2024, 12 18, 19:20:13

Szerző Téma: Készülékváró  (Megtekintve 200997 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető pdatech

• PDA-Tech webáruház
Re: Re: Készülékváró
« Reply #725 Dátum: 2013, 05 14, 15:24:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem tudod véletlenül mikorra ígértek szállítmányokat. Tudom, hogy általában nem teljesülnek de azért csak mondanak valamit, vagy nem? :(
Most épp ua. látszik a rendszerben, amit itt a fentiekben valamelyik del Medico Imre is beközölt már :): 05/17

De:
- sok cikkszám mozog
- továbbra sem szabad semmit elhinni

Amúgy pedig botrányos. Ne feledjük, hogy 03/14-re volt először belógatva.
Az általad rendelt fekete cikkszámból eddig 34db került eladásra (500 helyett). Egyéb feketét sem láttam már. WWE_DE ezüst jött tegnap este úgy 100 db. AZaz német piacos, de ezüst, és szerintem ugyanúgy fut majd Morelocale-val, ahogy a frnacia ezüstök. Na ebből próbálkozom most a mosógépes lelkesedőnek kitetetni. :)
blog.pdatech.hu

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Készülékváró
« Reply #726 Dátum: 2013, 05 14, 16:25:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login kapható - ha valakit érdekelne esetleg ;-)

Lesz... "Hamarosan rendelhető"

Nem elérhető hynar

• PDA: HTC10
  • PDA ROM: Viper10
« Reply #727 Dátum: 2013, 05 14, 16:35:20 »
Lesz... "Hamarosan rendelhető"

jogos, köszi a helyesbítést.
igazából ami most lett friss, az az hogy felkerültek az árak is.

ezt küldték negyed kettőkor:
"Az előjegyzett termék újra rendelhető a Vodafone Online Shop-jában! Felhívjuk figyelmét, hogy a készlet bizonyos készülékeknél a nagy érdeklődés miatt folyamatosan változik és esetenként limitált lehet.
A következő linkre kattintva megrendelheti az előjegyzett készüléket:

Amennyiben a linkre kattintva azt tapasztalja, hogy a készülék nem elérhető, az azt jelenti, hogy ismét elfogyott a raktáron lévő készletünk. A készülék iránti érdeklődés és a raktárkészlet függvényében ez megtörténhet akár néhány perc alatt is. Érdemes azonban ilyenkor újra feliratkozni a készlet értesítésre, hiszen a termék újbóli elérhetőségéről így tud első kézből értesülni. Megértését köszönjük!"

Helyesbítek: délután rendelhető volt, most meg már csak újra fel lehet iratkozni az értesítésre. most már az árak sem látszanak megint  :shock:

Nem elérhető kdevid

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: HTC U11 AS/4Gb/64GB/SS
  • PDA ROM: Viper U11 Latest
« Reply #728 Dátum: 2013, 05 14, 18:44:41 »
Most épp ua. látszik a rendszerben, amit itt a fentiekben valamelyik del Medico Imre is beközölt már :): 05/17

De:
- sok cikkszám mozog
- továbbra sem szabad semmit elhinni

Amúgy pedig botrányos. Ne feledjük, hogy 03/14-re volt először belógatva.
Az általad rendelt fekete cikkszámból eddig 34db került eladásra (500 helyett). Egyéb feketét sem láttam már. WWE_DE ezüst jött tegnap este úgy 100 db. AZaz német piacos, de ezüst, és szerintem ugyanúgy fut majd Morelocale-val, ahogy a frnacia ezüstök. Na ebből próbálkozom most a mosógépes lelkesedőnek kitetetni. :)

Es a lelkesedo nagyon szepen koszoni!!!

Uton van vegre a ONE (igaz ezust, de legalabb jon.)

Visszaterve a mosogepes sztorira, teljesen igazad van.
Valoszinuleg egy-ket sor mellett megertened mit akartam mondani ezzel, mert akkor kifejtenem bovebben..
Csalodtam a mosogepes markakban, de ha most a HTC nem dob nagyot erzetre a ONE -al, elveszit sokunkat, es akkor vege a cegnek.. (szerintem.)

De amugy orok igazsag:

A velemeny olyan mint a s*ggly*k, mindenkinek van, de senki nem kivancsi a masikera. :D :taps:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #729 Dátum: 2013, 05 14, 19:08:11 »
Es a lelkesedo nagyon szepen koszoni!!!

Uton van vegre a ONE (igaz ezust, de legalabb jon.)

Visszaterve a mosogepes sztorira, teljesen igazad van.
Valoszinuleg egy-ket sor mellett megertened mit akartam mondani ezzel, mert akkor kifejtenem bovebben..
Csalodtam a mosogepes markakban, de ha most a HTC nem dob nagyot erzetre a ONE -al, elveszit sokunkat, es akkor vege a cegnek.. (szerintem.)

De amugy orok igazsag:

A velemeny olyan mint a s*ggly*k, mindenkinek van, de senki nem kivancsi a masikera. :D :taps:

Biztos vagy ebben? Vannak azért kíváncsiak...

Nem elérhető kdevid

« Reply #730 Dátum: 2013, 05 14, 19:57:49 »
En nem fogom magyaritani, de ha valakit erdekel, szoljon es megcsinalom!

Nem elérhető pdatech

• PDA-Tech webáruház
« Reply #731 Dátum: 2013, 05 14, 23:29:27 »
En nem fogom magyaritani, de ha valakit erdekel, szoljon es megcsinalom!

a.) ha kérhetem, nézd meg, mert segíthet más várakozóknak, hogy ez a cikkszám is jöhet gond nélkül és pl. előzhetők a burkusok is egy cikkszámcserével, ha valaki régen áll a sorban. Egy Google play letöltés és egy ellenőrzés, max. 5 perc az idődből.

b.) mosógépesdi - ahogy én látom:

Szerintem HTC kb. a Sensation körül elvesztette az innovációs képességét, majd néhány negyedév alatt alaposan nullázta a jövőjét. A HTC One-nal pedig kinevetteti magát. Lehet akármilyen pokolian jó egy gép, de amikor 2001-ben a Palm kiírta magát a Nasdaq-ról (1 év alatt 90%-t esett az árfolyam), ott is csak 1,5 hónapos késedelem volt (no meg dotkomlufi), ám legalább volt valami szöveg, hogy miért. Itt pedig sem érdemi kommunikáció, sem termék. Bénult a csatorna, és hát érthető, hogy senki sem szeret olyat eladni, amivel ennyi a probléma. Ha majd végre elkezd működni, akkor sem lesz ugyanaz többé a helyzet.

Az expansysnál pl ma készleten van úgy 2000 db Galaxy S4, nem gond ma eladni belőle bárkinek. A HTC-ből meg 2 hónapja megy ez a szerencsétlenkedés.

Erősíti a fenti Vodafone-os helyzetkép is, hogy ugyanaz a kabaré folyik még a szolgáltatóknál is, amit megtapasztaltál elég alaposan, hiszen 02/22 nem tegnap volt. Épeszű eladó nem játszik a betűkkel, hanem elad. Nyilván degeszre rendelte a Vodafone is magát, de ő sem kapott eleget, ahogy a más tiszta forrás sem. Ez egyszerűen megengedhetetlen. A magyar Voda azért különleges helyzet, mert picik, mint az egész HU csatorna. Pl. akár már 2-300 géppel is boldog volna, gondolom kapott 50-60 db-t. Azt is gigacsúszással.

De globálisan a mobilszolgáltatóké ez a piac, aki oda is képtelen szállítani, az valamiben nagyon erős kéne legyen, pl., hogy a piaccal szívatja fel a gépeket, nem pedig nyomja a csatornát. Ebben megint csak nem jár élen a HTC.

Nyilván sosem fogom azt mondani, hogy ne vegyél ilyet vagy olyat, egyrészt mert nekem aztán majdnem tökmindegy, csak vegyél :D Másrészt azért sajnos ma már azt ki kell jelenteni, hogy a márkahűségen vagy a designon, azaz szubjektumon kívül nincs olyan műszaki érv (ár/teljesítmény, terméktámogatás, logisztika) amiért érdemes ma bizalmat szavazni ennek a gyártónak. A marketingben pedig még maga Peter Chou is elismerte a hiányosságokat.
blog.pdatech.hu

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #732 Dátum: 2013, 05 15, 01:01:45 »
a.) ha kérhetem, nézd meg, mert segíthet más várakozóknak, hogy ez a cikkszám is jöhet gond nélkül és pl. előzhetők a burkusok is egy cikkszámcserével, ha valaki régen áll a sorban. Egy Google play letöltés és egy ellenőrzés, max. 5 perc az idődből.

b.) mosógépesdi - ahogy én látom:

Szerintem HTC kb. a Sensation körül elvesztette az innovációs képességét, majd néhány negyedév alatt alaposan nullázta a jövőjét. A HTC One-nal pedig kinevetteti magát. Lehet akármilyen pokolian jó egy gép, de amikor 2001-ben a Palm kiírta magát a Nasdaq-ról (1 év alatt 90%-t esett az árfolyam), ott is csak 1,5 hónapos késedelem volt (no meg dotkomlufi), ám legalább volt valami szöveg, hogy miért. Itt pedig sem érdemi kommunikáció, sem termék. Bénult a csatorna, és hát érthető, hogy senki sem szeret olyat eladni, amivel ennyi a probléma. Ha majd végre elkezd működni, akkor sem lesz ugyanaz többé a helyzet.

Az expansysnál pl ma készleten van úgy 2000 db Galaxy S4, nem gond ma eladni belőle bárkinek. A HTC-ből meg 2 hónapja megy ez a szerencsétlenkedés.

Erősíti a fenti Vodafone-os helyzetkép is, hogy ugyanaz a kabaré folyik még a szolgáltatóknál is, amit megtapasztaltál elég alaposan, hiszen 02/22 nem tegnap volt. Épeszű eladó nem játszik a betűkkel, hanem elad. Nyilván degeszre rendelte a Vodafone is magát, de ő sem kapott eleget, ahogy a más tiszta forrás sem. Ez egyszerűen megengedhetetlen. A magyar Voda azért különleges helyzet, mert picik, mint az egész HU csatorna. Pl. akár már 2-300 géppel is boldog volna, gondolom kapott 50-60 db-t. Azt is gigacsúszással.

De globálisan a mobilszolgáltatóké ez a piac, aki oda is képtelen szállítani, az valamiben nagyon erős kéne legyen, pl., hogy a piaccal szívatja fel a gépeket, nem pedig nyomja a csatornát. Ebben megint csak nem jár élen a HTC.

Nyilván sosem fogom azt mondani, hogy ne vegyél ilyet vagy olyat, egyrészt mert nekem aztán majdnem tökmindegy, csak vegyél :D Másrészt azért sajnos ma már azt ki kell jelenteni, hogy a márkahűségen vagy a designon, azaz szubjektumon kívül nincs olyan műszaki érv (ár/teljesítmény, terméktámogatás, logisztika) amiért érdemes ma bizalmat szavazni ennek a gyártónak. A marketingben pedig még maga Peter Chou is elismerte a hiányosságokat.

Kaptam SMS-t a T-től, állítólag T-Mobile Webshopban van raktáron fekete és ezüst is.

Nem tudom mire vélni, azt hittem csak sokkal később lesz, de az is lehet, hogy hiba a rendszerben.

:hmm:

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Murmucka

• Navigáció / Navigation: iGo Primo 9
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Gyári 5.1
« Reply #733 Dátum: 2013, 05 15, 07:22:03 »
Tegnap délután átvettem a ONE-t  :taps:
Végülis ezüst lett, de ez is nagyon szép. Brutál jó hang, kép, ééééés nagyon gyors. Nagyon bejön az új sense  ;)
Nokia 3210 > Nokia 3310 > Nokia 6610 > Nokia 6230 > Nokia 6500C > Nokia 6700C > HTC Desire > HTC Sensation XE > HTC One S > HTC One M7 > HTC One M8 > Samsung Galaxy S6 edge

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #734 Dátum: 2013, 05 15, 07:28:18 »
Végülis ezüst lett, de ez is nagyon szép. Brutál jó hang, kép, ééééés nagyon gyors. Nagyon bejön az új sense  ;)
Gratulálok!  :D

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #735 Dátum: 2013, 05 15, 07:29:32 »

Gratulálok hozzá!
Ugye érdemes volt rá várni! :)

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One-ről

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #736 Dátum: 2013, 05 15, 08:03:37 »
A T-Mobile elkezdte árulni a készülékeket, You are not allowed to view links. Register or Login 169 291Ft.

Nem elérhető Murmucka

« Reply #737 Dátum: 2013, 05 15, 08:11:33 »
A T-Mobile elkezdte árulni a készülékeket, You are not allowed to view links. Register or Login 169 291Ft.
aaaaz derék  :) Jól lenyomták az árat, már-már gyanús
Nokia 3210 > Nokia 3310 > Nokia 6610 > Nokia 6230 > Nokia 6500C > Nokia 6700C > HTC Desire > HTC Sensation XE > HTC One S > HTC One M7 > HTC One M8 > Samsung Galaxy S6 edge

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #738 Dátum: 2013, 05 15, 08:17:22 »

feketéjük az persze nincs :D

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #739 Dátum: 2013, 05 15, 08:48:45 »

Éjjel egykor még volt, mikor írtam. :) Valószínűleg kaptak 1-5db-ot belőle, az meg még éjszaka elfogyott.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #740 Dátum: 2013, 05 15, 09:00:13 »
De ezüst legalább van. ;)
Kíváncsi lennék, hogy mekkora mennyiségről van szó. :hmm:

Nem elérhető kdevid

« Reply #741 Dátum: 2013, 05 15, 11:08:22 »
most erre mitmondjak??

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #742 Dátum: 2013, 05 15, 11:12:19 »
most erre mitmondjak??

twinbody...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Murmucka

« Reply #743 Dátum: 2013, 05 15, 11:24:21 »
most erre mitmondjak??

küldeném vissza...
az enyémen nincs ilyen, síkban van teljesen minden.

Nem elérhető csgabi

• PFC Fan
« Reply #744 Dátum: 2013, 05 15, 11:27:06 »
most erre mitmondjak??

Ugye ez nem arról készült amit most kap(tál)sz. Elég csúnyácskán van összerakva, sőt!! :shock:

Nem elérhető pdatech

• PDA-Tech webáruház
« Reply #745 Dátum: 2013, 05 15, 11:47:46 »
Ugye ez nem arról készült amit most kap(tál)sz. Elég csúnyácskán van összerakva, sőt!! :shock:
nem ő az egyedüli

A gap-t Lobi dokumentálta elsőként, további képek itt

A HTC-s válasz szabad fordításban:
- igen van ilyen, nem tekinthető típushibának, de érkezett néhány hasonló bejelentés
- Javasolt megfejtés a.) hazai szerviz előbb-utóbb kezeli

Értelmezésem:
- Eddig 3, ez kb 100-ra vetítve sok, ha hozzávesszük a pixelhibákat is, pláne sok
- Javasolt megoldás b.), ha vki nem akar várni, mert ilyet nem engedhet meg a gyártó magnak: Az expansysnál ma még DOA-ként is riportolható bármely eset, de a 14 napos elállási jog pedig bármely vásárlásra vonatkozik. Ami viszont problémás, hogy a visszaküldés-csere process végén a sor végére áll a csere-rendelés. Tehát ha a HTC-s logisztika ezen a szinten marad, újabb várakozást generál. Továbbá a DOA vs Visszaküldés közti különbség is mérlegelendő (ki fizeti a visszaküldést -  bővebben a vásárlási feltételekben, RMA blogban)
blog.pdatech.hu

Nem elérhető kdevid

« Reply #746 Dátum: 2013, 05 15, 12:09:55 »

De  :shock:

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #747 Dátum: 2013, 05 15, 12:26:27 »

olyan mintha kiesett volna hangerőszabályzó  ::)

Nem elérhető Murmucka

« Reply #748 Dátum: 2013, 05 15, 12:35:19 »
olyan mintha kiesett volna hangerőszabályzó  ::)
az sztem a bal oldala, a sim slot, kivett tálcával. Sehogy se szép az  :'(

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #749 Dátum: 2013, 05 15, 12:39:55 »
Basszus... :shock: