduláshoz viszont már tudok E-Robot parancsot rendelni. Bill megnyom, program indul, E-Robot érzi, script lefut, van kép. Ez a terv. Tudom, hogy ez így elég kókány, de én soha nem tanultam semmilyen számtechet, programozást, tőlem ennyi tellik. Lehetne egyszerűbb is, de ha jól sejtem, App Inventorban nem tudok olyan alkalmazást készíteni, ami shellscriptet futtat.

slevai:
You are not allowed to view links. Register or LoginMegpróbálom röviden, remélem, érthető lesz. Android Mini PC és TV. Egy shellscript -tel lehet tiltani/engedni a HDMI kimenetet. Nevezzük standby -nak. Van egy Magyar automatizáló program, az E-Robot. Készítek egy parancsot, hozzá egy ikont. Ha rákattintok, lefut a script, standby. De visszafelé a módszer nem müxik, mivel nincs kép. Sajnos, az E-Robotban (még) nem tudok parancsot rendelni billentyűzet kódhoz, ill. kódkombinációhoz. De az External Keyboard Helper tud ilyet. A placebo alkalmazás indításához gyorsgombot rendelek a bill. -en. Programinduláshoz viszont már tudok E-Robot parancsot rendelni. Bill megnyom, program indul, E-Robot érzi, script lefut, van kép. Ez a terv. Tudom, hogy ez így elég kókány, de én soha nem tanultam semmilyen számtechet, programozást, tőlem ennyi tellik. Lehetne egyszerűbb is, de ha jól sejtem, App Inventorban nem tudok olyan alkalmazást készíteni, ami shellscriptet futtat.

--- Idézet vége ---
Asszem értem mit szeretnél. Hogy ilyet lehet e csinálni benne, azt nem tudom neked megmondani sajnos, én ugyanis még ennyire sem értek ezekhez a dolgokhoz :D

glsmith:
Sziasztok!

Olyan programot keresek, amivel a meglévő alkalmazásokat lehet szerkeszteni úgy, hogy látom is mit csinálok a felülettel. Tehát nem az alkalmazás rutinjába akarok belenyúlni, hanem átszínezni azt.

Előre is köszi a segítséget!

TkGhoul:
Nagyon érdekes.

Maradon:
Köszönöm az új ismereteket.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése